مارك و مدل لپ تاپتون چيه؟
مارك و مدل لپ تاپتون چيه؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
لپتاپ lenovo g5070 i7 مجهز به enegry manager هست و زمانی که شارژ باطری به 60 درصد میرسه دیگه به شارژ ادامه نمیده و میره رو برق شهری .
اینجوری وقتی که برق قطغ میشه باطری فعال میشه و هیچ وقت هم باطری خراب نمیشه .
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
هر قطعه ای طول عمری داره و برای حافظه بر اساس تعداد دفعات خواندن و نوشتن هست حالا رم شما شاید مثلا 60 ساله دیگه از کار بیفته نه اینکه بعد چند سال کار کردن خراب بشه واسه همینه بیشتر شرکت های سازنده رم گارانتی مادام العمر میکنن.
شما بیشتر از اینکه به فکر رمتون باشید باید به فکر هاردتون باشید چونکه 94 درصد از رم که پر هست مطمئنا سیستمتون کمبود رم داره و برای جبرانش ویندوز الان توی پیج فایل توی هاردتون داده ها رو ذخیره میکنه و مرتب در حال خوندن و نوشتن توی هاردتون هست.
چرا 94% رم استفاده میشه ؟
لپ تاپ بنده هم روزی 12 ساعت روشن هست..
بعضی مواقع که رندر نیاز دارم فقط از حداکثر رم و سی پی استفاده می کنم
البته باتریش کلا خداحافظی کردم باش..یعنی هست اما نیم ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره..همیشه هم به برق متصله
شما یه کاری کن که مصرف رم بیاد پایین..البته اگه بحث کار هست ، باید تعویضش کنی لپ تاپو
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
باطری لپ تاپ رو باید ماهی 1-2 بار استفاده کنید
روی لپ تاپ باشه خراب میشه نباشه هم خراب میشه باید در فواصل مرتب شارژ دشارژ بشه وقتی استفاده نمیکنید در 70% شارژ بزارید نه 100%
من 4 سال هست باطری رو اینطوری نگه داشتم و لپ تاپ 24 ساعته روشن هست هیچ بلایی هم سرش نمیاد Acer گرفتم
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بله، وقتی به برق هست لپ تاپ باطری رو حتما جدا می کنم، چون باطری قبلی من به دلیل اینکه همزمان که اداپتور وصل بود و باطری هم وصل بود خراب شد.
ولی اینبار ماهی 2-3 بار سعی میکنم استفاده کنم از باطری و فول دشارژ و سپس تا حدود 80% شارژ میکنم و گاهی مواقع تا 90 یا 100% و مشکلی نبوده و باطری کاملا قدرتمند هست.
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)