دوستان از من می شنوید به سمت اروپا و هند نرید
همشون یه جور آشال به تمام معنا بودند
سلام....namecheap.com
چطور هست ...؟؟؟ با پشتیبانیش صحبت کردم میگفت مدرکی واسه ثبت دامنه یا انتقال نمیخوان .. پی پال هم داره ... دوستان تجربشون را بیان کنند در مورد این سایت
شنیدم ترافیک رو نگاه میکنه زبان سایت رو نگاه میکنه زبان سایت فارسی باشه و ترافیک از ایران باشه مشکل ساز میشه ... این مطلب درست هست؟؟؟
ویرایش توسط alfa5xx : July 23rd, 2017 در ساعت 01:13
ریسلو یک سال فرصت انتقال داده است .///
We can only advise you to find another vendor, and gradually transfer your domain portfolio there within the next 12 months.
Please rest assured that we will do our utmost to help you transfer these domains. We have no intention to withhold or delete any domains
ویرایش توسط Kian : July 23rd, 2017 در ساعت 03:54
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
مرسی از تاپیک خوبتون اینارو هم اضافه کنید
باتشکر
NameCheap
مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , قیمت های مناسب برای ترسفر به همراه تخفیف های ماهانه
معایب:نبود ارتباط تجاری و سیاسی آمریکا با ایران , نیاز به تایید ادرس خارج از ایرانGandi.net
پرداخت: کارت , PayPal , بیت کوین
مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
معایب: قیمت بالا , وجود نداشتن تخفیف برای ترسفر , نداشتن ماژوال برای WHMCS
پرداخت: کارت , PayPal , بیت کوین
امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
EuroDNS
مزایا:
معایب: پشتیبانی ضعیف , قیمت بالا , مشکلات در کنترل پنل اصلی
پرداخت: کارت
Reg.com
مزایا: امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی , پشتیبانی قوی , تخفیف های ماهانه برای ثبت و انتقال
معایب: سرمایه بالا برای دریافت نمایندگی , قیمت بالا , ترجمه تنها بخشه کمی از سایت به انگلیسی
پرداخت: کارت , PayPal , Yandex Money , Webmoney , انتقال بانکی از ایران
- - - Updated - - -
شرکته بسیار خوبی هستند یدوره ای نماینده ENOM بودند ولی بعد ۲۰۱۱ خودشون رجیسترار رسمی شدن و سرویس میدن قیمت هاشون هم خیلی خوبه
در رابطه با مدرک که گفتید تنها در صورتی مدرک میخوان که شما از ویزا کارت یکی از بستگانتون استفاده کنید که به نام شما نباشه البته درصورتی که بخواهید درخواست نمایندگی کنید باید ادرستون رو تایید کنید و مدارکتون رو کامل کنید
درضمن اینکه میگن ایپی و زبان سایت رو چک میکنند شایعه میباشد برای مثال سایت ورزش ۳ روی گوددی میباشد (البته درمورد PDR یا همون ریسلر کلاب اینجوری نیست چون یدوره ای بعد از تحریم چک میکردند که الان دیگه نمیکنند)
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
با همه این شرکت ها من صحبت کردم، reg.com برای دامنه های بین المللی خودش ریسلر هست، گفتن فقط برای دامنه های کشورهای cis نمایندگی میدن، پسوند های بین المللی برنامه ریسلر ندارن.
EuroDNS لوکزامبورگی هست، که با ایران رابطه تجاری و سیاسی نداره، در ضمن عضو اتحادیه اروپا هم هست امنیت هویت ایرانی پس وجود نداره ، فردا ممکن هست عین ریسلو بشه
gandi هم فرانسوی هست عین همون
با این حال پست رو به روز رسانی میکنم
ولی توی هویز دامین ثبت شده تو reg.com تو بخش رجیسترارش اسمشون رو میزنه و ریسلر نیستن تاجایی که میدونم.
چندتا از خبر گذاری ها روی EuroDNS بودند و تو بخش پشتیبانش گفتند اگه جزو اشخاص تحریم شده نباشید مشکلی نیست.
ولی گاندی رو من چند ساله سرویس میگیرم ازشون هیچوقت با ایران مشکلی نداشتند حتی بعضی مواقع از حساب های کشور های بیطرف برای کشور های تحریم شده استفاده میکردند.
پ.ن: جا داره این مطلب رو باره دیگر بگم ریسلو بخاطر همکاری با میکروسافت و سرمایه گذاری انها در ریسلو (YourHolding BV ) باعث شد همکاری با ایران رو قطع کنند چون ماکروسافت نباید بزاره که محصولاتشو ایرانیا استفاده کنند اگر بکنند اخطاریه میگیرند از OFAC پس احتمالا تو قرار دادشون این مطلب رو ذکر کردند که مشتری های ایرانی نباید داشته باشید. و این رو باید در نظر داشته باشیم که حتی اگر اون شرکت های ترک هم قراردادی باشرکتی امریکایی ببنده و نتونه راه حلی مثل حساب های واسط برای ایرانیا پیدا کنه اونا هم به سرنوشت ریسلو دچار میشوند.
باتشکر از رسیدگیتون
verisign.com اسم ریسلرهاش رو به عنوان رجیسترر میزنه
EuroDNS که فعلا جواب نمیدن اما من روز جمعه با ون برگن تلفنی صحبت کردم، گفت نمیتونه تضمینی بده، شما هم میتونین به مبایلش زنگ بزنین یا براش ایمیل بدین : +352691600450 شماره مبایلش هست ایمیلش هم ibergen@eurodns.com
ولی REG.RU توی ICANN هست
بمن گقته بودند که اگر وارد لیست تحریم بشه اسمتون ما مجبوریم اعمال کنیم چیزی راجبه کشور نگفتند البته من حدود ۱ سال پیش این مکالمه رو داشتم بتازگی صحبتی نداشتم حتما پیگیری میکنم
باتشکر از اطلاعاتی که دادید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)