دوست عزیز من قصد ندارم الکی بحثی با شما کنم و کاملا نظرتون برای بنده محترم هست اما شما باید توجه داشته باشید که اطلاعاتی که شما در این انجمن میذارید چه الان و چه بعدها توسط کاربرانی که تجربه این کار ها رو ندارن خونده میشه . وقتی شما میگید ssl دکور هست و به درد نمیخوره معلوم هست اصلا با طرز کارش آشنا نیستید . همه میدونن ssl از هک سایت جلوگیری نمیکنه . اما تمامی اطلاعات داخل سایت به صورت کدگذاری شده منتقل میشه . اگر فروشگاهی دارید که اطلاعات محرمانه از کاربر میگیره و ssl نداشته باشید ، اکثر مرورگرها هشدار میدن . این نوع اطلاعات هست که رمزگذاری میشه و ایمن میشه . اگر دکور هست چرا همه سایت های بانک ها دارن ؟ اگر دکور هست چرا ssl های comodo مبلغ 10,000 دلار غرامت از دست رفتن اطلاعات ارائه میدن ؟ اگر شما از comodo استفاده کنید و اطلاعات کاربرانتون به دلیل اشکال این ssl از دست بره میتونید غرامت بگیرید . حالا این دکور هست ؟ در مورد موارد فتا و ... هم که گفتید وقتی اون ها شما رو احضار میکنن کاری ندارن سایتت ssl داشته یا نه . فیل&&تر میشده یا نه . بر اساس زمینه کاریتون باهاتون برخورد میشه . نمیگن مثلا شما سایت فیلم داشتی که ssl داشته 4 میلیون جریمه بده ولی اون آقا که سایت فیلم داشته و ssl نداشته 2 میلیون بدن . فکر کنم مسخره بودن این عبارت خیلی واضح باشه .