سلام.
من میخواستم قبل از هر کاری از دوستان اینجا مشاوره بگیرم.

من یه سایت هاستینگ رو کامل طراحی کردم و همه چیز آماده است و حتی بسته ها و قیمت رو هم توش گذاشتم.و آپلود شده است.تبلیغات هم تا حدودی انجام شده . یعنی اینکه من سایتم دو ماهی هست که بالا اومده . حالا اول در مورد این دو ماه میگم:
من از یه سایت دیگه نمایندگی درصدی با 30 درصد گرفتم.دی ان اس اختصاصی هم بهم داد.اما در طول این دو ماهی که سایتبالا بود هیچ مشتری ای نداشتم.سایت سرویس دهنده که ازش نمیاندگی درصدی گرفته بودم ورشکست شد یا چه مشکلی براش پیش اومد تمام اکانت ها رو واگذار کرد به یه شرکت دیگه . من با شرکته جدید مذاکره کردم و گفتند که میتونند بهم سی درصد نمایندگی بدند . اما دی ان اس و ... رو نه.و باید سفارش توی سایت اونا باشه.

خب من حالا میخوام نمایندگی بگیرم . یعنی با یه شرکتی که اتفاقا همه تون باهاش شاید کار کردید صحبت کردم و گفتند بهم نمایندگی ارزون میدند.whm میدن.ده گیگ یا پنج گیگ نمیاندگی رو ارزون بهم میدن. حالا من باید در مورد خودم بهتون بگم:
سه سال هست که حرفه ای طراحی وب میکنم.کار اصلیم طراحی قالب و سایت هست.اما مشتری زیادی نداشتم.و بیشتر دوستان بودند.الان دیگه وقتشه بعد از این همه مدت که توی اینترنت پول خرج کردم یکمی درآمد هم داشته باشم.اما متاسفانه توی همین دو ماه هم هیچ مشتری نداشتم.در ضمن اینو هم یگم.هیچ سرمایه ای برای کار ندارم.اما خب میتونم ماهیانه یه چیزی بگم.مثلا 5 تومنی که که گفتند بابت نمایندگی بهشون بدم.خب تا اینجا در مورد قبل بود.اما الان :
من مثل شما از ریسلر کلاب نمیاندگی دارم.قطعا مهم اینه که نمایندگی دامنه رو دارم فعلا.هاستای دایرکتی هم که نمیصرفه و whm بهتر باشه فکر کنم.
در مورد اطالاعاتم هم باید بگم که مهمترین چیز همین دانش و اطلاعاته.من خودم هم به همین دلیل میترسم قدم بذارم تو راه.در کار با سی پنل و این مسائل مشکلی ندارم . اما تا به حال whm رو کار نکردم.کنترل پنل ریسلر کلاب رو هم در حد تقریبی همین آموزشای فارسی که دوستان گذاشتند میدونم.آموزش کار با whm رو هم مطالعه کردم و یکمی هم با دمو کار کردم تا با محیطش آشنا شم.اگر در ادامه مشکلی داشتم قطعا روی کمک دوستان وبهاستینگ تاک حساب کرده ام.

حالا با این توصیفات دوستان پیشنهاد میکنند من شروع به کار کنم؟ آیا نمایندگی رو بگیرم؟ و در ادامه اینکه این شرکتی که بهم گفته نمایندگی رو میده زیاد پشتیبانی سریع و خوبی نداره.سرشون خیلی شلوغه.اما سرورهاشون مطمئنه. آیا دوستان که میتونند توی این مسئله یه چند ماهی به من کمک کنند میتونند یه نمایندگی با این حجمو قیمت بهم بدند تا منم دلم قرص باشه اگه مشکلی پیش اومد کمکم میکنند سریع؟.چند تا از شرکتایی که فوق العاده پشیبانی خوبی داشتند حجم کمی مثل یه گیگ رو میگن ماهیانه 10 تومان.خیلی زوره.اما اینجا من میتونم ده گیگ بگیرم با قیمت نصفه.
اگر دوستانی که دستتشون تو کاره و منو حمایت میکنند میتونند یه نمایندگی با این قیمت بهم بدند و در مشکلات کمکم کنند اینجا بگن.

درضمن یه چند تا سوال داشتم.اگه مشکلی برای سرور پیش بیاد و مجبور به انتقال سرور و نمیدونم پس دادن پول مشتری ها ... یا مثلا هک شدن هاستها و و و و .... پیش بیاد من باید مشکلات رو رفع کنم یا مدیر سرور و سرویس دهنده؟ این کارا با ریسلر هست یا مدیر سرور؟ مثلا اگه اکانتهای سرور باید منتقل بشن ریسلر باید انتقال بده یا مدیر سرور؟چون من اینترنتم دیال اپه و جایی که ما هستیم سرعت اینترنت adsl بسیار پایینه و فرقی با دایل آپ نمیکنه.در ضمن فکر اطلاعات جزئی منم باشید.

در کل این تمام حرفای من بود.سایتم آمادس.نیاز شدید دارم تا بالاخره بعد از چند سال خرج کردن یه کمی هم طعم پول در آوردن رو بچشم.....
حیفه که بخوام حالا که سایتم آمادس و حتی دو ماه بالا بوده بیام معلقش کنم.در ضمن سرمایه اولیه هم که ندارم.در ضمن چون مشغله درسی دارم نمیخوام مشتری هام زیاد شن فعلا.در حد ده بیست تا بسه.شاید بعد از یک سال و یا وقتی کنکور قبول شدم همه چیز رو منتقل کنم به جایی که ازش نمایندگی گرفتم و برم.

پس با این حساب من هنوز نمایندگی رو نگرفتم.میدونم که حداقل چند ماه دیگه هم اگه مشتری نداشته باشم باید ماهیانه یه چیزی هم از جیبم بدم بابت نمایندگی.اینجا اگه دوستانی هستند که لطف دارن و میتونند کمکم کنند تا کارم راه بیفته پیشنهاد بدند من در خدمتم.واقعا چند ماهی در شروع کار به کمکتون نیاز دارم.