-
February 19th, 2018, 22:04
پاسخ : هاست اسپانسری چیه و چه طور میشه تهیه کرد

نوشته اصلی توسط
barinhost
کلا همانطور که خودم و دوستان عزیز اشاره کردند هاست دانلود به مراتب بهتر از اپلود سنتره
بر فرض برای صد گیگ چقدر باید هزینه کنم ماهیانه!
-
-
February 19th, 2018 22:04
# ADS
-
February 19th, 2018, 22:25
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از barinhost به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2018, 16:41
اخه یه مشکل هست مثلا من بیام محصولات خودم رو با یکی اسپانسری کار کنم همه رو آپلود کنم بعد اون طرف برداره یه کپی از همش بزنه خوب اون سرور و دیتاسنتر دستشه همه رو برای خودش یه کپی بزنه یه شاپ و ... دیگه چه کاریه اسپانسری!
اونی که اسپانسر میشه دسترسی به فایل ها داره یا خیر یا شخصا فایل ها و سرور دست خودم هست؟
ممنون
ویرایش توسط internet : February 20th, 2018 در ساعت 16:42
-
-
February 20th, 2018, 17:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
اخه یه مشکل هست مثلا من بیام محصولات خودم رو با یکی اسپانسری کار کنم همه رو آپلود کنم بعد اون طرف برداره یه کپی از همش بزنه خوب اون سرور و دیتاسنتر دستشه همه رو برای خودش یه کپی بزنه یه شاپ و ... دیگه چه کاریه اسپانسری!
اونی که اسپانسر میشه دسترسی به فایل ها داره یا خیر یا شخصا فایل ها و سرور دست خودم هست؟
ممنون
سلام،
از جای معتبر خرید کنید حتی وارد هاست شما نمیشن چه برسه به سرور... جای معتبر خرید کنید نگران نباشید.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2018, 17:14

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
از جای معتبر خرید کنید حتی وارد هاست شما نمیشن چه برسه به سرور... جای معتبر خرید کنید نگران نباشید.
با احترام.
سلام
منظورم به صورت اسپانسری بود نه خرید
سپاس
-
-
February 20th, 2018, 17:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
سلام
منظورم به صورت اسپانسری بود نه خرید
سپاس
سلام،
ببینید وقتی یک نفر اسپانسر شما میشه، از نظر حرفه ای باید کیفیتی حتی بیش از مشتریان عادی به شما بده و تفاوتی نباشه بین شما و مشتریانی که هزینه کردند... این معنی اسپانسر شدن هست. برای همین اگر جای معتبری اسپانسر شما بشه، مشکلی نخواهید خورد. بین خرید و اسپانسر گرفتن تفاوتی نیست از این جهات، تفاوت فقط برای تعهدات شما به یکدیگر هست و بس!
با احترام.
-
-
February 20th, 2018, 17:25
بعد این دوستانی که سرور مجازی میفروشند که همشون حول محور 30 و 40 و 60 نهایتش خیلی که بخواهد باشه 80 و 100 گیگابایت فضا هست خوب این به چه کاری میاد؟ اینا رو برای ایجاد سایت های پر بازدید خریداری میکنند یا آپلود و دانلود اخه فضای این ها به درد سایت میخوره ولی برای آپلود چند تا فیلم که سریع فول میشه!
ممنون
-
-
February 20th, 2018, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
بعد این دوستانی که سرور مجازی میفروشند که همشون حول محور 30 و 40 و 60 نهایتش خیلی که بخواهد باشه 80 و 100 گیگابایت فضا هست خوب این به چه کاری میاد؟ اینا رو برای ایجاد سایت های پر بازدید خریداری میکنند یا آپلود و دانلود اخه فضای این ها به درد سایت میخوره ولی برای آپلود چند تا فیلم که سریع فول میشه!
ممنون
سلام،
من که پیشنهادم خرید چنین سرور هایی نیست چون کیفیتش مشخصه... ولی اگر کانفیگ سرور رو بهینه کنین می تونین به راحتی برای سرور دانلود ازش استفاده کنین، برای فضا هم بپرسید هزینه های ارتقا هارد رو ازشون.
با احترام.
-
-
February 20th, 2018, 22:25
عضو جدید
خیلی از سایت ها هاست برای سایتتون بخرید و اگر دانلود زیادی از سایتتون بشه سرور دانلود رو رایگان در اختیارتون میذارن چون توی مصرف ترافیکشون بهشون کمک میکنید تا ترافیک نامحدود براشون محاسبه بشه
-
تعداد تشکر ها از Alireza2079 به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2018, 18:26

نوشته اصلی توسط
internet
سلام
اگه این موضوع اسپانسری غیر مجازه فقط راهنمایی کنید ممنون
برخی دوستان که سایت فروش فیلم و سریال و از این دست دارند
نوشتند سرور مثلا ده ترابایت اسپانسری داریم و فقط هزینه هاست ماهیانه 20 تومن می دهیم
میخواستم ببینم داستان چیه
چون من هم شاپ دارم ده سال هست و حجم زیادی dvd میخواستم ببینم میشه من هم چنین کاری کنم راهکارش چیه
بعد من که مثلا 54 پک دیسک dvd دارم چه طور باید این ها رو آپلود کنم دوستان چیکار میکنند البته باید قبل از آپلود تبدیل به فرمت مناسب دانلود بشه
زمینه کاریم هم سریال ایرانی و مستند هست نماد اعتماد و درگاه بانک ملت هم دارم
با تشکر
با سلام
سایت های میزبانی وب در ازای در اختیار قرار دادن فضای هاست به شما درخواست گذاشتن تبلیغات خود را در سایت شما دارند
کل ماهیت کار این هاست ها به این صورت می باشد.
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از technoserver.ir به دلیل پست مفید