تشکر پس فقط مدارک رسمی ترجمه بشه و مهر دادگستری نوردی نیست ... ممنون ♥
از نظر خودم هر سختی برای افتتاح حساب باشه بهتره بکشیم تا اینکه حساب با نام شخص مجازی ساخته بشه ... به دردسر های اینده نمیصرفه ....
صبحت کردم با دیتاسنتر پریروز اگه موقع پرداخت حساب به نام خود مالک سفارش دهنده باشه اکتیو میکنن که با توجه به ایمکه باید از واسط پی پال گرفت و یا حساب مدارک مجازی استفاده کرد امکانش نیست ..
مدارک زیاده فقط کارت ملی های قدیمی رو ندارم ( هوشمند دارم ) و پاسپورت هم دردسر زیاد داره برای گرفتن ( مخصوصا هزینه ای که باید در بانک به عنوان گرو قرار بدی ) اما خب اگه مجبور باشیم و راه کاری قبول نکنن پاسپورت اخذ میشه ...
تشکر بابت راهنمایی شما دوست عزیز
برای کارت ملی یا گواهی نامه باید ببری انگلیسی کنن بعد قبول میکنن
ار دوستان یا اقوام پاسپورت نداری؟
مدارک معتبر بین المللی مثل پاسپورت قابل قبول هست ولی برای پرداخت نیاز به یک ویزا کارت دارید.
سلام
با استفاده از معافیت تحصیلی به سادگی میتونید پاسپورت دریافت کنید
چند قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه رو نیاز هست + مبلغ سه میلیون تومان به حساب نیروی انتظامی بریزین و بگین که قصد سفر زیارتی دارید، بعد از دریافت پاسپورت که در کمتر از 7 روز تحویل میدند، برید به نظام وظیفه و اعلام کنید که سفرتون لغو شده و مبلغ سه میلیون تومان رو براتون آزاد میکنن که بتونید برداریدش .
Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
021-28425715 📞
https://shetabanhost.com 🌎
خیر 15 میلیون تومان برای سفر به کشور های دیگه هست
شما بگین سفر زیارتی دارم، برای سفر های زیارتی 3 میلیون تومن دریافت میکنن
بسیار ساده هست، یک نامه از دانشگاه میگیرین برای خروج از کشور به جهت زیارت، میبرین نظام وظیفه یک برگه معرفی بهتون میدن که 3 میلیون تومن به حساب بانک قوامین واریز بکنین
بعد از واریز مبلغ مجدد برمیگردین نظام وظیفه و سرهنگ مهر تایید رو میزنه روی برگه
همون برگه رو به همراه چند قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه به پلیس + 10 میبرین و برای پاسپورت اقدام میکنین
همه این کار ها در یک روز قابل انجام هست به شرطی که از 8 صبح به دنبال انجامش باشید
بعد از رسیدن پاسپورت که نهایتا 7 روزه میرسه میتونید برید نظام وظیفه و اعلام حضور و عدم خروج از کشور کنین تا مبلغ 3 میلیون رو بتونید برداشت کنید از حساب .
Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
021-28425715 📞
https://shetabanhost.com 🌎
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)