محکوم است.
محکوم است.
مورد مطروحه ی شما چند بخش دارد.
مشکلی که رخ داده را توضیح دادین اما باید در نظر بگیریم. آیا برنامه نویس به صورت کامل، دقیق و شفاف توجیه شده بودند که اهداف شما از سیستم چیست؟
اگر مورد بالا کامل انجام شده بود و همچنان برنامه نویس به شما طرحی دادند که مشکلی بنیادی همانند ۲+۲ برابر با ۵ داشت این یعنی برنامه نویس خوبی ندارید و به اصطلاح بزن در رو کار می کند. ایشان برنامه را سر هم کرده اند و تنها زمانی به صورت دقیق کدهای خود را بررسی می کنند که شما خودتان متوجه ایرادها شوید. (یعنی با وقت کم صرف کردن یه کار بی کیفیت تحویل می دهند و امیدوارند شما متوجه نشوید تا کارشان زیاد نشود.) - بدیهی است ایشان موظف هستند برنامه ای طراحی کنند که به صورت کامل نیازهای شما که به ایشان ارایه شده را برطرف نمایند و حالا اگر باگی وجود داشت عیب یابی گردد اما نه اینکه همون بخش های اولیه کار هم ایشان انجام ندهد و به شما واگذار کند.
حالا بعد دیگر مسئله که مطرح می شود این است که ایشان کامل، دقیق و شفاف توجیه نشده اند که باعث شده ایشان ندانند که باید ۲+۲ برابر با ۴ شود. اگر این توجیه انجام نشده مشکل از سوی شما بوده که نتوانستید ایشان را مجاب کنید کاری به صورتیکه مدنظر شماست انجام دهند. پس باید ایشان را در حین پروژه راهنمایی کنید تا بتوانند پروژه را به سمتی که مدنظر شما است ببرند.
لذا با توجه به ۲ بخش فوق الذکر از انجاییکه ما در بطن کار نبودیم نمی توانیم بگوییم حق با کدام طرف است اما خودتان می توانید با در نظر گرفتن روند شروع و ادامه پروژه تشخیص بدهید مشکل چیست.
برنامه نویست کجایی هست؟ اگر ایرانی هست 2+2 = 5 رو درست گذاشته!!
پ ن : مورد 1 : زده رو تابلوش گوجه کیلویی 2 هزار..میرم میگم 2 کیلو بده میده دستم میگه 6 هزار!! میگم مگه 2 هزار نیست؟ میگه 2 هزاری ها ان خرابا هستن!!( گوسفند و گاو هم نمیخورنش)
مورد 2 : زده موز 1 کیلو 3 هزار..ماشینو نکه داشتم 1 کیلو خریدم میگه شد 6 هزار!! میگم زدی کیلویی 3 هزار؟ میگه به ان نصف که نوشتم دقت کن!!! ( با چشم غیر مصلح از نزدیک خونده میشه فقط)
مورد 3 : اداره پست یه بسته امدم بفرستم کل ارسال شده 5400 تومان..امدم پول بدم میگه 17800 باید بدی!! میگم عزیز این که رو فاکتور زده کل ارسال 5400؟ برداشته یه صفحه کاغذی که اصلا نمیدونم چی هست رو از پایین در اورده 20 مورد تیک جلوشه که هیچکدومم کنسل نمیشه کرد از بیمه های مختلف تا عوارض شهرداری( تهش تبلیغ لوله بازکنی هم بود ) رو بهم نشون داده میگه بقیه مال ایناست!!
این مورد از همه باحالتره: رفتم دفتر پیش خوان گرفتن پرینت تلفن رایگان هست و نوشته خودش... میگم پرینت تلفونمو رو میخوام...دختره میگه برو از این بغل یه کارت شارژ 2 هزار تومان بخر بیار برام کارتو راه بندازم!!!![]()
یک طرفه قاضی نمیرم. دو تایی تلفنی یا حضوری صحبت کنید تا به نتیجه برسید.
از من برادر کوچک تر به شما نصیحت: با هم گفتگو کنید و سعی کنید به نتیجه برسید.
حتی یک ایرانی هم داشتیم که معتقد بود ارزش دلار 4 هزاری از دلار 1 هزاری بیشتر هست!
نمی دونم چرا یک دفعه احساس کردم نیاز فوری به پرینت تلفن دارم![]()
ویرایش توسط SaeedFazlollahzadeh : March 29th, 2018 در ساعت 14:03
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!
شما تنها زمانی باید گزارش کنید که باگ هایی رخ دادن که از دید برنامه نویس نهفته هستن و خیلی سخت یافت میشن یا Random کاربران باهاش رو برو میشن
این کار ایشون خیلی احمقانه و توهین به شماست دوست من .
ویرایش توسط Cr0w : March 27th, 2018 در ساعت 22:43
My mother told me I'd grow up to be a good man
بله حق با شماست، اصلا باید برنامه نویس پروزه رو تست کنه و اگر مشکل بزرگ و غیر منطقی بود که باعث اختلال در عملکرد میشه رو رفع کنه و بعد به شما تحویل بده.
حالا تغییرات جزئی و خیلی پیش پا افتاده از مشکلات بعد از تحویل هست که اون هم با عیب یابی از مشتری پیدا و توسط کدنویس حل میشه
همه این مشکلات بوجود امده میاد سر این که ما دنبال ارزونی میریم وقتیم دنبال ارزونی باشیم طراح گیر نمیاد و بیشتر ویرایشگر دست و پا شکستست که اونم از ناچار میشه فقط سر همش کنه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)