از هرجا میگیرید از ارزونترین و آشغالترین دیتاسنتر دنیا بین ایرانیا هتزنر = خدای ابیوز سرور نگیرید .
از هرجا میگیرید از ارزونترین و آشغالترین دیتاسنتر دنیا بین ایرانیا هتزنر = خدای ابیوز سرور نگیرید .
خیلی ممنون
این رو چند نفر دیگه گفته بودن خودمان هم چند بار بهمون اعلام شده بود علت بسته شدن سرویس ها ابییوز هست!!
** در پاسخ به یک دوست عزیز:
ما کی گفتی اشغال و ارزان می خواهیم!!!
گرون هم گرفتیم حدود 300 400 به بالا ! خیر سرشون سرور بوده! اختصاصی!
اما کیفیت نیست!
یهو یه روز یه چیزی می ترکه کسی پاسخگو نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
ثبات سرویس ها و عدم نوسان هم علت مهی هست که از دیتا سنتر مستقیم می خواهیم بگیریم
منتظر پیشنهادات هستیم
راستی از ovh کسی مشتقیم مجازی داشته ؟
بنده نگفتم شما میخواید ارزون بگیرید
با ای دی تلگرام بنده در تماس باشید بهتر و بی دردسر تر از ovh بهتون لینک بدیم
او وی اچ هم سابقه در ابیوز کم نداره
https://t.me/serverstar
سلام،
مشاور شما متخصص در حوزه کاریشون نبودن و یا شما خودتون خدمات نرم افزاری رو انجام دادید به مشکل خوردید! پایداری سرور چیزی هست که شما از دیتاسنتر های درجه یک می تونید به وضوح ببینید و این ثابت شده هست. سرور اختصاصی 300-400 با چه مشخصات بهتون دادن با این قیمت؟ رم 64 دادن یا 8؟ احتمالا رم بالا بوده و علت قیمت بالا، کیفیت نبوده و فکر شما نبودن. کیس مانند شما زیاد هست ولی پیشنهاد من به شما یک جمله هست: سرویس دهندگان معتبر و خوب که سال هاست دارن کار می کنند مشخص هستند. از اون ها سرویس تهیه کنید و نتیجه رو مشاهده بفرمایید. پایداری رو از هتزنر و امثال این دیتاسنتر انتظار نداشته باشید! برید سمت دیتاسنتر های درجه یک نه دیتاسنتر های الکی.
با احترام.
- - - Updated - - -
ضمنا یک مورد دیگه، اگر سرور اختصاصی داشتید و مشکل پایداری داشتید مشکل 100% از شماست چون این دیگه ربطی به سرویس دهنده شما نداره! باید راجع به دیتاسنتر تحقیق می کردید..
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
با سلام
بهتر هست عدم مدیریت صحیح سرور ها و عدم توجه به ابیوز ها و نوع مشترکینی که بر روی سرور ها قرار میدهیم را گردن دیتاسنتر نندازیم تمام این موارد هزینه برای میزبان دارد (استخدام اپراتور و ...) که طبیعتا فروش سرور نیز با قیمت اصولی همراه هست.
دو تا عکس برای شما از یک سرور ضمیمه تیکت میکنیم :
عکس اول : http://uupload.ir/files/7zhl_1.png
عکس دوم : http://uupload.ir/files/fde8_2.png
که نشان میدهد یک سرور از 6/08/2013 تا 5/12/2017 (امروز 12/12/2017 میباشد) در دیتاسنتر هتزنر در پنل روبینا سرور بدون هیچ مشکلی در حال سرویس دهی میباشد.
مشکل اینجا هست که مشترکین قیمت سرور های هتزنر را بر رم هر سرور تقسیم میکنند و قیمت فروشنده سرور مجازی را خودشان مشخص میکنند و از مشکلات و پیگیری ها خبر ندارند که وقتی پیگیری نشود و ابیوز ها رسیدگی نشود دیتاسنتر نیز طبیعتا به فکر خود هست و به این مشترکین خود رحم نمیکند.
به نظر بنده از سرویس دهنده های داخلی تهیه کنید اما با قیمت درست و اصولی در غیر این صورت هتزنر را خدمت شما پیشنهاد میکنیم.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : December 13th, 2017 در ساعت 13:51
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
بله من داشتم و راضی بودم هم VPS CLOUD و هم VPS معمولی و کیفیتش هم عالی بوده
اما بازم میگم سرویس دهنده داخلی معتبر واقعا مشکل نمیخورید.من الان یه سرور انگلیس دارم از همکار داخلی که کولو کردن و ماهانه 380-400 پول سرور اختصاصی میدم و مشکلیم نداشتم
طبعا بعد یک مدت خرید سرور اختصاصی دستتون میاد از کی بخرید از کی نخرید.یه موقع سرویس شما رو کسی نداره باید مستقیم بخرید.اینکه میگن هتزنر اشغاله قبول ندارم اما هتزنر سرور ضعیف و ارزان داره
سرور عالی هم داره ضمنا وقتی یک فروشنده داخلی میاد روی سرورهیا لاین EX مجازی سازی میکنه انتظار کیفیت نداشته باشید!! چون پردازنده های core i اصلا مناسب مجازی سازی نیستن اونم 15 تا مجازی !!!!
نمیشه اسم اورد اگرنه میشه چند سرویس دهنده داخلی خوب رو معرفی کرد
تشکر از Aria90 دوستان دیگه در مورد ovh نظر دارند ؟
** یک خواهش از دوستان :
لطفا به عنوان این پست توجه کنید!! لطفا تبلیغ و به زور فروختن سرویس های رو برای کسانی که درخواست دادن بفرستید!!
واقعا متاسفم از برخی نوشته ها که ندیده قضاوت می کنند!! " یا ارزون خریدی!! یا اشغال بهت انداختن!! یا 100% اشتباه از شما و مشاورانتون بوده!!!"
ببخشید شما خویبد همه بدند!
لطفا به عنوان این پست که نظر خواهی و مشورت برای انتخاب vps مستقیم از دیتا سنترهای خارجی هست توجه کنید!
صحبت های دیگه رو لطفا طرح نکنید.
** نکته بعد:
من هم بعد از مدتها سرویس از افراد مختلف موافقم که هتزنر رو کنار بگذارم.
اگر دوستان در مورد دیتاسنترهایدیگه تجربه یا پینهاد دارند اعلام کنند
همینجا هم بگید تا روش نظر داده بشه
من 5-6 ماه یه سرور مجازی از ovh داشتم و خیلی راضی بودم.
سرعتش واقعا عالی بود.
من ovh رو انتخاب کردم
برای ساخت اکانت و یا برای اتصال به سرور و .. (پنل) مشکل با ای پی ایران دارند یا خیر؟
اگر توصیه ای دارید ممنون می شوم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)