-
October 11th, 2017, 01:54
پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
والا امیدوارم بشه
من نمیدونم دقیقا دلیلتون چیه (یک حدس هایی از یکی از تاپیک های قبلیتون میزنم) ولی با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نمیشه
همین تفکر سالهاست کشور رو از دنیا عقب انداخته و وجود اینجور تفکر ها بین مردم این اجازه رو به دولت میده تا باز هم از همین مورد برای مسدود و محدود سازی مردم و سرویس ها استفاده کنه و همچنین وظایف خودش رو در سایر بخش های که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این موارد مربوط میشه رو انجام نده چون دیگه نیازی به انجامشون نداره و مسئله به طور کل حذف شده.
برای بنده شنیدن این که دوستانی که در زمینه تکنولوژی فعالیت می کنند چنین نظراتی میدن واقعا عجیب و تاسف آور هست.
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017 01:54
# ADS
-
October 11th, 2017, 01:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid2zp
من نمیدونم دقیقا دلیلتون چیه (یک حدس هایی از یکی از تاپیک های قبلیتون میزنم) ولی با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نمیشه
همین تفکر سالهاست کشور رو از دنیا عقب انداخته و وجود اینجور تفکر ها بین مردم این اجازه رو به دولت میده تا باز هم از همین مورد برای مسدود و محدود سازی مردم و سرویس ها استفاده کنه و همچنین وظایف خودش رو در سایر بخش های که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این موارد مربوط میشه رو انجام نده چون دیگه نیازی به انجامشون نداره و مسئله به طور کل حذف شده.
برای بنده شنیدن این که دوستانی که در زمینه تکنولوژی فعالیت می کنند چنین نظراتی میدن واقعا عجیب و تاسف آور هست.
ظاهراً ایشون تو وین تشریف دارن و درکی از مسائل و بدبختی مردم ندارن.
-
تعداد تشکر ها ازColdWorld به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 02:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid2zp
در کشوری که آموزش استفاده و فرهنگش نیست بله
گانالهای بی محتوی
مطالب زشت
پخش تصاویر نوامیس
دادن اخبار دروغین بدون پیگیری (در خارج از ایران به راحتی امکان گیر انداختن صاحب کانال با دستور پلیس هست
زدن مطالب علمی اشتباه و رواج شایعه و زودباوری در مردم
بله خوبه که یه سریا دستشون روو شد یه سریا نمیتونند ***ی کنند
ولی مطالعه رو صفر کرد طرف میگه میدونی مثلا مورچه قبلا شبیه فیل بوده بعد مورچه شده (مسخره وار مثال زدم) میپرسی کدوم سایتی یا کتابی کفته میگه کانال حیایق در زندگی خخخ
الان بچه های ما از شعور و علم فقط تلگرام بلدند خیلیا و دور از جون شما و خانواده هاتون
مدیر یک سایت حداقل شعور تحقیق و علم کوچکی حتی داره
ولی مدیر یک کانال دیدم زیر 12 ساله و حتی یک سوال جدول ضربی رو بلد نیست
اینا درده عزیز
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 02:02
دوستان فکر کنم خبر از ماجرا ندارید
ولی احتمال به خیلی زیاد این اتفاق بی افته
چون ماجرایی که اتفاق افتاده رو کمی تحقیق کنید متوجه میشید
-
-
October 11th, 2017, 02:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
ظاهراً ایشون تو وین تشریف دارن و درکی از مسائل و بدبختی مردم ندارن.
بدبختی مردم من تلگرام نیست
بدبختی مردم من دروغه
بدبختی مردم من دورنگیه
بدبختی مردم من انسان پرستی و تقدس گرایی هست
بدبختی مردم من نبود آموزش دیجیتال در مدارسه
بدبختی مردم من پدر و مادر بی خیال در تربیت فرزنده
بدبختی مردم من نبود هوای سالمه
بدبختی مردم من خیلی چیزهاست
من اگر گفتم بشه کنایه بود نه که خوشحال باشم
راه ارتباطی من و خانوادم همین تلگرام هست
در کل صحبت شما روی چشم ما جا داره
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 02:16

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
در کشوری که آموزش استفاده و فرهنگش نیست بله
گانالهای بی محتوی
مطالب زشت
پخش تصاویر نوامیس
دادن اخبار دروغین بدون پیگیری (در خارج از ایران به راحتی امکان گیر انداختن صاحب کانال با دستور پلیس هست
زدن مطالب علمی اشتباه و رواج شایعه و زودباوری در مردم
بله خوبه که یه سریا دستشون روو شد یه سریا نمیتونند ***ی کنند
ولی مطالعه رو صفر کرد طرف میگه میدونی مثلا مورچه قبلا شبیه فیل بوده بعد مورچه شده (مسخره وار مثال زدم) میپرسی کدوم سایتی یا کتابی کفته میگه کانال حیایق در زندگی خخخ
الان بچه های ما از شعور و علم فقط تلگرام بلدند خیلیا و دور از جون شما و خانواده هاتون
مدیر یک سایت حداقل شعور تحقیق و علم کوچکی حتی داره
ولی مدیر یک کانال دیدم زیر 12 ساله و حتی یک سوال جدول ضربی رو بلد نیست
اینا درده عزیز
خوب تمام این ها مشکلاتی هست که به هیچ وجه ربطی به تلگرام نداره و خود تلگرام باعث بوجود اومدنشون نشده بلکه فقط داره شرایط مردم کشور رو نشون میده
الان به نظر شما تلگرام ***** بشه مردم خوب میشن؟ با سواد میشن؟ فرق اخبار درست رو از غلط تشخیص میدن؟ آموزش میبینن؟
من واقعا متوجه نمیشم با ***** شدن تلگرام دقیقا کدوم از این مشکلات حتی تا حد کمی حل میشند؟ هیچکدوم
مردم ما هنوز همون مردمی که فرق درست از غلط رو تشخیص نمیدن باقی میمونن
بچه 12 ساله همچنان جدول ضرب رو حفظ نخواهد بود
و ...
و در مقابل نکات مثبت هم از بین میره
و همین پیشرفت بسیار کمی هم که داره انجام میشه نابود میشه
این که یک بچه 12 ساله میاد کانال میزنه و محتوایی رو که نباید منتشر کنه به تلگرام ربط داره؟ یا خانواده ای که نتونسته بچه رو درست بزرگ کنه؟ یا سیستم آموزشی که بچه رو به این روز انداخته؟
این که افراد بسیاری مخصوصا در سن بالا نمیتونن اخبار درست و غلط رو تشخیص بدن به خاطر تلگرام هست یا عدم اطلاع رسانی درست در کشور و عدم آموزش در مقاطع پایه؟
این که دختران ما نمیدونن باید چطور و به چه کسی اعتماد کنند به دلیل تلگرام هست یا عدم آموزش از طرف خانواده و مدرسه؟
زود باوری مردم مشکل ایجاد شده توسط تلگرام هست یا باز هم سیستم آموزشی کشور؟
خیلی ساده هست. هیچکدوم از این موارد از طرف تلگرام نیستند بلکه تلگرام فقط داره به ما نشون میده که در چه وضعی هستیم.
مثل این میمونه شما برای شرکتتون کارشناس استخدام کنید بعد وقتی نکات ضعف رو بهتون میگه به جای رفع اون نقاط بزنید کارشناس رو اخراج کنید !!!
یا مثلا وارد یک بازار جدید بشید و وقتی میبینید دارید شکست می خورید به جای حل مشکلات خودتون بیاید کل بازار و همکاران رو ببرید زیر سوال !!!
خوب هیچکدوم از این کار ها مشکل رو حل نمی کنه. فقط باعث میشه مشکل دیده نشه و به مرور زمان بدتر و بدتر بشه
یا یک مثال دیگه
شما میری دکتر بهتون میگه فلان بیماری رو دارید خدایی نکرده و باید فلان دارو هارو مصرف کنید وگرنه دردتون بیشتر میشه و در ادامه مشکل جدی بهتون وارد می کنه و شما به جای درخواست دارو از دکتر بخواید براتون دارو هایی تجویز کنه که دردتون رو از بین ببره بدون این که مشکل اصلی رو درمان کنه. مثلا اسپری بی حسی. خوب آخرش چی میشه؟ خوب میشید؟ یا وضعیتتون به یک فاجعه تبدیل میشه؟
خیلی خیلی مسئله ساده ای هست که واقعا من تعجب می کنم چطور متوجه نمیشید
امیدوارم یک مقدار روی این مسئله فکر کنید و با دید باز تر نظر بدید
این نوع نظر دادن ها سالهاست که مارو عقب انداخته. حداقل از گذشته و تاریخ هم کمک بگیرید.
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 02:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid2zp
خوب تمام این ها مشکلاتی هست که به هیچ وجه ربطی به تلگرام نداره و خود تلگرام باعث بوجود اومدنشون نشده بلکه فقط داره شرایط مردم کشور رو نشون میده
الان به نظر شما تلگرام ***** بشه مردم خوب میشن؟ با سواد میشن؟ فرق اخبار درست رو از غلط تشخیص میدن؟ آموزش میبینن؟
من واقعا متوجه نمیشم با ***** شدن تلگرام دقیقا کدوم از این مشکلات حتی تا حد کمی حل میشند؟ هیچکدوم
مردم ما هنوز همون مردمی که فرق درست از غلط رو تشخیص نمیدن باقی میمونن
بچه 12 ساله همچنان جدول ضرب رو حفظ نخواهد بود
و ...
و در مقابل نکات مثبت هم از بین میره
و همین پیشرفت بسیار کمی هم که داره انجام میشه نابود میشه
این که یک بچه 12 ساله میاد کانال میزنه و محتوایی رو که نباید منتشر کنه به تلگرام ربط داره؟ یا خانواده ای که نتونسته بچه رو درست بزرگ کنه؟ یا سیستم آموزشی که بچه رو به این روز انداخته؟
این که افراد بسیاری مخصوصا در سن بالا نمیتونن اخبار درست و غلط رو تشخیص بدن به خاطر تلگرام هست یا عدم اطلاع رسانی درست در کشور و عدم آموزش در مقاطع پایه؟
این که دختران ما نمیدونن باید چطور و به چه کسی اعتماد کنند به دلیل تلگرام هست یا عدم آموزش از طرف خانواده و مدرسه؟
زود باوری مردم مشکل ایجاد شده توسط تلگرام هست یا باز هم سیستم آموزشی کشور؟
خیلی ساده هست. هیچکدوم از این موارد از طرف تلگرام نیستند بلکه تلگرام فقط داره به ما نشون میده که در چه وضعی هستیم.
مثل این میمونه شما برای شرکتتون کارشناس استخدام کنید بعد وقتی نکات ضعف رو بهتون میگه به جای رفع اون نقاط بزنید کارشناس رو اخراج کنید !!!
یا مثلا وارد یک بازار جدید بشید و وقتی میبینید دارید شکست می خورید به جای حل مشکلات خودتون بیاید کل بازار و همکاران رو ببرید زیر سوال !!!
خوب هیچکدوم از این کار ها مشکل رو حل نمی کنه. فقط باعث میشه مشکل دیده نشه و به مرور زمان بدتر و بدتر بشه
یا یک مثال دیگه
شما میری دکتر بهتون میگه فلان بیماری رو دارید خدایی نکرده و باید فلان دارو هارو مصرف کنید وگرنه دردتون بیشتر میشه و در ادامه مشکل جدی بهتون وارد می کنه و شما به جای درخواست دارو از دکتر بخواید براتون دارو هایی تجویز کنه که دردتون رو از بین ببره بدون این که مشکل اصلی رو درمان کنه. مثلا اسپری بی حسی. خوب آخرش چی میشه؟ خوب میشید؟ یا وضعیتتون به یک فاجعه تبدیل میشه؟
خیلی خیلی مسئله ساده ای هست که واقعا من تعجب می کنم چطور متوجه نمیشید
امیدوارم یک مقدار روی این مسئله فکر کنید و با دید باز تر نظر بدید
این نوع نظر دادن ها سالهاست که مارو عقب انداخته. حداقل از گذشته و تاریخ هم کمک بگیرید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1709993
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 02:20
اگه بحث این چیزاس ، یعنی الان فیس بوک و توییتر هیچ خلافی توش نمیشه ؟ و هیچ فسادی توش انجام نمیشه ؟ پس اونا هم این چیزا رو دیدن پس چرا فیـلتر نکردن واسه خودشون ؟
-
-
October 11th, 2017, 02:28

نوشته اصلی توسط
navid2zp
دلیل منطقی برای کسایی که مخالف از دست رفتن تلگرام هستن بخاطر نابودی دنیای پوشالیشونه که کارو کاسبیشون روی هواست
اما این ، مردم ایران غیر منطقی هستن که باعث بیکاری برنامه نویسا شدن و تو دنیای پوشالیشون فکر میکنن پول سایت ندادن و سود بردن ، در حالی که خیلی چیزای دیگه رو از دست دادن مثل اعتبار داشتن یک سایت اونم فقط بخاطر پرداخت نکردن ماهی 2 هزار تومن پول هاست ، واقعا مردم ایران منطقی نیستن و برعکس همه مردم دنیا که منطقی هستن و از شبکه های اجتماعی برای کسبو کار استفاده نمیکنن اما مردم ایران زندگیشونو تو شبکه های اجتماعی خلاصه میشه ، با استناد به تاریخ به جرأت میتونم بگم که مسائل جنسی هیچ ربطی به حکومت فعلی نداره بلکه این انسان جایز الخطا در تمام قاره ها و کشورها درگیر مشکلات جنسی هستن و با ساخت فیلمهای مختلف مردم دنیارو سرگرم کردن
دلیل : فیلمهای هالیوود نظیر 300 منتسب به خشایار شاه ، فرمانروای مقتدر ایرانی و حاکم تمام جهان در زمان خودش مسائل جنسی و ناجوانمردی رو در دوران اقتدار ایران بسیار امری عادی نشون میدن و ایرانیارو وحشی خطاب میکنن و شاه ایران رو ترسو میدونن ، تمام فیلمهایی که برای مردم دنیا میسازن فقط اقتدار خودشونو نشون میدن و سایر مردمو با مسائل جنسی سرگرم میکنن و مغزشونو توسط جنگ نرم بوسیله شبکه های اجتماعی پر میکنن که مردم دنیا با مخالفت سیاستهای کشورشون جونشونو فدای آمریکاییا کنن که این خطرناک تر از هر سلاحی محسوب میشه
ویرایش توسط live : October 11th, 2017 در ساعت 02:30
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2017, 03:04
به نظر من که باید بشه به خاطر استفاده از پروتکل های امنیتی که تلگرام استفاده میکنه امکان دکریپت داده ها نیست و این در کشور هرج و مرج به وجود میاره ما 8 سال خون ندادیم که چند برنامه نویس روسی بخوان اونو به خطر بندازن ما سر امنیت کشور با کسی شوخی نداریم .
-
تعداد تشکر ها ازAmlaaki به دلیل پست مفید