مقداری برسی کردم الان 100 گیگ سالانه گوگل درایو میده 43 هزار تومان به نظر این به صرفه تر هست نظر شما چیه؟ تجربه با گوگل درایو داشتید؟
مقداری برسی کردم الان 100 گیگ سالانه گوگل درایو میده 43 هزار تومان به نظر این به صرفه تر هست نظر شما چیه؟ تجربه با گوگل درایو داشتید؟
قبلا برای کاربران هاست از گوگل درایو برای بکاپ گیری استفاده میکردیم که خود کاربر خیلی راحت میتونست بعد از بکاپ گیری از هاست اون با یک کلیک به درایو خودش منتقل کنه
در ضمن گوگل درایو یا وان درایو ابزارهایی در اختیار قرار میدن که در ویندوز مثل یه درایو فیزیکی میتونید با فایل ها رفتار کنین
به مدت یک سال هست که از اینجا هاست بک اپ دارم
http://www.adrive.com/plans
یه روش که برای من کار داد و تخفیف استثنایی گرفتم:
ثبت نام که میکنی به مدت 60 روز ازمایشی میتونی به 100 گیگ هاست دسترسی داشته باشی بعد تا پایان 60 روز خرید رو انجام نده تا روز اخر بهت پیشنهاد شگفت انگیز بده و پیغام میده که با 25 دلار اکانت سه سااله 100 گیگ میتونی بخری و شما هم خرید میزنی برای من که اینطور بود![]()
تلگرام رو کلا بیخیال بشید، به نظرم فکر خوبی نیست، یه هاست بک آپ ارزون تهیه کنید یا یه سرویس مجازی ارزون با هارد زیاد...
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
لطفا اینکارو نکنید و به امنیت اطلاعات کاربراتون اهمیت بدید.
اولا با یک اشتباه یا فراموشی و حذف اکانت تلگرام کلیه بک آپها از بین میره!
همچنین در صورتی که فردی با شماره شما وارد تلگرامی بشه دسترسی به بک آپها خواهد داشت.
شما بهتره هاست بک آپ یا سرور برای اینکار تهیه کنید و اگر نمیتونید هزینه کنید بهتره از دراپ باکس یا گوگل درایو (با فعالسازی تایید چند مرحله ای و...) استفاده کنید.
از هر آپلود سنتر یا ... که فضای زیادی میده و نا شناخته هست هم استفاده نکنید!
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)