-
June 26th, 2009, 14:02
پاسخ : اقدام شرکت ThePlanet

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
میدونم میگید xlhost caro و...
اما در کل به هیچکدوم نمیشه اعتماد کرد. 10 سال هم کار کرده باشی نمیشه اعتماد کرد.
در ضمن خودم سرورم آمریکاس ولی هیچ اطمینانی ندارم که فردا چه میشه...
اینو بدون هنوز خیلی شرکت های معتبری که من میشناسم روی the planet هستن اما آخرش چی؟
من بحثی ندارم. در کل نظرمو گفتم. خواهشا این پست رو بر ندارید نقل قول کنید و ادامش بدید.
سلام
شرمنده چون اسم Caro مطرح شد می خواستم عرض کنم که در ارتباط با این موضوع بین Caro و Theplanet تفاوت های زیادی وجود دارد که بهتر است اصلا مقایسه نکنید شرمنده مجبور شدم نقل قول کنم
با تشکر
-
-
June 26th, 2009 14:02
# ADS
-
June 26th, 2009, 15:57

نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
شرمنده چون اسم caro مطرح شد می خواستم عرض کنم که در ارتباط با این موضوع بین caro و theplanet تفاوت های زیادی وجود دارد که بهتر است اصلا مقایسه نکنید شرمنده مجبور شدم نقل قول کنم
با تشکر
اوکی . ما غلط کردیم حرف یا مثالی زدیم.... خودم رو کارو هستم عزیز. نمیخوام بد گویی کنم که...... همشون در نهایت آمریکایی هستند.
من بحثی ندارم. در کل نظرمو گفتم. خواهشا این پست رو بر ندارید نقل قول کنید و ادامش بدید.
-
-
June 27th, 2009, 17:29
امروز از theplanet پرسیدم گفت با اتباع ایرانی مستقیما وارد معامله نمی شویم و بیزینس نمیکنیم
-
-
June 28th, 2009, 18:13
مدیر کل
امروز از theplanet پرسیدم گفت با اتباع ایرانی مستقیما وارد معامله نمی شویم و بیزینس نمیکنیم
همیشه همینطور هست
مشخصات غیر ایرانی باشه مشکلی نداره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 28th, 2009, 18:54
عضو دائم
بله موقع فروش مشکلی ندارند ولی موقعی که fbi دستور بده : سرور فلان سایت رو ببند ، اگه حتی یه آمریکایی الاصل هم سرور رو خریداری کرده باشه می بندند چه برسه با واسطه یا با هویت جعلی و ... !
مثل سرور موضوعه ء همین تاپیک !!!
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
June 28th, 2009, 19:33
در مورد دیتا سنتر هایی مثل ThePlanet اشکال اساسی این است اولا خیلی بزرگ هستند و اگر به شما گیر دهند دست شما به جایی بند نیست و اینکه اصلا تعداد سرور های شما هیچ اهمیتی برایشان ندارد چه یک سرور داشته باشید چه 100 تا وقتی گیر بدهند ....
-