با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز
قابل ذکر است که زمان پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل، برای tmp یک پارتیشن تعریف شده.
این موضوع نمی تونه ارتباطی با این مشکل داشته باشه؟
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز
قابل ذکر است که زمان پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل، برای tmp یک پارتیشن تعریف شده.
این موضوع نمی تونه ارتباطی با این مشکل داشته باشه؟
طرح ویدیوهای رایگان آموزش کامپیوتر جمال
JamalTV.ir
چرا اتفاقا این process از /tmp به عنوان loading point استفاده میکنه . محتوای etc/fstab چیه ؟
میتونید دستور زیر رو استفاده کنید
- - - Updated - - -کد:systemctl mask tmp.mount
الان یه ریپورت باگ روی centos هم دیدم با همین موضوع . چک کنید شاید به دردتون خورد .
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1298109
این محتوای etc/fstab :
الان اون دستوری که دادید، چه کار می کنه؟ اون رو باید زد؟کد:/dev/mapper/cl-root / xfs defaults,uquota 0 0 UUID=8b883682-a420-4fdc-8410-39758399f8fb /boot xfs defaults 0 0 /dev/mapper/cl-tmp /tmp xfs defaults 0 0 /dev/mapper/cl-swap swap swap defaults 0 0 /tmp /var/tmp ext3 defaults,bind,noauto 0 0
خیلی خیلی ممنون ...
JamalTV.ir
تو ساختار ارائه شده دو تا مشکل دیده میشه اول اینکه partition format روی xfs هست . بهتر بود ext4 باشه و اگه به بنده بود سیستم رو کلا از اول نصب میکردم فقط برای همین مورد ! مورد بعدی اینکه موقع نصب خود سیستم عامل
رو در نظر گرفته . علت وجود این پارتیشن زیر چیه ؟کد:/dev/mapper/cl-tmp /tmp xfs defaults 0 0
دستور mask برای غیر فعال کردن لود سرویس یا پارتیشن در زمان بوت هست و همچنین به process های با دسترسی root هم اجازه نمیده از پارتیشن یا سرویس مورد نظر استفاده کننکد:/tmp /var/tmp ext3 defaults,bind,noauto 0 0
پارتیشن tmp رو mask میکنه . مخالفش هم unmask هست اگه نتیجه نگرفتید میتونید به حالت عادی برگردونیدکد:systemctl mask tmp.mount
من پیشنهادم نصب مجدد سیستم عامل هست و فرمت پارتیشن ها رو ext4 کنید و بهتر پارتیشن بندی کنید . تبدیل از فرمت xfs به ext4 ممکن نیست !
تشکر از شما دوست و استاد گرامی
خب، اینکه می فرمایید Partition Format روی xfs است که خود نصاب پیش فرض CentOS هم که همین فرمت رو انتخاب می کنه!
پارتیشن /dev/mapper/cl-tmp در زمان نصب خود بنده تعیینش کردم که ساخته بشه.
اما /tmp /var/tmp رو به نظر می رسه که خود سی پنل ساختش. البته اسکریپت securetmp سی پنل هم اجرا شده. می تونه دلیلش این باشه.
بنده زمانی که خواستم سیستم عامل رو نصب کنم، پارتیشن بندی به صورت زیر تعیین شد:
centos-partitioning.jpg
علی الظاهر که مشکلی دیده نمیشه!
JamalTV.ir
اتفاقا ما هفته پیش بعد از چند سال سرور سی پنلمون رو به Centos 7 اپگرید کردیم و از اون به بعد همین مشکل گریبانگیر ما شده.
این پردازش مربوط به systemd هست و سرویس systemd-timedated هست و فایل اجراییش در مسیر /usr/lib/systemd/systemd-timedated قرار گرفته.
در کنار این مشکل که systemctl از دسترسی به زمان و کنترل زمان بی بهره میمونه، ارتباط پروسس ها با D-BUS هم به مشکل برمیخوره و سرویس هایی مثل systemd-logind و systemd-reboot هم عملا از کار میوفتن شما حتی با ریستارت کردن dbus پروسس systemd دسترسیشو برای ارتباط از دست میده.
همینطور اگر شما php-fpm هم روی سرورتون فعال کنید به محض بوجود اومدن این مشکل پروسس اصلی php-fpm هم داخل یک حلقه بی نهایت میوفته و علاوه بر اینکه تمام CPU رو استفاده میکنه سایت هاتون هم ارور 502 میدن چون unlix socket ایجاد نمیشه.
البته داخل مخزن اصلی systemd چند نفر دیگه همین موارد رو ذکر کرده بودند ولی توسعه دهنده های این پروژه همشون ذکر کرده بودند که نسخه نصب شده روی سرورشون خیلی قدیمیه و با بروز رسانی حل میشه!
(بصورت پیشفرض Centos 7 نسخه 219 رو نصب میکنه و الان نسخه 234 بصورت stable منتشر شده: https://github.com/systemd/systemd/releases )
من تا الان هیچ راه حلی به جز ریبوت کردن سرور پیدا نکردم که بصورت موقتی تا دو الی سه روز مشکل حل میشه و اگر نتونستیم مشکل رو تا آخر هفته حل کنیم مجددا بر میگردیم به Centos 6 چون از لحاظ پایداری واقعا شرایط خوبی نداره...
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
بنده هم دقیقا همین مشکل رو دارم
این رو هم میتونم اضافه کنم که قطعا مشکل ساعت 12 شب به وقت سرور اتفاق می افته
JamalTV.ir
سلام دوستان
هنوز راه حلی برای این مشکل نیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)