صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: جوک‌های دنیای دامین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن keyhan7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    130 پست

پیش فرض پاسخ : جوک‌های دنیای دامین

نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من گاهی اوقات وقتی میخواهم بعضی چیزها رو در یک شرکت ثبت دامین بررسی کنم، یک سری اسم‌های الکی میزنم که چک کنم. ولی خنده دار اینه که حتّی اسم‌های خنده داره و فحش و... که به نظر نمیرسه هیچ شخص عاقلی روی سایتش بزاره، ثبت شده‌اند. مثلا اگر مورارد ذیل را بررسی کنید، مشاهده میکنید که این اسامی ثبت شده‌اند. واقعاً چرا؟ جریان چیست به نظر شما؟ یکی برای خنده ثبت کرده؟ ثبت کرده که بفروشه؟alaki.com و kharaki.com و allaf.com و khar.com و olagh.com و olaq.com و...
    افراد زرنگ این دامنه ها رو ثبت میکنن تا با قیمت بالایی بفروشند
    شاید الان مسخره وخنده دار به نظر میرسند ولی در اینده معلوم نیس اینطور باشه سلیقه مردم در حال عوض شدنه
    مثل اهنگ های مسخره ای که الان کلی طرفدار داره این اسم ها هم در اینده باید کلی طرفدار داشته باشه مثلا اگر خاننده ای لقبش الاق باشه این دامنه بهترین انتخاب هست
    من اگر بخام در اون شرایط قیمت دامنه ای رو ببینم همچین چیزی تایپ میکنم شما همین کارو کنید
    kgjfuyghghuyg.ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : جوک‌های دنیای دامین

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan7 نمایش پست ها
    افراد زرنگ این دامنه ها رو ثبت میکنن تا با قیمت بالایی بفروشند
    شاید الان مسخره وخنده دار به نظر میرسند ولی در اینده معلوم نیس اینطور باشه سلیقه مردم در حال عوض شدنه
    مثل اهنگ های مسخره ای که الان کلی طرفدار داره این اسم ها هم در اینده باید کلی طرفدار داشته باشه مثلا اگر خاننده ای لقبش الاق باشه این دامنه بهترین انتخاب هست
    من اگر بخام در اون شرایط قیمت دامنه ای رو ببینم همچین چیزی تایپ میکنم شما همین کارو کنید
    kgjfuyghghuyg.ir
    یاد آهنگ سلام الاغ عزیز حالت چطوره در فیلم کلاه قرمزی افتادم که یک زمانی آهنگ پیشواز ایرانسل بود و کلّی سر و صدا کرد.
    این هم لینک خبر اون موقع: سلام الاغ عزیز! آهنگ جدید پیشواز ایرانسل

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)