سلام
با توجه به مصرف برق فکر میکنم باید تعداد دستگاه بالا باشه تا مقرون به صرفه در بیاد معمولا این دستگاه را بیرون از ایران کجاها واسه فروش دارن
ولی به نظر من هنوز بهترین راه سرمایه گذاری و خرید بیت کوین هست
با تشکر
سلام
با توجه به مصرف برق فکر میکنم باید تعداد دستگاه بالا باشه تا مقرون به صرفه در بیاد معمولا این دستگاه را بیرون از ایران کجاها واسه فروش دارن
ولی به نظر من هنوز بهترین راه سرمایه گذاری و خرید بیت کوین هست
با تشکر
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
طرح سرمایه گذاری با 0.09 بیت کوین و بازپرداخت:
ماهانه 300 الی 400 دلار با نرخ تغییر بیت کوین. پرداخت هر سه الی چهار روز به شناسه شبا شما.
نرخ ریسک : 30 الی 70 درصد
نرخ سود : بیش از 70 درصد
آپتایم : 100 درصد
دیتاسنتر : Ovh فرانسه
بازپرداخت : ریالی و یا بیت کوین(دارای کارمزد انتقالی)
نحوه خرید : وب سایت
نحوه پرداخت : درگاه اینترنتی
زمان فعال سازی : یک روز بعد از خرید
مدت قرارداد : در فعل یک سال
زمان تاخیر پرداخت ریالی در بدترین حالت : 7 روز
باسلام و عرض ادب
من در مورد این دستگاها شنیدم
اما خوب واقعیتش تا حالا ندیدم و کار نکردم باهاش
من با زیر مجموعه گیری تو یه سال و خورده ای موفق به کسب 4 و خورده ای بیت کوین شدم ( البته بگم این یک سال خورده از موئقعی حساب کردم که زیر مجمعه هام چندین برابر شد - از اول کارم حساب نکردم )
دوست عزیزم میتونی خصوصی ( قیمت تومانی دستگاه - کمترین و بیشترین نرخ درامد در روز - مقدار مصارف منابع مانند برق و نت - و اگه بشه البته بعد از خرید از شما یه اموزش بهمون بدید جهت کار با دستگاه و همچنین با چه شرکت هایی کار کنیم )
ممنون و متشکرم
- - - Updated - - -
و درتهران سکونت دارم . امکان خرید حضوری هست ؟
TeleGram & Tell : 09184613882
با سلام در صورت سرمایه ّگذاری و قیمت تمام شده و درامد روزانه و نح.ه تسویه و میزان ریسک سرمایه گذاری اعلام غرمایید
ممنونم از پاسختون .. ولی هزینه و درامد اینا رو نگفتی . اگه به صرفه باشه من که پایه هستم حداقل یک یا دو دستگاه در کمترین حالت
TeleGram & Tell : 09184613882
روش این نوع استخراج ابری است و کمترین هزینه برای اجرا 0.005 بیت کوین برای 1250 گیگاهش می باشد.
سه نسخه پلان در فصل حاضر موجود هست.
1250 و 30000 و 400000 گیگاهش که هزینه های آن معادل با 0.005 - 0.09 - 0.9 می باشد.
میزان نرخ محاسباتی برای بدست آوردن ماهانه آنها برای 1250 برابر 25 دلار برای 30000 برابر 600 الی 700 دلار برای 400000 برابر 12000 دلار
دوستمون توضیحات کاملی دادن !
ولی خرید دستگاه بصورت فیزیکی با توجه به بعضی مسائل مقرون بصرفه هست تا اجاره کردن اون !
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
در بستر استخراج بیت کوین شما باید یک مکان خنک داشته باشید یعنی هزینه برای خنک کردن - یک اینترنت همیشه متصل باید داشته باشید - یک ups خوب باید داشته باشید - و هزینه برق و... پس به صرفه است تا افرادی که دیتاسنتر بیت کوین دارن دستگاه های آنها را اجاره کنید و به ازای استخراج کارمزدی به آنها بدهید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)