با سلام
1 ساله 30 تومن
انتقال رایگان
بدون مشکل ارسال ایمیل (اسپم مجاز نیست)
ما سرور های ویندوزمون در کانادا ( iweb ) و بصورت بالانس شده و 99/99 درصد ضمانت آپتایم می دیم
می تونم به شما 3 روز تست تقدیم کنم
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
با سلام
پارمیس هاست نیز در خدمت شماست با تضمین درخواست های شما و بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
سرور های ما نیز در iweb کانادا می باشد.
قیمت ها در سایت موجود است.
پارمیس هاست, هاست, هاست ویندوز, هاست لینوکس, میزبانی وب, ثبت دامنه و دامین
دیتاسنتر آی وب به هیچ وجه برای هاست سی پنل مناسب نیست. چون باهاش مشکل داشتم و تجربه کردم دارم میگم
به محض اینکه فهمیدن ایرانی هستیم سرور رو به کل بستن و اطلاعات رو پاک کردن و مجبور شدیم دایرکت ادمین نصب کنیم. البته شانس آوردیم روی سرور دیگه بک آپ مداوم میگرفتیم
الان هم از لیزوب سرور داریم که بسیار سرورهای قدرتمندی هستند و مشتریها فوق العاده راضی هستند
theplanet هم از جمله دیتاسنترهایی هست که چندین ساله سایه ی ایرانیها رو با تیر میزنه، کار کردن با این دیتاسنتر ریسک بالایی داره
ضمنا سرویسهای هاست لینوکس ما رو میتونید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:
هاست لینوکس
انتقال اطلاعات هم به رایگان انجام میشه
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
شما کلا اینقدر همیشه بی پروا هستید؟ ارسال ایمیل میدونید چه فشاری به سرور میاره؟ من خودم یکبار از رو سرور هاست دل که فکر کنم عظمتش رو بدونید ارسال خبرنامه کردم هنوز به 600 نرسیده سرور لودش خوابید!!سایت قطع شد و بعد چند دقیقه بالا امد و برام ایمیل آمد ارسال ایمیل نکنید و لود سرور رو خوابوندید و.. الان دارید میگید ارسال ایمیل مشکلی نداره؟
دوستان عزیز هم حداقل راستش رو بگند و محدودیت ارسال ایمیل در روز رو ذکر کنند نه اینکه بگند هیچ مشکلی نداره! وگرنه یکی برای من بزارید روزانه یکبار برای 14000 کاربر سایتم میخوام اییمل کنم!
سلام
شک نکنید مشکل از اسکریپت شما بوده. اگر ارسال ایمیل بصورت زمانبندی شده باشه مشکلی پیش نمیاد. مثلا در سایت ما میتونیم برای خبرنامه ها تعیین کنیم در x ثانیه y عدد ایمیل ارسال بشه.
حتی 1 ایمیل هم اسپم نمیشه.
محدودیت ارسال ایمیل تو سرور ما هم وجود داره.
همانطور که این دوستمون گفتند در سرور قبلی به هیچ وجه نمیتونستند ایمیل ارسال کنند. بنده هم عرض کردم (تو قوانین سایتمون هم هست) ارسال ایمیل حجیم اسپم یا تبلیغاتی ممنوع است.
با سلام
دوست گرامی ما داریم از iweb و با cpanel سرویس می دهیم چون مستقیما دفتر توی کانادا داریم و تا به حال مشکلی نبوده.ایران هاست نیز با اون عظمتش سرورهاش iweb کانادا هست.فقط مشکل پشتیبانی دارند که اگر شما کانفیگ سرور را خوب بلد باشید نیازی بهشون ندارید.
در ضمن کلا cpanel ایران را تحریم کرده چه ربطی به دیتاسنتر ها داره ؟هر زمان هر دیتاسنتری که بفهمه ایرانی هستی ساسپند میکنه سرویس cpanel را مگر اینکه وارز ساپورت باشه سرور شما
دوست عزیز
ایران هاست که اصلا سرویس لینوکس نداره و فقط سرویسهای ویندوز به همراه پلسک ارائه میده
درسته سی پنل ایران رو تحریم کرده ولی خیلی از دیتاسنترهای امریکایی که علاوه بر سی پنل، حتی نباید به ایرانیها سرور هم ارائه بدن ولی میبینیم که همچنان دارن به ایران سرویس میدن
متاسفانه دیتاسنتر آی وب کاسه ی داغ تر از آش شده و بدون اطلاع قبلی سرویسهای سی پنل رو میبنده در صورتیکه همانطور که عرض کردم حتی خیلی از دیتاسنترهای امریکایی هنوز به ایران سرویس میدن
ویرایش توسط CANOR : January 5th, 2011 در ساعت 15:25
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)