-
August 9th, 2017, 22:20
عضو جدید
پاسخ : اقدام غیر حرفه ای هتزنر !

نوشته اصلی توسط
yasserhost
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
به نظر بنده بیکار نیستید، عرض کردم اکانت جدید ایجاد کنید و سرورها را ترنسفر کنید.
-
-
August 9th, 2017 22:20
# ADS
-
August 9th, 2017, 22:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
به نظر بنده بیکار نیستید، عرض کردم اکانت جدید ایجاد کنید و سرورها را ترنسفر کنید.
شما پیام ها رو کامل بخونید:دی transfer Lock!
servers Lock!
میخونید اینا رو ؟
-
-
August 9th, 2017, 22:23

نوشته اصلی توسط
yasserhost
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
عجب!
من نظرم اینه یه پنل دیگه طبق گفته خودشون باز کنید. بعد دستور ترنسفر رو بدید. سعی کنید تعداد سفارشات کم کنید و به هیچ وجه ترنسفر نکنید.
دوستانی که میان برای افراد مختلف با هزینه های بالا پنل باز میکنن اینو هم توجه کنند اون اشخاصی که پنل دریافت میکنند هیچ شناخت درستی از روال کاری این دیتاسنتر ندارن. فکر میکنند هتزنر 15 روز سرور رایگان میده ! و سرور میگیرن 15 روز استفاده میکنند بعد هم هزینه رو به دیتاسنتر پرداخت نمیکنند. بله منم بودم اینکارو خیانت میدونستم! دوستان بهتره کمی منطقی باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 9th, 2017, 22:24
عضو دائم
متالسفانه مدتی هست خودم شخصا شاهد بسته شدن 4 اکانت از همکارا بودم به بهونه های مختلف مانند ابیوز اومده و کل پنل بستن یا چیزی شبیه مال شما
احتمالا غیر مستقیم میخوان ایرانی هارو بیرون کنند
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 22:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yasserhost
شما پیام ها رو کامل بخونید:دی transfer Lock!
servers Lock!
میخونید اینا رو ؟
بله مطالعه کردم، فرمودید امکان ترنسفر ندارید اما این مورد رو هم فرمودید که به شما گفتند اکانت جدید ارائه کنید تا ترسنفر انجام شود.
هرچند تیکت جدید باز کنید و این درخواست رو ارسال کنید، موافقت می کنند. البته در تیکت اولی که ارسال می کنید اکانت ترنسفر مقصد را معرفی کنید.
-
-
August 9th, 2017, 22:33
عضو انجمن
بنده احساس میکنم یه چیزی رو این وسط اتفاق افتاده که شما درست شفاف سازی نکردید
دقیق بگید چه اتفاقی افتاد
پشت تلفن چی گفتید و اصلا برا چی تلفن زدید
تا برای بنده و سایر همکاران مشخص بشه هتزنر دنبال بهانه بوده و قضیه شما مثل پنل یکسری دوستان هست یا قضیه شما چیز دیگست
ممنون میشم شفاف سازی کنید
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها ازtikweb.ir به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 22:48
عضو انجمن
سه مورد الان مطرح شده هیچ کدام ارتباطی به اینکه پنل شما ایرانی هست ندارد .
جمله اول داره میگه شما یا دوست شما تماس گرفته اید و توهین کرده اید
جمله دوم داره میگه پرداخت های شما مشکلی داشته است . حال یا پرداخت های تقبلی با دلار غیر قانونی بوده یا مشکلات دیگری ...
جمله سوم داره میگه خود شما یا دوست شما با هتزنر تماس گرفته است و شما را یک فرد اتریشی معرفی کرده است .
هیچ یک از این موارد ارتباطی به اینکه با هویت ایرانی شما مشکل دارند ندارد .
-
تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 23:20

نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
در پنل هتزنر نباید کشور را ایران انتخاب کنید، کشوری مانند دبی انتخاب کنید.
در صورت نیاز می توانیم سرورهای شما را به پنل شرکت پارس نیا در هتزنر انتقال دهیم.
یعنی شما میفرمایید ما باید بریم از پنل کشور رو عوض کنیم؟ بنده با کشور ایران باز کردم پنل رو این مورد یعنی ضروری هست و اینکه الان که پنل باز کردم میتونم اقدام به تغییر کشور کنیم ایا کشور رو تغییر بدم بعدا مشکلی پیش نیاد نگن باید از دبی با ما تماس بگیرید خخخ
-
-
August 9th, 2017, 23:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
entel
یعنی شما میفرمایید ما باید بریم از پنل کشور رو عوض کنیم؟ بنده با کشور ایران باز کردم پنل رو این مورد یعنی ضروری هست و اینکه الان که پنل باز کردم میتونم اقدام به تغییر کشور کنیم ایا کشور رو تغییر بدم بعدا مشکلی پیش نیاد نگن باید از دبی با ما تماس بگیرید خخخ
پنل فعلی شما با لوکیشن ایران برای هتزنر شناسایی شده و اگر تغییر دهید متوجه خواهند شد.
ابتدا یک پنل جدید با مشخصاتی که عرض کردم ایجاد کنید سپس با پنل قبلی و البته تغییر ip تیکت ارسال کنید و اکانت جدید را برای ترسنفر معرفی کنید.
خیر تماسی با شما نمی گیرند و یا اقدامی جهت احراز هویت و یا مکان شما انجام نمی دهند.
-
-
August 9th, 2017, 23:29
الان پنل من بازه بسته نشده یعنی شما میفرمایید این کارو نکنم پنل منم میبندن؟
-