سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سیم تلفن را کشیدم و مودم را روشن کردم ولی واردتنظیمات نمیشه.
با ای پی سیستم خودم که 188.212.214.70 بود وارد نمیشه.
پس شما سیم تلفن رو بکش مودمت رو ریست فکتوری کن ، کانفیگاتو انجام بده بعدش سیم تلفنت رو وصل کن ، درست میشه . راه دیگه ای به ذهن من نمیرسه ولی این کار جواب میده ،
معمولا شرکت های مخابرات و آی اس پی های خصوصی که کانفیگ سرور هاشون زیاد جالب نیست این مشکل رو دارن ، قبلا از مخابرات سرویس داشتم این مشکل بود ولی با قطع کردن سیم تلفن مشکلم حل میشد ...
- - - Updated - - -
upnp رو هم روشن کن ، چون کارش اینه میاد بین دیوایس ها رو تفکیک میکنه و میتونه شناسایی کنه ، مشکلت برای دفعه های بعدی 99 درصد حل میشه ، این مشکل باز نشدن پیج مودم هم 100 درصد به خاطر کانفیگ شبکه هست ، متاسفانه بعضی شرکت ها خیلی بد شبکه رو کانفیگ میکنن
با کابل چرا وصل نمی شید؟
با کابل به اینترنت دسترسی دارم ولی نمیتونستم به تنظیمات مودم وارد بشمکه با ریسیت مودم این مورد درست شد
با سلام
برای وارد شدن مودم رو دستی ریست کنید بعد firmware رو اپدیت کنین که برای همیشه این مشکل حل بشه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)