جناب صرفه اقتصادیش همه بر میگرده به وضعیت خود بیت کوین شما یک درصد فکر کن اگر این قیمت فعلی 10 هزار دلاری که بهش نزدیک شده حالا قیمت دقیقش و نمیدونم یک هو ارزشش بیاد پایین
بعد شما اومدی 110 میلیون هزینه کردی ، ریسک این کار به شدت بالاست شانستون و باید امتحان کنید .
از نظر من دوستانی که میخوان الکی این همه هزینه کنن برای antminer که اتریوم هم فک کنم این سیستمارو غیر مجاز معرفی کرده و شناسایی میکنه من پیشنهاد میدم از ریگ های ماینینگ لیون کامپیوتر استفاده کنن
چون میتونن واکاوی و استخراج به صرفه تری براتون داشته باشن و همینطور باهاش اتریوم هم اوکی کنند .
My mother told me I'd grow up to be a good man
باسلام، باید خودتان در مورد آینده بیت کوین یا ارز های دیجیتال تحقیق و تصمیم گیری کنید، دنبال راه حل از کسی نباشید چون اگر کسی هم اطلاعی از سود و نتیجه این کار داشته باشد، شما را در جریان نمیگذارد (مخصوصا در ایران)از نظر من دوستانی که میخوان الکی این همه هزینه کنن برای antminer که اتریوم هم فک کنم این سیستمارو غیر مجاز معرفی کرده و شناسایی میکنه من پیشنهاد میدم از ریگ های ماینینگ لیون کامپیوتر استفاده کنن
چون میتونن واکاوی و استخراج به صرفه تری براتون داشته باشن و همینطور باهاش اتریوم هم اوکی کنند .
دستگاه S9 شرکت bitmain در 24 ساعت 41.25 کیلو وات مصرف می کند، میانبری حساب کنیم ماهیانه 168 هزار تومان هزینه برق شما خواهد شد.
دستگاه های bitmain از تراشه های asic استفاده می کند، یعنی این تراشه فقط برای استخراج بیت کوین طراحی و پروگرام شده است = نرخ هش بالا + مصرف کم انرژی
استخراج CPU/GPU = مصرف انرژی بسیار بالا
هیچ شرکتی تا به امروز دستگاهی با تراشه asic برای اتریوم تولید نکرده و امکان طراحی آن هم به دلیل الگوریتم اتریوم نیست به دلیل اینکه یکی از اهداف اتریوم جلوگیری از استخراج کنندگان بزرگ بوده که مثل بیت کوین 50 در صد شبکه در دست آن ها نباشد.
لیون کامپیوتر هم کارت گرافیک، فن، پاور، شاسی و .. در قالب یک پکیج یا ریگ، برای GPU Mining می فروشد.
کد:http://s6.uplod.ir/i/00906/yrwecg2eqlvx.jpg
با سلام خدمت دوستان
من اطلاعات زیادی ندارم
ولی چرا از سرور برای این کار استفاده نمیشه؟
سرور های مارکتی hetzner قیمت خوبی برای این کار دارند
همانطور که آقای توسی گفتند باید از دستگاه مخصوص اینکار که سخت افزار ونرم افزارش بطور اختصاصی جهت الگوریتم هش بیت کوین طراحی شده استفاده شود تا در مسابقه بین سایرین برنده شود.
البته هنوز سوال من هم هست که آیا اگر مثلا یک سرور اختصاصی اجاره کنیم قابلیت استخراج دارد یا نه؟
فرضا یک سرور با رم 128 گیگ و 4 پردازنده زئون 8 هسته ای؟
ویرایش توسط M2T : December 1st, 2017 در ساعت 19:46
دوستان این مورد را روشن کنید:
من جایی خوندم دستگاهای ماینینگ در سراسر جهان رقابت می کنند و هر دستگاه که توانست یک بلوک را کامل کند یک بیت کوین جایزه میبرد. می خواستم بپرسم در رقابت آیا بقیه که یک بلوک را کامل نکردن دستمزدی نمی گیرن؟
در جایی دیدم شخصی می گفت امروز 0.005 بیت کوین ماین کرده و روز قبلش 0.001. چگونه ممکن است؟ آیا وی بلوکی را کامل کرده؟
کلا چگونه است؟ آیا باید در رقابت پیروز شد و یک واحد بیت کوین جایزه بگیریم ؟ یا به هرکس مقداری بلاخره میرسد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)