شما وردپرس نصب کن
قالب دلخواه + seo + پلاگین های مورد نیاز با شما
شما وردپرس نصب کن
قالب دلخواه + seo + پلاگین های مورد نیاز با شما
البته این دوستمون یادش رفت که جوملا خیلی زیاد هم هک میشه و باید یک متخصص هر روز اونا به روز و رفع عیب نمایید از همین الان برو روی نیوک کار کن که دردسرم نداشته باشی
جوک برگزیده امروز ۲۰۱۱-۰۱-۱۸نیوک : سئو ضعیف ، امنیت معمولی ، کاربر پسند که بعد از تعطیلی سایت رسمی اش هنوز هم که می بینید طرفداران خودش رو دارد.جدیدا یک پشتیبانی جدید هم در ایران پیدا کرده که مسئولیت گسترش سیستم رو بر عهده گرفته به نام آجا نیوک که سایتش در زیر هست
IrAja |
یا شما شوخی کردید یا نمیدونید نیوک چی هست !
سئو متوسط ،من خودم سایت نیوک داشتم با یک خورده دست کاری موقع آنالیز ۷۳% نشون میداد سئو رو حالا بگیم از ۱۰۰% ۵۰% !
امنیت خیلی زیاد ! اگه کسی دیده که یک سایت نیوک هک شده باشه از طریق سیستم نیوک بیاد الام کنه تو همین تاپیک.
سایت پشتیبان نیوک تازه باز شده ؟؟؟ ۸-۹ سال شده ! مشهد تیم رو نشنیدید ؟ یا PHPnuke.ir ؟
این سایت پشتیبانش PHP-Nuke
سلام..
مرسي از همه دوستان ؛ دوستمون arix اطلاعات خوبي بهم داد تو پستي كه تو صفحه اول داده بودن..
منم فك مي كنم كه از نيوك استفاده كنم بهتر باشه ؛ چون هم به نظز ساده تر مياد نسبت به جوملا..
حالا دوستان يه سوال هم داشتم كه من اگه بخوام همه اينا رو توي سه هاست رايگان تست كنم بايد چي كار
كنم؟ مثلا شما فرض كنيد كه يه جا باشه كه به من مثل يه سايت واقعي هاست بده و من بتونم آزمايشي
روش كار كنم.. مثلا قالب رو روش آپلود كنم.. كلا قبل از اين تو CP سايت خودم برم اُونجا كار كنم..
و اين كه قالب هاي نيوك رو از PHP-Nuke مي تونم تهيه كنم..؟ ممنون از همه شما
نيوك ويرايش 8.2
بفرما ! یوزر و پسورد هم مشخص هست من سایت خودم رو جم کردم به دلیل شخصی این هم برای تست قالبها بود که میخواستیم بدیم به دست مشتری ها
فقط کافی هست که شما سرچ کنید "قالب نیوک"
بهتر هست شما رو یک هاست رایگان نصب کنید ،چون الان دست رسی به هاست ندارید.
مرسي دوست من.. ممنون
اگه سايت بزنم و از نيوك استفاده كنم كنترل پنل من اين شكلي ميشه..؟
از كجا هاست رايگان تهيه كنم..تو رو خدا گيفا رو نگين كه خيلي عجيبه و بدرد نمي خوره.. ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)