نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: درخواست سرور مجازی کانادا یا انگلیس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض درخواست سرور مجازی کانادا یا انگلیس

سلام.
    سرور مجازی با حداقل 90 گیگ (SSD) و یا 150 (هارد) و یا ترکیبی از هر دو (مثلا 70 گیگ SSD و 80 گیگ هارد) با 4 گیگ رم و دو هسته سی‌پی‌یو،ترجیحا با مجازی ساز KVM از کانادا و دیتاسنترهای غیر از مونترال (به دلیل فرانسوی بودن IPها) مورد نیاز است. برای ویندوز 2012R2 استفاده می‌شود و کارم انکد فیلم و دانلود و تورنت نیست. انتظار دارم سرعت بوت ویندوز Clean (تا زمانی که بتوان با ریموت متصل شد) کمتر از 2 دقیقه باشد. پشتیبانی بسیار مهم است. سرعت دانلود با IDM کمتر از 30MBps نباشد و تست آپلود روی speedtest.net یا ovh.net به طور متوسط 300Mbps یا بیشتر باشد.
    خواهشمند است در همین تاپیک و یا روی تلگرام من به نشانی @earmink پیشنهاد خود را مطرح فرمایید. با توجه به داشتن تجربه‌ی منفی از سرویس‌های بسیاری از دوستان در صورت امکان تست حتی در حد 12 ساعت نیز بسیار سپاسگزار خواهم شد. لطفا قیمت‌ها را پس از تخفیف و ... بفرمایید و یا اگر قیمت ویژه و خاصی را مد نظر دارید که نمیخواهید عمومی شود از طریق تلگرام مطرح کنید.
    ------
    آپدیت 22 نوامبر:
    - سرویسی که از یکی از کاربران محترم گرفته بودم به دلیل نحوه خاص و متفاوت کانفیگ آن، قادر به اجرای برخی از برنامه‌های کاربردی بنده که قبلا روی سرورهای دیگر بدون مشکل اجرا میکردم نبود و با وجود سرعت خوب SSD و لوکیشن مناسب (تورنتو) و پهنای باند تقریبا پایدار، متاسفانه بلااستفاده ماند.
    - مسئله‌ای نیز که به تازگی متوجه شدم این بود که سرورهایی که در OVH کانادا هستند ظاهرا همگی IP فرانسوی دارند که برایم کاربردی ندارد.
    - ضمنا لوکیشن انگلیس نیز در اولویت بعدی است و حتی الامکان سرویس کانادا مورد نیاز بنده است.

با سپاس از شما.
    ویرایش توسط armin3000 : November 22nd, 2017 در ساعت 17:06 دلیل: نیاز مجدد به سرویس

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)