راست میگن دوستان گلمون Xd نظر من هم رو هیچ کدوم هست
راست میگن دوستان گلمون Xd نظر من هم رو هیچ کدوم هست
هیچ کدوم
همشون به نظرم خیلی ضعیف اند در مقایسه با چیزی که در حد انتظار هست
اما بخواهم از نظر امکانات بگم " بله " خوبه
البته اوایل که امده بود استفاده کردم که کلی باگ و ... داشت
مثلا بخش پرداخت قبض رو می زده بخش خرید شارژ می اورد و ...
ولی کلا بهتره
هیچکدام
من هیچ پیامرسان داخلی در هیچ شرایطی استفاده نخواهم کرد
ما دربین پیام رسان های خارجی غولی مثل واتساپ رو کلا کنار گذاشتیم و تلگرام استفاده میکنیم اونوقت شما اینارو با تلگرام وارد رقابت میکنید؟ اینا اصلا خداشونم یکی نیست ! باز پیامرسانای خارجی خداشون یکیه تو پیامبرشون اختلاف هست !
والا من که واسه پیر و جوون و آشنا و غریبه اگه بحثش بیوفته دارم وی پی ان میفرستم، طریقه کارشم به اونایی که بلد نبودن یاد دادم که برنامه رو باز کن دکمه رو بزن فیـلتر رو رد کن، الا دیگه کل ایران طریقه استفاده از فیـلتر شکن رو بلدن، نهایتا وی پی ان رایگان رو هم ببندن ماهی 5 تومن هزینه میکنیم ولی از تلگرام کوچ نمیکنیم
البته دمش گرم پاول دورف نمیزاره به این راحتی تلگرام فیـلتر بشه، روحانی هم که گفت کاری باهاش نداریم (یا بهتره بگیم نمیتونن کاری داشته باشن)
هیچکدوم حتی با بسته شدن تلگرام هم موفق نمیشن.
صدا سیما طرفدار "سروش " هست ، بانک ها میگن " بله " ، کانال دار های فعلی نظرشون روی " ایتا " هست و .. و ..
هیچکدوم کامل نیست. اگر هم کامل بودن باز هم منسجم نیستن ، مردم هم نمیتونن 10 تا مسنجر داشته باشن به ساز صدا سیما و بانک و .. برقصن.
تازه مهم ترین مسئله که عدم وجود امنیت و حریم خصوصی هست رو هم فراموش نکنیم.
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
ترجیح میدم از هیچکدام استفاده نکنم
در رابطه با همکارانی که مشکل مشتریان رومیگن ، سیاست پشتیبانیتون رو فقط به سمت تیکت ببرید .
برای دشتیبانی فروشهم از لایوزیلا و ...
ولی پیامرسان داخلی به ریسکش نمیرزه به هیچ وجه !
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
انتقال پیام با دود هم لطفا اضافه کنید
به قدری ازشون باگ رو شده ادم جرئت نمیکنه حتی ثبت نام کنه چه برسه به فعالیت
باسلام، هیچ زمان شما صد در صد محدود نخواهید شد که مجبور به انتخاب از این لیست شوید، اما بابت سوال شما، گپ چند قدم از باقی جلوتر است مخصوصا با راه اندازی پرتال توسعه دهندگان ـش.
گپ به نظرم از نظر ابزارهای توسعه خیلی جلوتر از بقیه است اگر بودجه و حجم تبلیغاتی که برای سروش می کنند را براش خرج می کردند چیز خوبی می شد.
حداقلش اینکه در همین زمان یک تیکت تو گپ کمتر از 2 روز پاسخ میدهند ولی همون تیکت تو سروش بعد از یک ماه هنوز خبری از پاسخ نیست!
سروش از نظر تعداد ظاهرا بالاترین آمار مخاطب ها را داره ولی از نظر api و همکاری با توسعه دهندگان ته جدول!! بعد از کلی درگیری با سروش بالاخره یک نفر از داخل شرکت سروش پیدا کردم که فرمودند باید حضوری بیایید قرارداد ببندیم برای دریافت api!!!
امکان *****کردن تگرام که تقریبا صفره ولی چیزی که بیشتر تهدید کننده به نظر میاد تصویب قانون مهاجرت اجباری به پیام رسانی های بومی و جرم تلقی شدن استفاده از تلگرام برای کسب و کارهای رسمی هست!! نامه ها و خبرهای رسمی و غیررسمی اش تا حالا چندباری پخش شده!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)