اگر سرور قدرت مند در برابر دیداس و هک میخوای از www.faraso.ir بگیر ولی گرونه
اگر آپتایم بالا و امنیت میخوای و ارزور از www.netafraz.com بگیر
1. ما هم میدونیم امنیت مطلق نیستولی نمیدونم چرا هر دفه میخوایم امنیت بالا باشه همه همینو میگن کلا افتاده تو دهن ملت این جمله ... ما دشمن زیاد داریم و خیلی ها سعی میکنن سایت رو هک کنن ... تا وقتی که هاست دی ال میزبانیمون رو میکرد از این مشکلات نداشتیم ولی الان ...
2. خرید از یاهو یا iweb امکان پذیر نیست
3. فعلا به صورت تست از جناب پارس وی پی اس گرفتیم ! اگر بتونن مارو میزبانی کنند که از ایشون خرید میکنیم اگر نتونستن میریم سراغ افر های دیگه![]()
4. خرید وی پی اس هم مقدور نیست چون مدیریت میخواد و ... (یبار وی دی اس گرفتیم و یکی هم مدیریتش میکرد ولی بازم ...)
کم لطفی نفرماییدسعی میکنن سایت رو هک کنن
دوست عزیز چیزی هست که مثل روز روشنه شما هم که به قول خودتون دشمن زیاد دارید و تجربشو هم که داریدما هم میدونیم امنیت مطلق نیستولی نمیدونم چرا هر دفه میخوایم امنیت بالا باشه همه همینو میگن کلا افتاده تو دهن ملت این جمله
اما هاست اشتراکی رو من می تونم روی سرور یونیکسم به شما بدم که امنیتش در حالت پیش فرض 2 برابر لینوکس هست
خواستید با بنده در تماس باشید
تورو خدا ببینید ملت برای فروش هاست چه کارها که نمیکنندنوشته اصلی توسط ---
داداش مگه با بچه طرفی که با تحدید و این حرفا میخوای میزبانی سایت مارو انجام بدی
![]()
من همچین جسارتی نکردم و اینجا بنده سرور ادمین هستم نه هکر شاید در بیان جمله کمی اشتباه کرده باشمداداش مگه با بچه طرفی که با تحدید و این حرفا
ممئ صلوات بفرست بگو یا علی و دیگه تمومش کن
هاستی با این مشخصات و دنگ و فنگی هایی که شما میخوای بخری برو از هاستینگ گوگل بخر !!!
به یاد من باش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)