-
September 29th, 2017, 10:21
عضو جدید
پاسخ : معرفی درگاه رایان پال

نوشته اصلی توسط
elementary
وقتی نماد اعتماد ندارید چطور درگاه پرداخت گرفتید ؟
اینکار شما غیرقانونی نیست ؟
منظور شما این است که سایر همکاران بالا که عنوان کردم مثل زرین پال که سر امد هستن در این زمینه یا دیگر دوستان متعهد نطیر زال پی آسمان پی ، 123 پرداخت و .... هم غیر قانونی هستند ؟؟؟؟ یا مشکل فقط ما هستیم؟ هدف شما از درج این پست های تخریبی چیست؟ لطفا آگاهانه و غیر مغرضانه به مسائل نگاه کنید نه با نگاه تخریبی و.... در هر صورت از لطف و توجه شما ممنونیم.
ویرایش توسط RAYANPAL : September 29th, 2017 در ساعت 10:35
-
-
September 29th, 2017 10:21
# ADS
-
September 29th, 2017, 10:42
من واقعا نمیدونم چرا دوستان هر کسی که تازه میخواد شروع به کار کنه با حرف هاشون مثل چکش میزنن تو سرش خوب برادر من کسی که شما رو اجبار نکرده از این اقا سرویس بگیرید .اگر ایشون در اینده دچار تخلف بشن میتونید شکایت کنید برای گرفتن حقتون و مدیران سایت هم موظف هستن بر خورد کنند با یوزر . بنده خدا تازه شروع به کار کرده بجای اینکه تبریک بهشون بگیم همش میزنیم تو سرش واقعا فکر کردین چرا ما باید این طوری باشیم چرا باید این اقا تاوان کسی بده که در گذشته خلاف کردن خیلی پول چاپیدن رفتن .. قصد من حمایت از ایشون نیست من از ایشون سرویسی ندارم که بخوام حمایت کنم حرفم با کسانی هست که تو این تایپیک پست میزنن و اظهار نظر میکنند من خودم از یه سایتی سرویس درگاه داشتم با اینکه نه نمادی داشت نه چیزی ولی وقتی درخواست تسویه میزدم کمتر از یک ساعت واریز میشد بعد یک سال جمع کرد رفت و ایمیل هم داد تسویه کنید خیلی راحت هم با همه کاربرانش تسویه کرد رفت من خودمم مثل خیلی های دیکه زخم خورده هستم ولی همیشه منطقی داشتم که پنج انگشت برادر من مثل هم نیستن نمیشه وقتی یکی دیکه خطایی کرده با همون چوب بزنی به یکی دیکه که خطایی نکرده
-
تعداد تشکر ها ازmehdi741 به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2017, 10:43
عضو انجمن
با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی
-
-
September 29th, 2017, 11:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RAYANPAL
منظور شما این است که سایر همکاران بالا که عنوان کردم مثل
زرین پال که سر امد هستن در این زمینه یا دیگر دوستان متعهد نطیر زال پی آسمان پی ،
123 پرداخت و .... هم غیر قانونی هستند ؟؟؟؟ یا مشکل فقط ما هستیم؟ هدف شما از درج این پست های تخریبی چیست؟ لطفا آگاهانه و غیر مغرضانه به مسائل نگاه کنید نه با نگاه تخریبی و.... در هر صورت از لطف و توجه شما ممنونیم.
دارم از شما سوال میپرسم کاری بقیه ندارم ، میخواستم نظرتون رو بدونم
-
-
September 29th, 2017, 13:42
شرکت های psp با درگاههای واسط همکاری میکنن
و بدون نماد درگاه میدن !!
ایشالله موفق باشید
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
September 29th, 2017, 15:18
با سلام
امیدوارم تو این راه موفق باشین و بتونین خدمات خوبی ارائه بدین.
موفق باشید
-
-
September 29th, 2017, 17:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sonly
با سلام
امیدوارم تو این راه موفق باشین و بتونین خدمات خوبی ارائه بدین.
موفق باشید
با تشکر از شما دوست عزیز و گرامی
ویرایش توسط RAYANPAL : September 29th, 2017 در ساعت 20:59
-
-
September 29th, 2017, 19:25
عضو انجمن
قصد ارائه درگاه کاملا اختصاصی با نام برند و درج نام دومین کاربر در صفحه شاپرک رو دارید؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
September 29th, 2017, 19:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RAYANPAL
- - - Updated - - -
شرکت های psp چطور به شما اعتماد کردند ؟ شما حتی مجموعه حقوقی هم نیستید اخر سوال بنده اینست لطفا برداشت بد نکنید و پاسخ بدید
-