رسیدگی میشه اما پیمانکار سیستم رو ناقص تحویل داده و درست هم نمیکنه
اونا هم بخوان نمیتونند رسیدگی کنند بهتره به لینک زیر رفته و بعنوان وظیفه فرم شکایت رو پر کنید
http://jee.ir/ROU2t
-----
من تونستم ای نماد بگیرم خودمم متوجه نشدم چطور شد ولی مدارک رو پست کردم دیدم کد نماد رو دادن
حالا این هیچ ! متاسفانه یکی از سایت های دارای نماد دارن اجناس معیوب غالب میکنن مردم و بنده بعد از ۲ روزموفق شدم تماس بگیرم باهاشون و موضوع رو در میون بذارم که گفتن ایمیل بزنید! ایمیل زدیم و هیچپول مارو هم بالا کشیدن و ارزشش هم اونقدری نیست که برم شکایت کنم و..
به نظر من وقتشه که طوماری جمع آوری بشه و اگر واقعا نمیتونن خدماتی بدن لزومی به اخذ نماد نیست که مشکلات بعدی مثل مالیات و... داشته باشیم.
اتفاقا امروز ظهر تو دفتر همینو میگفتم. که اگر مشتری شاکی باشه پدرش در میاد پیگیری کنه
بخدا میگفتن سالی 35 بدین پوله زوره همه میدادن این مسخره بازی هاشون نمیدونیم چیه
این فرآیند نماد گرفتنتون جدید بوده؟
اگر بله چقدر زمان برد بخصوص مرحله کارشناسیش؟
بجز گیر فاکتور و پیج قوانین و گزارش تخلفات و درباره ما به چیز دیگری گیر میدن جدیدا؟
ویرایش توسط starting : January 8th, 2018 در ساعت 00:00
-----
بله . چک کردم ، کلا سایت رو نگاه نکرده بودن که کار به چک کردن برسه.البته قبلا تجربه گرفتن نماد داشتم تمام مقرراتشون رعایت شده بود و میدیدن هم موردی نداشت
ظاهرا فرایند اخذ نماد رو تغییراتی دادن و لازم به پرداخت وجه خاصی نیست.
اما روند رسیدگی به شکایات مشتریان و سایت ها بسیار ضعیفه.
ویرایش توسط leberman : January 8th, 2018 در ساعت 00:25
درمورد تیکت ها هم باید خدمتتون عرض کنم که به تیکت هم پاسخ میدند ولی با 2 روز تاخیر
دوستانی هم که در مورد پیمانکار جدید میگفتند ، تا اونجایی که بنده دیدم روند تائید و تمدید بسیار بهتر از قبل شده.
اعطاء پنل SMS رایگان ، ارائه تعرفه 8/5 تومان
ارسال SMS به بلک لیست | پشتیبانی سریع | 7 سال فعالیت | شرکت اعلان پیام 49239
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)