می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
چه شانسی آوردیم ما!!از همون سرورها واسه دانلودمون میخواستیم بگیریم!! راستی چرا این p30day ازش میپرسم اصلا نمیدونه شما کی هستید!! بعد تو امضاتون گزاشتید گروه پی سی دی!!
امنیتی هست برادر؟؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
1 - bia2yes یک سایت فیلم هست. از ما یک هاست دانلود حجیم گرفتند ، + هاست سایتشون. بعد از 3 هفته هزینه ها به موقع پرداخت نشد و سرویس اونها کانسل شد. دامین های جدید و یک سری خدمات دیگر رو هنوز ار ما تهیه می کنند
2- دلتا از ما هاست دانلود برای تست گرفت ، قرار شد در صورت راضی بودن هزینه واریز بشه ولی بعد از اینکه از آقای فخرایی سرور مجازی تهیه کرد من سرویس ایشون رو پاک کردم !
3 - ایمیل های زیادی برای ایمیل ما p30day.com@gmail.com ارسال شده است ، که در تمام ایمیل ها ذکر گردیده که پی سی دی از مشتری های ما هستند.
در صورت نیاز دوستان میتونند الان ایمیل بزنند و صحت این موضوع رو با خبر بشند و بعد عکس رو ضمیمه بفرمایند.
در مورد آقای مصطفی بیا 2 ترانه هم حرفی ندارم چون اگر ایشون وجدان و انسانیست داشته باشند متوجه میشند ... من حرفی نمی زنم .اگر مسئله رو کش دار کردند کاملا دلایلم را ارائه میدم.
در پایان : کلیه سرور ها توسط آقای هادی قنبری INICZ به فروش می رسد و مسائل مالی مربوط به ایشان است و این صرفا همکاری بین بنده و Inicz است.
فکر کنم ایشون مورد اعتماد همه شما هستند !
گروه نرم افزاری P30DAY
سرور ها مال دیتاسنتر هست یا مال خودتون که کولو کردید ؟
هر سروری بخوایم دارید ؟
تو پنل خودمون به ما می دید ؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)