نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
سروری که عنوان کردم برای مکانی دولتی هست و میخوام برای 5تا سایت با بازدید متوسط مناسب باشه
دیتاسنتر OVH و مکان فرانسه + IP برای پینگ + پنل ، دسترسی و ... + مشخصات سرور اصلی + مجازی ساز
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس هم نیاز دارم ، البته با قیمت منصفانه ، الکی قیمت ندید 500 - 600
اگه اورسل وجود داشته باشه و کیفیت سرور پایین باشه من تو این تاپیک اعلام میکنم که دوستان نخرن
پس دوستانی که سرورهاشون اورسل هست یا کیفیت نداره آفر ندن لطفا
خواهش میکنم همه ی موارد بالا رو بخونید و بعدش لطف کنین آفر بدید ، ممنون میشم
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی ، با سرور مجازی با خرید مستقیم از دیتاسنتر با هارد Nvme , پورت 10 گیگابیت قابل ارائه میباشد!
نمونه ای پی براتون پیام خصوصی شد ، سرور های اصلی منابع بالایی دارند و مستقیم از دیتاسنتر خرید میشن! مجازی ساز KVM میباشد
نصب و راه اندازی سی پنل ، کلاد لینوکس و لایت اسپید قابل انجام میباشد با شرایط ، هزینه لایسنس ها هم با تخفیف ویژه قابل ارائه میباشد
تضمین در کیفیت سرویس خدمت شما ارائه خواهد شد ، 50 گیگابایت فضای بک آپ رایگان خدمتتون ارائه خواهد شد!!
از تاپیک پر فروش ما دیدن کنید! : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196282
به دلیل اینکه اعلام نکردید چقدر منابع نیاز دارید لینک تاپیک خدمتتون ارسال شد! دارای اینماد الکترونیکی میباشیم!
در صورتی نارضایتی از سرویس تا 48 ساعت هزینه سرور قابل بازگشت میباشد!
نیک کلاود دارای مجوز هایی همچون اینماد الکترونیکی و ثبت شده در ساماندهی معتبر میباشد
راه های ارتباطی با نیک کلاود :
» شماره همراه : 0921.131.4294
» شماره خط ثابت دفتر : 026.4456.5088
» تلگرام : @Niccloud
» ارسال تیکت : ارسال تیکت پشتیبانی