دوست عزیز وقت و انرژی خودتون صرف این جور سایت ها نکنید در هر حالت این سایت از شما استفاده میکنه و تا به اون اندازه نرسید هیچ وقت اجازه برداشت نمیده و شانس در اون دخیل نیست البته در مورد برداشت هم داخل سایت های خارجی حرف هست و من پست معتبری هنوز ندیدم که تایید کرده باشه
برای حفظ وقت و ... هم از کد زیر کمک بگیرید جهت کلیک خودکار
جهت استفاده برید به صفحه اصلی و با F12 وارد Console بشید و این کد کپی کنید و در نهایت Enterکد PHP:function letsRoll() {if ($('#playFancy').is(":visible")) {var a = $("#playFancy").val();if(a == "Play"){$("#playFancy").click()}}}(function loop() {var rand = Math.round(Math.random() * (3000 - 500)) + 500;setTimeout(function() {letsRoll();loop(); }, rand);}());
تا مادامی که spins داشته باشید این کد عمل میکنه
If you do what you've always done, you'll always get the same result
Life is too short to be normal ! Stay Weird
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
Capture.PNG
وارد کنسول بشید اجازه میده کد با کلیک راست paste کنید یا Ctrl+v
ویرایش توسط Raymvnd : January 20th, 2018 در ساعت 21:02
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
مشکل بالا نرفتن از کد js نیست
یه ادرس الکی بزنید که از 0 شروع بشه کد بزنید خیلی قشنگ در میاره
کد های سایت یه بررسی اجمالی کنید متوجه میشید که شانس هرچی جلو میرید کمتر میشه و کسب درامد روزانه شما کاهش پیدا میکنه تو فروم ها دیدم یه سری ها روی 90% گیرکردن خودم 1 هفته تست زدم با ۳ تا ماشین مجازی ماین روش کردم و یه سیستم فقط کلیک زنی بعد دیدم روز به روز بدتر میشه
در کل به خاطر تب ماین سخت شده الان حدود 2 هفتس کارت 1080ti با قیمت معقول گیرم نیومده دلمم نمیاد پول کارت ضعیف بدم cpu هم فقط برای تست خوبه اگر نه بازدهی نداره
سایت های ماینر هم که به صورت کلود ریسک بالای داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)