کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
عجب!
من نظرم اینه یه پنل دیگه طبق گفته خودشون باز کنید. بعد دستور ترنسفر رو بدید. سعی کنید تعداد سفارشات کم کنید و به هیچ وجه ترنسفر نکنید.
دوستانی که میان برای افراد مختلف با هزینه های بالا پنل باز میکنن اینو هم توجه کنند اون اشخاصی که پنل دریافت میکنند هیچ شناخت درستی از روال کاری این دیتاسنتر ندارن. فکر میکنند هتزنر 15 روز سرور رایگان میده ! و سرور میگیرن 15 روز استفاده میکنند بعد هم هزینه رو به دیتاسنتر پرداخت نمیکنند. بله منم بودم اینکارو خیانت میدونستم! دوستان بهتره کمی منطقی باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
متالسفانه مدتی هست خودم شخصا شاهد بسته شدن 4 اکانت از همکارا بودم به بهونه های مختلف مانند ابیوز اومده و کل پنل بستن یا چیزی شبیه مال شما
احتمالا غیر مستقیم میخوان ایرانی هارو بیرون کنند
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بنده احساس میکنم یه چیزی رو این وسط اتفاق افتاده که شما درست شفاف سازی نکردید
دقیق بگید چه اتفاقی افتاد
پشت تلفن چی گفتید و اصلا برا چی تلفن زدید
تا برای بنده و سایر همکاران مشخص بشه هتزنر دنبال بهانه بوده و قضیه شما مثل پنل یکسری دوستان هست یا قضیه شما چیز دیگست
ممنون میشم شفاف سازی کنید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سه مورد الان مطرح شده هیچ کدام ارتباطی به اینکه پنل شما ایرانی هست ندارد .
جمله اول داره میگه شما یا دوست شما تماس گرفته اید و توهین کرده اید
جمله دوم داره میگه پرداخت های شما مشکلی داشته است . حال یا پرداخت های تقبلی با دلار غیر قانونی بوده یا مشکلات دیگری ...
جمله سوم داره میگه خود شما یا دوست شما با هتزنر تماس گرفته است و شما را یک فرد اتریشی معرفی کرده است .
هیچ یک از این موارد ارتباطی به اینکه با هویت ایرانی شما مشکل دارند ندارد .
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
الان پنل من بازه بسته نشده یعنی شما میفرمایید این کارو نکنم پنل منم میبندن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)