رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
دوست عزیز بی سوادی شما اینجا هم مشخص شد ، لااقل این متنی که دوست عزیزمون ارسال کردند رو بزنید تو گوگل translate معنیش رو بخونید.
وقتی نوشته میشه اوپن سورس یعنی خریدار میتونه "دستکاری" هم بکنه "توزیــع" هم همینطور ،و شما هیچ حقی در حذف و یا دریافت تعهد نامه ندارید ، این رو من قبلا هم خدمت شما عرض کردم ، البته اگر شما به قوانین پایبند باشید ، که متاسفانه تا به حال چنین چیزی از شما مشاهده نشده .
در تاپیک اول هم عرض کردم ، شما به هیچ صراطی مستقیم نیستید ، هر قانونی که خودتون بخواید برای خودتون وضع میکنید و فکر میکنید که درست هست و همه باید به اون پایبند باشند.
اینقدر هم مراجع فانونی نکنید ، مطمئن باشید که هیچ حرفی نخواهید داشت ، در مقابل این کارهای بچگانه خودتون .
با دلیل و مدرک هم حرفی زده بشه شما به قدری بی سواد و لج باز هستید که قبول ندارید.
نرم افزار منبع باز (OSS) یک نوع نرم افزار رایانه ای است که کد منبع آن تحت مجوز منتشر می شود که صاحب حقوق قانونی حق استفاده از حق تحصیل، تغییر و توزیع نرم افزار را برای هر کسی و برای هر هدف می دهد
- - - Updated - - -
سلام
از شما تشکر میکنم بابت پست تون ، مسئاله ما رو شفاف سازی کردید !
خدمتتون عرض شود که در ابتدا هیچ حرفی در مورد عدم انتقال یا فروش زده نشده و موقع فروش هم همانطور که میبینید ، بر روی واژه 100 درصد اوپن سورس خودشون هم تاکید کردند ، حتی در نام تاپیک هم خودشون درج کردند.
البته قصد ما توزیع و یا واگذاری رایگان این سورس نبود و قصد داشتیم سورس از ما به شخص دیگری واگذار بشه ، تحت نظر خود ایشون که این رو هم قبول نکردند.
ایشون هر قانونی که به نفع خودشون باشه رو قبول دارند و هر قانونی که علیه ایشون باشه توجیه میکنند و قبول ندارند !
مجددا از شما بابت شفاف سازی این موضوع تشکر میکنم
ویرایش توسط payamkutah : August 31st, 2018 در ساعت 01:54
نمیدونم شاید من درست متوجه نشدم: مگه اسکریپت اوپن سورس نبوده؟
دیگه دست زدن به کدهای اون که خلاف به حساب نمیاد. اگر سورس بسته بود و ایشون اقدام به دیکد کردن هم میکرد، نهایتش پشتیبانیش باطل میشد. نه این که کلاً سورس ازش گرفته بشه.
آدم اوپن سورس میخره که بتونه دست بزنه. شاید فروشنده محترم بهتر باشه تعریف اوپن سورس رو از زبان ویکی پدیا بخونند:
Open-source software (OSS) is a type of computer software whose source code is released under a license in which the copyright holder grants users the rights to study, change, and distribute the software to anyone and for any purpose.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
بحث با شما فایده نداره. در مراجع قانونی همدیگر را خواهیم دید و بین ما قضاوت صورت میگیره و نتیجه هم اعلام میشه.
یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)