-
January 31st, 2018, 13:07
پاسخ : پاسخ شاپرک به اعتراض جایگاه داران

نوشته اصلی توسط
Kian
مهندس جان خوب حساب و کتاب میکنی، ولی مبناش درست نیست،!
چون پولی که از حساب خریدار کسر میشه در اصل در حساب بانک خودش (خریدار) موقتا میمونه و در هنگام واریز به حساب فروشنده واریز میشه !
هدف از اینکار هم چند مورد هست که بارها گفته شده که مهم ترین علتش کنترل ترافیک شبکه بانکی هست
چون قبل از اجرای طرح شاپرک شبکه بانکی به علت بالا رفتن بیش از اندازه تراکنش های بانکی شدیدا دچار اختلال میشد و بسیاری از تراکنش های خریداران دچار شکست میشد و برگشت میخورد که با اجرای این طرح بار سنگینی از دوش شبکه بانکی برداشته شد و تراکنش های ناموفق بسیار کم شده است
و نکته مهم دیگر اینکه بر خلاف دیدگاه عموم مردم که از اطلاعی ندارند، شاپرک هیچ حساب بانکی ندارد و فقط یک سوئیچ ناظر هست نه تجمیع کننده پول مردم، که حساب بانکی داشته باشد و بخواهد پول مردم را در حساب خودش جمع کند و سود بگیرد !
میشه به من توضیح بدید چرا زمانی که تو دستگاه pos کارت کشیده میشه! شما مانده حساب میگیری اون مبلغ تو حساب نیست!
ولی بعد 24 ساعت واریز میشه به حساب فروشنده! در صورتی که شما داری میگی تو حساب خریدار میمونه! ولی از حساب خریدار هم وجه کسر میشه و اس ام اسش میاد!
-
تعداد تشکر ها ازNicCloud به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018 13:07
# ADS
-
January 31st, 2018, 13:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NicCloud
میشه به من توضیح بدید چرا زمانی که تو دستگاه pos کارت کشیده میشه! شما مانده حساب میگیری اون مبلغ تو حساب نیست!
ولی بعد 24 ساعت واریز میشه به حساب فروشنده! در صورتی که شما داری میگی تو حساب خریدار میمونه! ولی از حساب خریدار هم وجه کسر میشه و اس ام اسش میاد!
اگه توضیحاتی که داده بودم رو با دقت مطالعه میکردید، همین مورد رو هم گفته بودم:
پولی که از حساب خریدار کسر میشه در اصل در حساب بانک خودش (خریدار) موقتا میمونه و در هنگام واریز به حساب فروشنده واریز میشه !
یعنی اینکه بانک شما پول رو از حساب شما برداشت میکنه و تا هنگام واریز به حساب فروشنده، به صورت فریز شده نگهداری میکنه.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
January 31st, 2018, 14:06

نوشته اصلی توسط
Kian
اگه توضیحاتی که داده بودم رو با دقت مطالعه میکردید، همین مورد رو هم گفته بودم:
یعنی اینکه بانک شما پول رو از حساب شما برداشت میکنه و تا هنگام واریز به حساب فروشنده، به صورت فریز شده نگهداری میکنه.
خوب بحث همین جاس ! کجا فریز شده نگه داری میشه تا زمانی که به حساب واریز میشه!!
موقتا نمیتونه تو حساب فروشنده یا خریداری بمونه!!
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NicCloud
چیزی که من دیدم
در عنوان های واریز از دستگاه پوز به حسابمون
اینه که از خزانه مرکزی واریز میزنند
همیشه به این عنوان واریز هامون انجام میشه
تاخیر 24 ساعت به نظر من چیز خاصی نیست
شما پولت مالته
و کسی نمی***ه ازش
البته کارشون خیلیم عالیه
و من شخصا دستگاه پوز پارسیان دارم راضیم
معمولا در ماه بالای 50 میلیون تومان تراکنش دارم و برام خیلیم خوبه
حالا تسویه چند ساعته انجام بشه یا 24 ساعته برای من فرق نمیکنه
برای کسیم نباید فرق کنه چون پول میاد بالاخره دستت
قبلا حدود یک سال پیش
چند مورد داشتیم کارت کشیدیم به دلیل ترافیک کارت کشیدن هامون نیومده بود تو حساب و بی نظمی ایجاد شده تو شرکت
که تماس گرفتیم و سریعا پیگیری کردن موضوع رو
این باعث میشه ترافیک جابه جایی پول کاهش پیدا کنه که عالیه
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Kian
مهندس جان خوب حساب و کتاب میکنی، ولی مبناش درست نیست،!
چون پولی که از حساب خریدار کسر میشه در اصل در حساب بانک خودش (خریدار) موقتا میمونه و در هنگام واریز به حساب فروشنده واریز میشه !
هدف از اینکار هم چند مورد هست که بارها گفته شده که مهم ترین علتش کنترل ترافیک شبکه بانکی هست
چون قبل از اجرای طرح شاپرک شبکه بانکی به علت بالا رفتن بیش از اندازه تراکنش های بانکی شدیدا دچار اختلال میشد و بسیاری از تراکنش های خریداران دچار شکست میشد و برگشت میخورد که با اجرای این طرح بار سنگینی از دوش شبکه بانکی برداشته شد و تراکنش های ناموفق بسیار کم شده است
و نکته مهم دیگر اینکه بر خلاف دیدگاه عموم مردم که از اطلاعی ندارند، شاپرک هیچ حساب بانکی ندارد و فقط یک سوئیچ ناظر هست نه تجمیع کننده پول مردم، که حساب بانکی داشته باشد و بخواهد پول مردم را در حساب خودش جمع کند و سود بگیرد !
عذر خواهي مي كنم با صحبت شما psp ها دارند در راه رضاي خدا كار مي كنند و هزينه هاشون را از جيب پرداخت مي كنند .
-
تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NicCloud
به جای اینکه بخواهید همیشه با بدبینی افراطی، حرف خودتان را به کرسی بنشانید ، به معنی کلمات دیگران نیز مقداری دقت کن و بیاندیش و فقط حرف خودت را نزن !!!
و اما فریز شدن پول با فریز شدن مواد غذایی فرق داره بزرگوار !
فریز شدن پول در بانک باعث میشه که به درد هیچ کسی نخوره و هیچ سودی هم برای هیچ کسی نداشته باشه چه بانک و یا دیگران ! همانطور که گفتم فلسفه وجودی شاپرک تنظیم ترافیک تراکنش های شبکه بانکی هست، ولی بدبینی حادی که اکثر مردم دارند این نکته مثبت را نمی ببینند و فقط با مطرح کردن مباحه حاشیه ای برای خودشان سوژه سازی می کنند
مشابه همین شبکه شاپرک در خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا هم هست که حتی برخی از آنها با تاخیر 48 ساعت تاخیر تسویه می کنند ،
الان برخی از دوستان دوباره پاسخ میدهند که نه خیر شبکه بانکی خارجی ها، تخم طلا به فروشنده ها پاداش میدهند تا از تاخیر راضی باشند و ... 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
عذر خواهي مي كنم با صحبت شما psp ها دارند در راه رضاي خدا كار مي كنند و هزينه هاشون را از جيب پرداخت مي كنند .
از بانک ها کارمزد میگیرند.
اصلا به فرض اینکه پول خریداران فریز هم نشود باز سودی برای مرکز و شبکه شاپرک ندارد و سودش به بانک خود خریدار میرسد،
در حالی بیشتر اتهامی که در این تاپیک و یا جاهای دیگر گفته شده اینکه شاپرک با تاخیر در تسویه برای خودش سود می کند، که نمی تواند صحیح باشد، چون پول های مردم در دست بانک ها است نه مرکز شاپرک.
ویرایش توسط Kian : January 31st, 2018 در ساعت 15:20
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:18

نوشته اصلی توسط
xphost
چیزی که من دیدم
در عنوان های واریز از دستگاه پوز به حسابمون
اینه که از خزانه مرکزی واریز میزنند
همیشه به این عنوان واریز هامون انجام میشه
تاخیر 24 ساعت به نظر من چیز خاصی نیست
شما پولت مالته
و کسی نمی***ه ازش
البته کارشون خیلیم عالیه
و من شخصا دستگاه پوز پارسیان دارم راضیم
معمولا در ماه بالای 50 میلیون تومان تراکنش دارم و برام خیلیم خوبه
حالا تسویه چند ساعته انجام بشه یا 24 ساعته برای من فرق نمیکنه
برای کسیم نباید فرق کنه چون پول میاد بالاخره دستت
قبلا حدود یک سال پیش
چند مورد داشتیم کارت کشیدیم به دلیل ترافیک کارت کشیدن هامون نیومده بود تو حساب و بی نظمی ایجاد شده تو شرکت
که تماس گرفتیم و سریعا پیگیری کردن موضوع رو
این باعث میشه ترافیک جابه جایی پول کاهش پیدا کنه که عالیه
سلام ، مشکل بنده با تاخیر واریزی هاشون نیست ، روی صحبت بنده با اون دوستمون بود
که میگه موقت تو حساب خریدار میمونه! از کجا این حرف رو میزنن!؟ بر چه اساسی؟؟؟
این تاخیر 24 ساعته هم برای خودشون خوب هست و هم برای برخی دارندگان دستگاه pos , ولی برخی از از مردم با همین تاخیر و واریز های 24 ساعته کاراشون بهم میخوره!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Kian
به جای اینکه بخواهید همیشه با بدبینی افراطی، حرف خودتان را به کرسی بنشانید ، به معنی کلمات دیگران نیز مقداری دقت کن و بیاندیش و فقط حرف خودت را نزن !!!
و اما فریز شدن پول با فریز شدن مواد غذایی فرق داره بزرگوار !
فریز شدن پول در بانک باعث میشه که به درد هیچ کسی نخوره و هیچ سودی هم برای هیچ کسی نداشته باشه چه بانک و یا دیگران ! همانطور که گفتم فلسفه وجودی شاپرک تنظیم ترافیک تراکنش های شبکه بانکی هست، ولی بدبینی حادی که اکثر مردم دارند این نکته مثبت را نمی ببینند و فقط با مطرح کردن مباحه حاشیه ای برای خودشان سوژه سازی می کنند
مشابه همین شبکه شاپرک در خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا هم هست که حتی برخی از آنها با تاخیر 48 ساعت تاخیر تسویه می کنند ،
الان برخی از دوستان دوباره پاسخ میدهند که نه خیر شبکه بانکی خارجی ها، تخم طلا به فروشنده ها پاداش میدهند تا از تاخیر راضی باشند و ...
- - - Updated - - -
از بانک ها کارمزد میگیرند.
اصلا به فرض اینکه پول خریداران فریز هم نشود باز سودی برای مرکز و شبکه شاپرک ندارد و سودش به بانک خود خریدار میرسد،
در حالی بیشتر اتهامی که در این تاپیک و یا جاهای دیگر گفته شده اینکه شاپرک با تاخیر در تسویه برای خودش سود می کند، که نمی تواند صحیح باشد.
دوست خوبم بد بینی در کار نیست ، من فقط دارم سوال میپرسم! و شما طبق مواردی که مطرح کردید اگه دوست داشتید میتونید پاسخ بدید!
مگه بنده گفتم پولو تو فریزر میزارن بعد به حساب مشتری واریز میکنن!! شما داری جوری صحبت میکنی انگار مقصر اختلاس های کشور منم!
خوب این حجم ترافیک از شبکه که تو 24 ساعت واریز ها انجام میشه ، برای برخی دارندگان مشکل به وجود نمیاره؟ 24 ساعت بعد واریزی انجام میشه! شاید این تاخیر ضرر مالی برای فروشنده داشته باشه و نیاز به واریز داشته باشه!
ویرایش توسط NicCloud : January 31st, 2018 در ساعت 15:23
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:35
واقعا جای بس تعجب داره! کاربران یک انجمن تخصصی سرور و شبکه، صحبت از این دارن که:
به دلیل کاهش حجم و ترافیک شبکه بانکی، اقدام مثبتی هست!!!
=========
کشوری با حداکثر 80میلیون جمعیت، که به هیچ شبکه بانکی خارج از کشور یا بین المملی
متصل نیست، از پس جمعیت خودش در ترافیک شبکه بانکی برنمیاد؟!!؟؟؟؟
جالب تر اینجاست:
در وضعیت مطلق رکود و کساد بازار هستیم و شبکه بانکی از پس ترافیک برنمیاد!!!
اگر به شکوفایی اقتصادی برسیم، احتمالا هفته ای یکبار تسویه حساب میشه!
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 16:33
عضو انجمن
درود ، نظرات همه دوستان ارزشمند و محترم ، در كل اينجا ايرانه و قانون زوري
شب تصميم ميگيرن ، صبح اجرا ميشه الان كلي مشكل تو بعضي از كارا پيش اومده مثه پمپ بنزينا ، طلا فروشيا و صرافي ها كه به دقيقه و ثانيه پول بايد كار كنه ، استاندارد بين الملل و اين كشور و اون كشور هم ارتباطي به ما نداره چون استانداردي در هيچ جاي اين مملكت وجود نداره كه بخوايم مقايسه كنيم ، اين بحث هم من از نزديك لمس كردم مخصوصا همون ابتداي اولين روز طرح ٤ شنبه دستگاه سيار مبلغ ١ ميليون كارت كشيدم شنبه طرفاي ظهر بحسابم اومد هي بانك هم اس ام اس اطلاع رساني ميزد كه از اين به بعد طي يك واريز انجام ميشه ، پشت پرده سياستي وجود داره كه بايد صبور بود تا كاملا مشخص بشه ، از نظر من خيلي از كسب و كارها احتمالا رو به روش هاي سريع الوصول تري بيارن شنيدم طرح جديدي بنام قاصدك تو راهه كه با دريافت كارمزد هايي قراره خدمات جديدتر و كاملتري ارايه كنه ...
ویرایش توسط ali0000 : January 31st, 2018 در ساعت 16:35
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 18:16
این کسری بودجه چه ها که نمیکنه ...
-
تعداد تشکر ها از sajadtnt به دلیل پست مفید