با دروود
دوستان،من سر انجام دريافتم كه اين دشواري به سبب استفاده از نرم افزار كسپرسكي مي باشد و تنها راه حلي هم كه براي آن ياتم پاك كردن صورت مسئله(كسپرسكي)بود و بس!امن نسخه pure(ناب)و internet security(امنيت اينترنت)را آزمودم و ديگر نسخه ها را خير!
شايد اگر بتوان يك رول در ديوار آتش كسپر درست كرد،بتوان اين دشواري را نيز حل كرد.
من خودم همه اين راه ها را رفتم اما به نتيجه نرسيدم و اين دشواري نيز تنها و تنها بر روي ويندوز +ويستا داشم!و بر روي ايكس پي مشكلي با كسپر نداشتم.
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
دروود
خوشبختانه ايشان درست مي فرمايند و اي كاش پيش از اين به اينكه كسپرسكي ممكن است مسبب اينهمه دشواري باشد پي برده بودم!!البته همانگونه كه پيشتر هم گفتم تننها نو تنها بر روي ويندوز +ويستا ايراد دارد!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دروود
خوب،مشكل اينجا بود كه بر روي ايكس پي بدون هيج ايرداي مي توان كار كرد!پس مي توان دريافت كه يك ايراد امنيتي و يا ناهمخواني كسپرسكي با ويندوز هاي ويتسا و هفت باشد كه سبب بروز چنين ايردي مي گردد!!
البته كسپرسكي را هيچگاه با ناد تغيرر نخواهم داد.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اصلا به کسپر دست نزدم ، مربوط به تنظیمات سرور بود!
به کسپر هم توهین نکنید عالیه ، لایسنسشو گرفتمم :دی
![]()
شما كه امتياز داريد از بخش پشتيباني كسپر به نيابت از ما بپرسيد كه چرا اين دشواري را ما داريم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)