Eset Smart Security
اما هر چیزی استفاده می کنید ، باید Config بشه و تنظیمات مد نظر رو روش اجرا کنید
نا سلامتی همه مدیر سرور هستید ها !
Eset Smart Security
اما هر چیزی استفاده می کنید ، باید Config بشه و تنظیمات مد نظر رو روش اجرا کنید
نا سلامتی همه مدیر سرور هستید ها !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
ااا چرا avg رو پیشنهاد میدین
باور کنین اصلا خوب نیست
تو خوابگاه استفاده کردیم
شاید تو جلوگیری از تروجان خوب باشه ولی ویروس و... اصلا خوب نیست
اون موقعی کی همه آنتی ویروس ها Kazme-Gheyze.exe رو میشناختن تو خوابگاه نصب کردیم باور کن اصلا پیداش نمیکرد
شما Avast رو نصب کن مطمئن باش پشیمون نمیشی
نورتون هم واسه شبکه خوبه
اما Avast واسه همه چیز
3 ، 4 ساله داریم صفا می کنیم
دمش گرم
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
ویروس Auto-Run رو هم نمی شناسه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
حدود یک ماه پیش که نمیدونم چطور و از چه طریقی سیستم من ویروسی شد تمامی اعمال سیستم بهم ریخت اما مشکل عمده در رایت دی وی دی بود... به طوریکه دی وی دی خام رو درست تشخیص نمی داد.
اما مشکل اصلی این بود که در هنگام رایت دی وی دی مرتبا از بافر کم میشد و در نهایت دی وی دی مسوخت اون هم براحتی . خیلی برای من سخت بود.
کلیه آنتی ویروس های درست درمون رو نصب و بروز رسانی کردم ولی انگار نه انگار اوضاع بهتر که نمیشد هیچ بدتر هم میشد.
آنتی ویروس ها هم افاقه نکرد.
ظاهرا فشار زیادی به هارد وارد میشد .. ویروس داخل کلیه درایو ها هم نفوذ کرده بود از هر درایوی که فایل مورد نظر داخلش بود کرش صورت میگرفت.
خلاصه چند روز گذشت تا این که هارد زیر فشار جان به جان آفرین تسلیم کرد.
فرزاد جان احتیاط کن هارد شما درچار مشکل نشه .
نه داداش ممنون.. من هاردم یکی دو تا نیست که. گفتم که تست کردم دیدم وقتی انتی ویروس نصب نکردم راحت رایت میزنه. وقتی نصب میکنم علاوه برا رایت درایورها و نرم افزارهای دیگر همه ایراد پیدا میکنند.. الان صوت سیستمم به هم ریخته!!تازه غیر اینا رو لپ تاپم که جدا از سیستم هست کسپر کلا اتوماتیک خاموش کرد! الان هر کاری میکنم روشن نمیشه.معلوم نیست چه گندی زدند که سال 2011 اینطوری بشه..صداش اگر چند روز دیگه در نیومد بیا ببین! بدبختی ما سایت دارها هم مثل بقیه نیستیم که یک آنتی ویروس نود نصب کنیم راحت! کوچیکترین ویروسی باعث میشه سیستم کلی از کاربرا به هم بریزه برای همین باید همیشه امنیت رو حفظ کنیم! واسه همین دارم تست میکنم ببینم چی جوابگو هست..سبک و ساده نیازی ندارم سیستم کاریم زیادی بالاست! فقط انتی ویروس درست و حسابی باشه.. از همه دوستان هم ممنون
Avira Premium Security Suite, version 10
حرف نداره با ip غیر از ایران بری میتونی لایسنس 3 ماه هم بگیری(مجانی) حالش رو ببری
==============
eset smart security
هم خوبه ها
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)