در صورتي كه كمكي مي خواهيد از ياهو با من در ارتباط باشيد با تشكر
در صورتي كه كمكي مي خواهيد از ياهو با من در ارتباط باشيد با تشكر
یک پیشنهاد دوستانه : طرف سایت موزیک نرو فایده نداره ! مورد های بهتری برای سایت زدن وجود داره .
موزیک اگر میخوای بزی نیوک نصب کن.. الکی هم حرف بقیه رو نصبت به وردپرس وبلاگ نشنیده بگیر. تو مملکت ما همه دنبال رنک گیری هستند و اصلا به مفهوم وبلاگ و مدیریت سایت توجه نمیکنند و چون میبینند وردپرس راحت رنک میگیره همه میگن عجب چیزی هست! وگرنه خودم باهاش کار کردم در حد وبلاگم نیست. برای همینم راحت همه قالبهاشو ریپ میزنند چون اصلا چیزی نداره! جوملا و مامبو و زوپس و نیوک و.. همه مدیریت محتوای واقعی سایت هستند..
در مورد موزیک هم نزنی بهتره برادر.هر دو روز باید یک دومین جدید براش بخری چون کارش رو میسازند!
کسی که سایت موسیقی میزنه باید برای *****ینگ هم برنامه داشته باشه ... این دیگه مثل روز روشن هست که سایت موزیک ***** میشه ... مگر اینکه سایتتون در زمینه موسیقی سنتی و یا مجاز باشه یا اینکه در رابطه با سازها و اموزش موسیقی باشه
kPlaylist
رایگان هست. اسکرین شات هاش رو نگاه کن ببین می پسندی.
از نظر ارشاد انتشار هرگونه فایل صوتی و تصویری بدون مجوز غیر قانونی هست .اصلا سراغ موزیک و فیلم نرو نه نون میده و نه میذاره اعصابت راحت باشه
نیوک بهترین سیستم برای این موضوع هست
۱ - رنک عالی می گیره
۲ - بازدید خوب می گیره ۱۰۰٪
۳ - امنیت معمولی دادی
۴ - میشه گفت از نظر شکل خوبه
۵ - کارکرد اسان داره
و ..
پیشنهاد می کنم اصلا دنبال این کارا نرید چون اولا خیلی مشکله - شما باید همه وقتت را برای پیدا کردن اهنگ های جدید و خبر ها باشی
و ۱۰۰۰ تا مشکل دیگه
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
منم با نظر دوستان موافقم دنبالش نرو چون پلیس اینترنتی هم اومده و ....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)