-
November 27th, 2017, 14:21
عضو انجمن
عجیب ترین افر سرور مجازی کلوکیشن شده انگلیس با 1سال اپتایم رم2 گیگ تا16 گیگ با هاردبالا 500 گیگ تا 4ترابایت هارد معمولی و ssd با پنل مدیریت سرور
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 30th, 2018 در ساعت 16:05
دلیل: درخواست کاربر
-
-
November 27th, 2017 14:21
# ADS
-
January 6th, 2018, 12:57
پاسخ : عجیب ترین افر سرور مجازی کلوکیشن شده انگلیس با 1سال اپتایم رم2 گیگ تا16 گیگ با هاردبالا 500 گیگ تا 4ترابایت هارد معمولی و ssd با پنل مدیری

نوشته اصلی توسط
AHFgroup
هنوز افر هست؟
دوستان راضی هستند؟
- - - Updated - - -
هنوز افر هست؟
دوستان راضی هستند؟
من قبلا خرید داشتم ازشون، سرور به شدت داغون و اورسل شده بود وقتی هم داخل تاپیک عنوان کردم تهمت کرک و دیداس زدن و سرور رو همون روز اول بستن پول من رو هم برگشت نزدن.
فقط تجربه خریدم رو گفتم خلاف قوانین که نیست؟
-
تعداد تشکر ها از MR.S به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2018, 22:43
عضو انجمن
پاسخ : عجیب ترین افر سرور مجازی کلوکیشن شده انگلیس با 1سال اپتایم رم2 گیگ تا16 گیگ با هاردبالا 500 گیگ تا 4ترابایت هارد معمولی و ssd با پنل مدیری
با سلام خدمت همه دوستان هر گونه اتک و دیداس و اسکن شبکه و کرک سرور به هر نحو وشکل خلا قوانین مجموعه میباشد همچنین استفاده پهنای باند به صورت یک شبه بالای 300 گیگ با توجه به نداشتن هارد و خارج شدن پهنای باند اون هم نه به صورت دانلود به سرورخروج از سرور خلاف قوانین ما حساب میشه و با خاطی بدون هیچگونه اخطار برخورد و سرور ساسپند خواهد شد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AHFgroup
هنوز افر هست؟
دوستان راضی هستند؟
- - - Updated - - -
هنوز افر هست؟
دوستان راضی هستند؟
رزومه های فروش سرور ما هستش از تاپیک های قدیم میتونید مشاهده کنید دقت کنید سرور ما به دلیل پایین بودن قیمت برای اتک - دیداس - پورت اسکن و از این قبل موارد فروش نخواهد رفت در ثانی تعداد فروش و اپتایم سرور نشانه کیفیت و پایداری سرور هستش هرچند یک سری از دوستان با قصد تخریب همیشه در تاپیک شرکت میکنن ولی خوب ما عادت داریم مشکلی نداره شرکت کنن در خدمتشون هستیم ولی اپتایم سرور ما تغییر حاصل نمیشه همچنان سرور ما پایدار و ثابت هستش با توجه به دلار 4300 همچنان افزایش قیمت نداشتیم انشااله که بتونیم قیمت رو ثایت نگه داریم
-
-
January 25th, 2018, 19:34
-
-
February 5th, 2018, 23:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pesar_khoob
سلام
هنوز موجود هست؟
فعلا به علت تغییر اساسی در سرور اصلی امکان ارائه سرویس تا سه ماه وجود نخواهد داشت
-