-
October 14th, 2017, 13:34
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد آپتایم 100 درصد

نوشته اصلی توسط
amin750
پروژه جدی که هست اگه نبود به دنبال آپتایم بالا نبودیم
ولی خب در حال حاضر قصد خرید سرور مجازی نداریم
میخوایم که در سطح همین هاست اشتراکی که داریم مساله حل بشه
اگر در این مورد راه حلی دارید ممنون میشم بگین
خیلی روی هاست اشتراکی دنبال راه اندازی ha نباشید.
-
-
October 14th, 2017 13:34
# ADS
-
October 14th, 2017, 13:38

نوشته اصلی توسط
2JZ
خیلی روی هاست اشتراکی دنبال راه اندازی ha نباشید.
خب بالاخره یه راه حلی باید براش وجود داشته باشه
-
-
October 14th, 2017, 13:39
سرویس سایت به چه صورته ؟ دانلوده ؟ شبکه اجتماعیه چیه ؟
هزار تا راه هست برای این کارا ولی در عمل انجام چنین کارایی روی هاست هایی که همچین قابلیت هایی ندارن یک کار غیر حرفه ای و در اصطلاحا بچه بازیه چون عملا اون کارایی که ما میخوایم ندارن
اما
اگه هدف فقط در دست رس بودن محتوای استاتیکه که برای هر بار نمایش نیاز به پردازش نداره بهترین روش استفاده از سرویس های کلود مثل cloudinary.com هست این نوع سرویس ها در نمایش اطلاعات شما هیچوقت داون نمیشن !
اما
اگه شما دارین یه سرویس خیلی خیلی بزرگ ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات در لحظه دارین مثل گوگل یا امثال شما باید از کلاسترینگ استفاده کنید
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه) توی این روش موقع داون بودن کل سرور فقط پردازش مختل میشه ولی پوسته ی اصلی نمایش داده میشه
و در آخر طبق تجربه بهتون پیشنهاد میدم که اگر سرویستون کوچیکه (چون گفتید هاست اشتراکی) حالا هرچی هست از یک هاست که موقعیتش اروپا باشه و مطمئن باشید که اون هاست با در و پیکره (یعنی ادمین سرور دلسوز و با تجربه باشه (نماد و شرکت و اینا اصلا مهم نیست) ) استفاده کنید
با این کار شما 99.99 درصد آپتایم دارید
ویرایش توسط bigcowboy : October 14th, 2017 در ساعت 13:43
-
تعداد تشکر ها از bigcowboy به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 13:49

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
هزار تا راه هست برای این کارا ولی در عمل انجام چنین کارایی روی هاست هایی که همچین قابلیت هایی ندارن یک کار غیر حرفه ای و در اصطلاحا بچه بازیه چون عملا اون کارایی که ما میخوایم ندارن
اما
اگه هدف فقط در دست رس بودن محتوای استاتیکه که برای هر بار نمایش نیاز به پردازش نداره بهترین روش استفاده از سرویس های کلود مثل cloudinary.com هست این نوع سرویس ها در نمایش اطلاعات شما هیچوقت داون نمیشن !
اما
اگه شما دارین یه سرویس خیلی خیلی بزرگ ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات در لحظه دارین مثل گوگل یا امثال شما باید از کلاسترینگ استفاده کنید
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه)
و در آخر طبق تجربه بهتون پیشنهاد میدم که اگر سرویستون کوچیکه (چون گفتید هاست اشتراکی) حالا هرچی هست از یک هاست که موقعیتش اروپا باشه و مطمئن باشید که اون هاست با در و پیکره (یعنی ادمین سرور دلسوز و با تجربه باشه (نماد و شرکت و اینا اصلا مهم نیست) ) استفاده کنید
نه دانلوده نه شبکه اجتماعی در حقیقت یه سروره برای یه سری دستگاه که باید دائما آنلاین باشن و اطلاعات ارسال و دریافت کنن
به دلیل توسعه پلکانی در ابتدا از هاست اشتراکی استفاده شده ولی در آینده از سرور مجازی و حتی اختصاصی هم استفاده خواهد شد.
پردازش سنگینی ندارن و مهمترین مساله در دسترس بودن هستش
از کجا میشه هاست با در و پیکر پیدا کرد؟ اگه شما موردی رو میشناسید معرفی کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
اما
اما
اما
اگه شما دارین یه سرویس کوچیک ارائه میدین که نیاز به پردازش اطلاعات هم داره شما میتونید از always online کش سرویس هایی مثل کلودفلیر استفاده کنید (البته یکمی تغییرات باید در سایت یا اپ داده بشه) توی این روش موقع داون بودن کل سرور فقط پردازش مختل میشه ولی پوسته ی اصلی نمایش داده میشه
در مورد سرویس های always online کش هم اگه یه توضیحی بدین که به چه شکلن ممنون میشم
-
-
October 14th, 2017, 15:10
هاستینگ خوبی که خودم الان دارم باهاش کار میکنم هاستینگ آقای حسینی هستش
اسم سایتشون میزبان وردپرسه ولی خوب فقط برای وردپرس نیست و شما در واقع هاست سی پنل میگیرید با همه ی امکانات ، من خودم الان چندین سایت (غیر ورد پرسی) و یک اپ روی هاستشون دارم
ایشون واقعا حرفه ای عمل کردن و میکنن از سال 2012 باهاشون کار کردم ...
یک بار یکی از vps هام به کل هنگ کرده بود و اصلا بوت نمیشد ایشون تونستن اطلاعاتمو کامل برگردونن ...
سرور هاشون توی انگلیس هست و سرعت خیلی خوبی هم از ایران و هم از امریکا دارند یه جورایی وسطه 
https://mizbanwp.com/cpanel-ir-hosting
در ضمن قوانین هم یک دور بخونید
https://mizbanwp.com/rules
همچنین قبل از خرید حتما تیکت بزنید و نیازهاتونو بگید
----
always online یکی از گزینه های قسمت کش کلود فلیر هست که به گفته ی خودش
If your server goes down, Cloudflare will serve your website's static pages from our cache.
یعنی اگر سرور داون شد ، قسمت های استاتیک سایت یا اپ شما از کش کلود فلیر برای یوزر نمایش داده میشه
-
تعداد تشکر ها از bigcowboy به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2017, 15:17

نوشته اصلی توسط
amin750
نه دانلوده نه شبکه اجتماعی در حقیقت یه سروره برای یه سری دستگاه که باید دائما آنلاین باشن و اطلاعات ارسال و دریافت کنن
به دلیل توسعه پلکانی در ابتدا از هاست اشتراکی استفاده شده ولی در آینده از سرور مجازی و حتی اختصاصی هم استفاده خواهد شد.
پردازش سنگینی ندارن و مهمترین مساله در دسترس بودن هستش
از کجا میشه هاست با در و پیکر پیدا کرد؟ اگه شما موردی رو میشناسید معرفی کنید
کسی دیگه ای از مدیران و دوستان نظری نداره؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
هاستینگ خوبی که خودم الان دارم باهاش کار میکنم هاستینگ آقای حسینی هستش
اسم سایتشون میزبان وردپرسه ولی خوب فقط برای وردپرس نیست و شما در واقع هاست سی پنل میگیرید با همه ی امکانات ، من خودم الان چندین سایت (غیر ورد پرسی) و یک اپ روی هاستشون دارم
ایشون واقعا حرفه ای عمل کردن و میکنن از سال 2012 باهاشون کار کردم ...
یک بار یکی از vps هام به کل هنگ کرده بود و اصلا بوت نمیشد ایشون تونستن اطلاعاتمو کامل برگردونن ...
سرور هاشون توی انگلیس هست و سرعت خیلی خوبی هم از ایران و هم از امریکا دارند یه جورایی وسطه
https://mizbanwp.com/cpanel-ir-hosting
در ضمن قوانین هم یک دور بخونید
https://mizbanwp.com/rules
همچنین قبل از خرید حتما تیکت بزنید و نیازهاتونو بگید
----
always online یکی از گزینه های قسمت کش
کلود فلیر هست که به گفته ی خودش
یعنی اگر سرور داون شد ، قسمت های استاتیک سایت یا اپ شما از کش کلود فلیر برای یوزر نمایش داده میشه
ممنون ولی من سرور و هاست ویندوزی لازم دارم
-
-
October 14th, 2017, 20:59
سلام
یه راهی هم الان به نظر من رسید اگر بتونید حالا به هر نحوی اطلاعات دو سایت رو با هم سینک کنید میشه DNS های دامنتون رو روی نیم سروهای CloudFlare تنظیم کنید (البته نیاز نیست حتما سرویس CloudFlare رو روی رکوردهاتون فعال کنید) بعد شما با یه سیستمی آپتایم سایت رو چک میکنید اگر سایت داون شد سریع از طریق Api شرکت CloudFlare آیپی سرور دوم رو ست میکنید روی رکوردها و سایتتون آپ میشه.
-