سلام خدمت تمام همکاران و دوستان گرامی .
این صرفا عقیده شخصی بنده نیست .
دوستان عزیز ما توی کشورمون واقعا امکان میزبانی وب سایت های مهم رو نداریم سایت هایی هم که داخل هستند یا واقعا ترافیک بالایی ندارند یا خیلی VIP هستند ( یعنی هزینه هاشونو یکی به گردن گرفته ) یا سریعا ایران اکسس میشوند !
حالا چه ار نظر پهنای باند چه از نظر قدرت میزبانی و ...
خود شما به خوبی میبینید که حتی وب سایت های مطرح ( یعنی حداقالش نامی آشنا - با سابقه هستند ) حتی میزبانی ایرانی سایت های خودشان را به ناچار به خارج کشور انتقال داده اند ! ( چون داخل کشور سرعت بیشتری داره و باعث جذب مشتریشون میشه اما از طرف دیگر عدم کیفیت ... ) .
مانند :
netafraz.com
blogfa.com
beytoote.com
webhostingtalk.ir
webramz.com
iranhost.com
mihanwebhost.com
mihanmizban.com
pars.host
iranserver.com
و ...
اگر بخوایم نام ببریم ماشالله اینقدر هستن که ...
خلاصه اینایی هم که داخل ایران هنوز ماندن اولا که دارن هزینه بالایی رو میدن بابت اینکارشون مثل : hostiran.net حالا اینکه از جای دیگری هزینه شو جبران میکنن ( البته با کوچترین اتک ها و ... میگند باید ببریمتون روی سرور کانادا خودم مشتریشون ودم در گذشته ) رو کاری نداریم .
در نتیجه ما توی ایران هنوز امکان اینکه ادعا کنیم سرور های با کیفیتی هستند رو نداریم !
حتی به دهه های گذشته آمریکا و اروپا که پورت 100 مگ stable ارائه میکردند و ... هم نرسیده ایم با اینکه امروزه زیرساخت ایران نسبت به سال های گذشته زیر و رو شده است .
در نتیجه هنوز که هنوزه سرور های خارجی پیشنهاد میشه .
هدف از این تاپیک هم راهنمایی کاربران بوده که فریب تبلیغات بی خودی رو نخورند که ( مزاح : آقا بیا ما سرور ایران داریم بردش از طلا 24 عیار ساخته شده ) و ... ازین قبیل .
و در آخر از همه همه همه مسائل هم که بگذریم اینکه میگیرن سایت رو ایران اکسس میکنن و تقریبا هیچ کاری هم از دستت بر نمیاد دیگه ایول داره ( مثل این میمونه من بیام شمارو با چاقو بزنم بعد شمارو بگیرن زندانی کنن منم به چاقو زدنام ادامه بدم ) .
خدارو صد مرتبه شکر من قربانی مسائلی که گفتم خیلی وقته نشدم ولی دوستانم همچنان ...
امیدوارم توضیحات بالا توی انتخابتون کمکی کنه .
یا حق .