طراحی و برنامه نویسی وب سایت اندروید و آی او اس فروش ویژه سرور های مجازی و اختصاصی و هاستینگ حرفه ای با آفر های ویژه
آیدی تلگرام : @mahdi1884
باسلام، اگر وب سرویس رسمی که شامل متد های بیشتری است را می خواهید باید از سازمان ثبت احوال اقدام کنید، برای وب سرویس غیر رسمی فرانویس هم در حال تحقیق هستم اگر مشکل قانونی وجود نداشت در تاپیک اطلاع خواهم داد.چگونه میشه این وبسرویس رو دریافت کرد؟
سلام
پس از بررسی قانونی بودن ؛لطفا در همین تاپیک اطلاع دهید ، اگر عمل انجام شده قانونی بود ، امکان نوشتن ماژول برای سیستم Whmcs وجود داره ؟باسلام، هدف همین است، در صورتی که مشکل قانونی نداشته باشد api یا ماژول whmcs هم نوشته خواهد شد.اگر کارتون قانونی هست خیلی عالی میشه api بدید . که هرکسی به تعداد مورد نیاز بخره مثلا 1000 درخواست و بتونه درخواست هاش رو بزنه
در صورت نیاز براتون انجام میدم
باسلام، در آدرسی که در پست قبل خودتان اشاره کردید راهنمای دریافت را توضیح داده است، تمامی نرم افزار یا سایت های بیمه، وب سایت های خرید بلیط هواپیما و قطار، بانک ها، سایت های خرید فروش سهام، سایت های دانشگاهی و .. از این امکان استفاده میکنند، اما دریافت آن به این سادگی نیست به دلیل آنکه در حال حاظر این سرویس فقط به دستگاهها، وزارتخانه ها، بانکها و بنگاههای اقتصادی تعلق می گیرد.
سلام
واقعاً خسته نباشد، سرویس فوق العاده است.
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
با سلام
فکر کنم دیتابیس قدیمی باشه!
چون من پسوند فامیل را چند سالی برداشته ولی داره از دیتابیس قدیمی استعلام میگیره!
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
بسیار عالی و کارآمد ! اگر امکان ارائه api هم باشه که عالی میشه و در بسیاری از پروژه ها میشه ازش استفاده کرد
اینطور میشه از صحت اطلاعات کاربران اطمینان حاصل کرد
واقعا خسته نباشد میگم بهتون![]()
{ Live in the moment }
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)