سی پنل عالیه درش شکی نیست ولی از نظر من دایرکت ادمین هم خیلی خوبه و تازه مزایایی نسبت به سی پنل داره.
مثل سبک تر بودن که حتی میشه روی vps با رم 1 هم نصبش کرد و خیلی راحت بدون هیچ کندی سرعتی ازش استفاده کرد.
بعدش شما ببین ایشون تا باگ رو گزارش دادن دایرکت ادمین سریع تو برنامه Beta خودش فیکس کرد و به زودی هم تو نسخه Stable هم این فیکس اضافه میشه.
والا از نظر من همین که جواب دادن و سریع باگ فیکس کردن خودش کلیه سرویس های ایرانی رو شما 50 بارم پیام بدید کسی جوابگو نیست و ما عادت کردیم که نمیشه با سرویس های معروف در ارتباط بود ولی ببینید یه کنترل پنل معروف که اگه در حد سی پنل نباشه اما همیشه در رتبه دوم درخشیده چه قدر خوب به پیام مشتریاش رسیدگی میکنه.
شخصاً دایرکت ادمین رو برای استفاده در vps شخصی بیشتر می پسندم خصوصاً که تحریم هم نکرده و میشه رو هر سروری مثل سرور های ایران هم بدون مشکل ازش استفاده کرد.
اما خب در خرید هاست اشتراکی شاید بیشتر سراغ سی پنل برم چون راحتی بیشتری به آدم میده.

یعنی میخواین بگین که اگر به سی پنل همین درخواست رو میفرستاد و گزارش میکرد این مشکل رو ، اونا جواب نمیدادن ؟
از حق نگذریم ، سی پنل دومی نداره !

درست میفرمایید
متاسفانه کشور ما تو این زمینه بدجور کند عمل میکنه !
رفع تحریم ها باید شامل این موارد هم بشه که متاسفانه کسی پیگیر این موضوع نیست و از طرف دیگه خوده ما هم مقصریم چون در اکثر مواقع دنبال راهی برای دور زدن این سرویسها هستیم .
مثلا سایت themeforest که ما ایرانی ها چپ و راست قالب هاش رو ریپ میزنیم ، حق نداره مارو تحریم کنه ؟
هم نیاز به پیگیری داریم و هم فرهنگ سازی داخلی سمت خودمون !

چه قدر از کنترل پنل ها سر رشته دارید؟
فکر نمی کنم از روی لحن گفتارتون حتی کوچیکترین شناختی داشته باشید
اگر تفاوت و امنیت و سبکی لود دایرکت ادمین رو با سی پنل بدونید هیچ وقت چنین حرفی رو نمی زنید
لطفا قبل از بیان هر چیزی کمی تحقیق کنید
- - - Updated - - -
کاری به کاربر پسند بودن سی پنل ندارم
سی پنل کاربر پسند تره
ولی امنیت و سبک بودن و اشغال نکردن منابع سرور، حرف اول رو در کنترل پنل ها می زنه
بنده به شخصه سایت های بزرگ ایرانی که روی لینوکس دارن پشتیبانی میشن رو دیدم 100% همشون به قطع از دایرکت ادمین استفاده می کنن
و اکثریت سایت هایی هم که هک شدن رو روی کنترل پنل سی پنل مشاهده کردم
ویرایش توسط BazPardakht.Com : September 29th, 2017 در ساعت 15:22
من هم دایرکت ادمین رو ترجیح میدم هرچند اون اوایل که لایسنس cpanel ما را دشمنان مرتب گزارش می دادند و باطل می شد خیلی روی ماندن روی cpanel اصرار داشتیم ولی با یک کوچ اجباری به دایرکت ادمین فهمیدیم که این کنترل پنل بسیار بهتر است.
در مورد کاربر پسند بودن هم ما قالبی برای دایرکت ادمین مشتری ها طراحی کردیم که بسیار زیبا و ریسپانسیو و کاربر پسند تر هست.

مشکل ما اینجاست که کاملا تعصبی با cpanel برخورد می کنیم
بنده هم اوایل این طوری بودم ولی حدود 5 سالی هست کوچ کردم روی دایرکت ادمین
ولی بعد از اینکه زمانی با کار کردنش گذشت واقعا متوجه سبکی کنترل پنل روی سرور شدم و به هیچ عنوان فشار روی سرور نبود و خیلی راحت کار می کردم
و حتی خیلی ها گیر دادن به ویرایشگر کنترل پنل
ولی دلید نمیشه که شما بخواید روی سرور بخواید کدهاتون رو ویرایش کنید
من برنامه نویس میشناسم روی نوت پد معمولی کد میزنه و برنامه نویس میشناسم که روی نوت پد پلاس کد می زنه
پس ارتباطی به ویرایش گر نداره و توی کنترل پنل ها خیلی اهمیت بالایی داره همون طور که گفتم سرعت و امنیت و سبکی هست و از همه مهم تر امنیت فعلا حرف اول رو میزنه

من فقط یه کاربرم و نظرمو راجب مشکلات مسخره ای که داره گفتم
در ضمن سی پنل هم کم باگ نداره
بحث سبکی و استفاده کم از منابع هم بیشتر به درد ادمین سروری میخوره که میخواد اورسل کنه
برای من کاربر که میخوام یه فایل 1 گیگیو دی کمپرس کنم و دایرکت ادمین نمیتونه ----> دایرکت ادمین چیزی بجز آشغال نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)