سلام سرویس مورد نظر شما از آلمان با هزینه ۲۰ هزار تومان + ۲ گیگابایت رم هدیه قابل ارائه میباشد
سلام سرویس مورد نظر شما از آلمان با هزینه ۲۰ هزار تومان + ۲ گیگابایت رم هدیه قابل ارائه میباشد
یک ساعتی هست که تیکت زدم و هنوز جواب ندادن. هیچ راه ارتباطی هم به جز سایت در دسترس نیست. !!!
- - - Updated - - -
داخل پلن ها با رم 1 گیگ CPU دو هسته ای وجود نداره !!
- - - Updated - - -
در کل یا قیمت ها بالا بود ، یا زمان پاسخگویی بسیار بالا. بعضی ها هم پلن ثابتی داشتند و قابل تغییر نبود.
سلام.
از فرانسه در خدمت هستیم
سرور مجازی فرانسه
سرویس ها با کنسول Vsphere ارائه میشوند.
ایام به کام.
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
▇ سرور ساز ▇ فروش سرور مجازی آلمان، فرانسه، کانادا و آمریکا ▇ 30% تخفیف ▇
درود؛
سرور درخواستی شما با 30 درصد تخفیف از فرانسه ، آلمان، کانادا و آمریکا قابل ارائه است.
پلن ۱: رم ۱ گیگابایت اختصاصی // ۱ هسته پردازنده بدون محدودیت // ۵۰ گیگابایت فضا // ترافیک نامحدود : ماهیانه ۳۰۰۰۰ تومان | با تخفیف: ۲۱۰۰۰ تومان
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
با سلام
بر طبق تجریه ی شخصی خودم سرور مجازی با مدیریت کامل رو نمیشه با قیمت 10 تومن تا 50 تومن داشت !
سرور مجازی خوب و با کیفیت بالا از 60 الی 70 هزار تومان شروع میشه و هزینه ی پشتیبانی هر سرور مجازی یا سرور اختصاصی مابین 100 تا 300 هزار تومن به صورت مجزا از هزینه ماهیانه سرویس هستش البته بیشتر هم هست ولی توی ایران در این حد میشه گفت وضعیت سرویس خوب !
قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی سرور مجازی که زیر 50 تومن با پشتیبانی کامل کمی نشدنی هست![]()
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
با سلام و احترام .
هتزنر آلمان
CPU: Dual corehttps://my.bia2host.com/cart.php?a=add&pid=49
Ram: 1 gig
HDD Sata: 50 Gig
Port: 1Gbps
Bandwidth: نامحدود
ماهانه 25 هزار تومان .
خرید :
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
باسلام
سرور مورد نظر شما با قيمت ماهيانه 20.000 تومان قابل ارايه مي باشد
https://client.xzn.ir
جهت مشاوره بيشتر و خريد تيكت ارسال فرماييد
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (44041877-021) - فنی (66015891-021) داخلی 103
تلگرام : novinhost_org@
ایمیل :admin@novinhost.org
کانال تلگرام : novinhost@
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
این پکیجها که ماهی ۲۰-۳۰ تومن هستند رو میگید گرون؟
پشتیبانی نرمافزاری هم که میخواید، همین خودش ماهی ۱۰۰ تومن به بالا هزینشه!
پشتیبانی ۲۴ ساعته هم میخواید ...
یه سری نرمافزار هم باید براتون نصب کنند، کانفیگ خاص خودشم میخواد ...
نحوه پاسخگویی خوبی داشتند اما متاسفانه سروری که تحویل دادند مشکلات خیلی زیادی داشت.از جمله هنگام استفاده از کنسول سرور هنگ و سپس بلو اسکرین. 10 دقیقه در حال ریموت بودم تا موفق شدم.همزمان ریموت و کنسول باز باشد باز هم بلو اسکرین میاره. من نزذیک به 7 ساله که از سرور مجازی استفاده کردم. از روز اول هم 2003 سرور داشتم .این مشکلات رو هزگز ندیده بودم. هر چند که مجازی سازیشون 5.1 هست اما نشد. سرور رو خاموش کردم و پس دادم. هر چند که هزینه ای که دادم کلا ضرر شد !
- - - Updated - - -
دوست عزیز من اونی که نوشتم رو فقط میخوام نه چیز های اضافه. هیچ کانفیگی رو نمیخوام. فقط یک سرور مجازی با کنسول. پشتیبانی هم واسه این لازم دارم شاید در سال چند تا ای پی دیگه لازم داشته باشم یا نیاز داشته باشم cpu یا رم رو تغییر بدم یا بخوام چند تا اینترفیس اضافه کنم. همین. نه نرم افزار میخوام نه کانفیگ . ضمن اینکه تمامی دیتا سنترها همیشه 24 ساعته انلاین هستند . حتی واسه یک سرور 5 دلاری مجازی هم همیشه جواب گو هستند.
- - - Updated - - -
upload
download
portal
- - - Updated - - -
خیلی جالبه ای دی تلگرام گذاشتین ، بعدش مصدود کردی نمیشه پی ام داد! بعدا خدا داند چجوری واسه یه تیکت چند روز معطل بشم!
- - - Updated - - -
باور کنید بعضی از قیمت ها زیاد بالا هست. قبلا به صورت مستقیم از دیتا سنتر VPS داشتم. در هر ثانیه از شبانه روز واسه یه VPS ارزون 5 دلاری فوری جواب میدادند!
حالا که امکان این رو ندارم مستقیم VPSبگیرم چند سالی هست که سراغ دوستان اومدم و از این افرها VPS میگیرم.
توقع خاصی از پشتیبان ندارم. به عنوان مثال میگم: به پشتیبان تماس گرفتم (بعد از 2 روز جواب دادند و گفتن در تعطیلات بودن و اینها) درخواست دادم که کارت شبکه ماشین منو یک دور پاک کنند و دوباره کارت شبکه جدید یا مک ادرس جدید جنریت کنند . همین. کاری که خودم روی سرور اصلی انجامش بدم کلا 2 دقیقه وقت نمیبره. بعد گفتن که باید پسورد سرور رو بفرستم و بیان نگاه کنن ببینن مشکل چیه و... . آقا بلد نیستی چرا افر سرور میشی!! والا. واسه همین داغ کردم میگم پشتیبانی واقعی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)