انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
ایرانسل ۱۲۰ گیگ میده ۱۹۵٬۰۰۰ تومان (۱ ساله)
قیمتش همچینی بالا نیست
برای دانلود هم میتونی از بستههای شبانه همراه اول استفاده کنی
۲ تا ۷ رایگان
ماهیانه ۱۴٬۵۰۰
https://forum.persiantools.com/forums/274
شارژ با تخفیف و بدون مالیات هم میتونی از اینجا بگیری
راحت میشه ۹٪ مالیات رو با خط به خط پیچوند و ۱۰ ۱۲ درصد هم تخفیف بگیرید ...
ایرانسل رو حساب کن همون بسته ۱۲۰ گیگی، هر گیگ ۱۳۰۰ میوفته برات.
ADSL هم اکثراً قیمتاشون همین حدوده، اگه بیشتر نباشه
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
بستگی به منطقه و آنتندهی داره.
یه همچین مودم روتری هم داشته باشید که ...
https://www.digikala.com/Product/DKP-109155
من یک سال با 3G سر کردم چون مجبور بودم، تازه اونم با یه مودم داغون 3G ساپورت
ولی الان هر جا برم اولین گزینم اینترنت موبایل هست، بعدش ADSL![]()
آسیاتک
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
برای منم فیبر بود و حتی مرکز مخابراتی رفتم گفت خط شما خیلی قدیمی و نمیشه تغییرش داد برای همین سفارش یه خط تلفن جدید به صورت مسی دادم که 2 سال پیش اون موقع 50 هزار تومان برام آب خورد اما الان بعضی ها میگن ظاهراً 200 هزار تومان شده اما نمی دونم شایعه است یا درسته.
برید مرکز مخابراتی بگید نیاز به خط مسی دارید بالاخره یه راه کار براتون پیدا میکنن دیگه.
سلام
به نظر من بسته به منطقه شما باید بررسی کنید کدام یک از شرکت ها مناسب هست .
مثلا من توی تهران - سهروری - محدوده خیابان خرمشهر - ایرانسل رو تست کردم سرعت دانلود حدود 6 تا 8 مگ هست .
حال همین سرویس رو بیارید توی محدوده غرب تهران : ازادی - قصرالداشت - دامپزشکی : سرعت میشه کمتر از 100 کیلوبایت .
برعکسش هم هست ، میبین نت توی غرب تهران الان من استفاده میکنم سرعت فوق العاده ای رو داره ولی توی شمال تهران اصلا بعضی از مناطق سرعت خوبی رو نداره .
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
شما نهایتا ۲۵۰ بیشتر هزینه میکنی ولی دیگه از بابت اینکه اگر احیانا نقل مکان کردید دیگه مشکل انتقال خط و راه اندازی مجدد و هزینه دوباره رو نداری و صرفا آنتن رو به سمت دکل مورد نظرتنظیم میکنی که از تنظیم انتن خونه هم راحتتره رنج سیگنال داره و راحت تنظیم میشه و نه نیاز داری اشتراکتو انتقال بدی به خط جدید،از این،بابت راحتی، و دوم اینکه کیفیت تضمین شده هست در مقابل خط تلفن و بحث نویز و افت سرعت برای سیم کشی و این قبیل مشکلات میره کنار و سوم اینکه توی برف و بارون مثل خط تلفن که بعضی وقت ها قطع میشه یا درختی چیزی میشکنه میوفته روی سیم و قطعی اینترنت رو نداری ، و البته همه اینا مستلزم اینه که منطقه شما اینترنت وایرلس باشه دکل داشته باشن شرکت مورد نظر اطراف شما ،
در کل به نظر من که هم خط داشتم هم آنتن واقعا قابل مقایسه نیستن ( جفتشون از یک شرکت بوده زمانی که با خط بوده همش تایم اوت و افت کیفیت ولی انتن که دارم الان ۵ ساله شاید روی هم ۳یا ۴ بار قطع شده ) تضمین کیفیت رو داری خیالت راحته ، جز اینکه دیگه اینقدر بدشانس باشی مثلا دکلی که انتنت بهش وصله زلزله بیاد کنده بشه یا رعد برق بزنه نصفش کنه :/
اسمشون هم انتن نانو میگن معمولا مدل انتن من هم نانو m5 هست ولی مدل های جدیدتری هم اومده
سوالی بود در خدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)