دوست گرامی توی سایت خود whmcs نگاه بکنید خیلی وقته دیگه لایسنس لایف تایم عرضه نمیشه
و حتی نمایندگان اصلی در ایران مثل فراسو هم دیگه لایسنس لایف تایم رو حذف کردن
چون اصلا شرکت مرجع همچین خدماتی نمیده
ویرایش توسط babakebrahimi : June 30th, 2017 در ساعت 14:17
درود و احترام
دوستان درست میگن لایف تایم نمیدن بنده چند ماه پیش برای یکی از کاربرانم خواستم تهیه کنم که گفتن دیگه ارائه نمیدن
البته دوستان از گذشته دارن که ارائه میکنن صد در صد
موفق باشید
ویرایش توسط host-net : June 30th, 2017 در ساعت 14:31
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
لایسنس دائمی whmcs که اعلام میکنن دوستان از پنل خودشون هست، حق انتقال پنل هم در whmcs امکان پذیر نیست ....
هزینه آپدیت و پشتیبانی سالانه لایسنس های دائمی موجود whmcs تقریبا برابر با لایسنس ماهانه whmcs هست پس تقریبا فرقی ندارن
.Ambition is a sort of work
قابل توجه دوستانی که در جریان نیستنتد باید خدمتشون عرض کنم زمانی که پشتیبانی تمدید نشه اگر شما نسخه بالاتر رو به هرطریقی دریافت و نصب بفرمایید با خطای لایسنس مواجه میشوید پس بدون پرداخت هزینه پشتیبانی و تمدید این سرویس ، پشتیبانی و آپدیت هرگز نخواهید داشت و اینکه بدون تمدید پشتیبانی میتوانید آپدیت کنید برای لایسنس اورجینال ممکن نیست
تجربه ای که از ابتدا با whmcs داشتیم همینی هست که خدمتتون عرض شد
whmcs لایسنس لایف تایم ارائه میشده و نه پشتیبانی و آپدیت و زمان خرید هم این موضوع مشهود بود و زمان سفارش مشخصا ذکر شده بود که لایسنس lifetime و پشتیبانی و آپدیت سالانه n$ بسیاری از نرم افزار ها و سیستم های دیگر هم هستند که به همین صورت ارائه میشوند و در واقع شما لایسنس این سیستم رو دائمی دریافت می نمایید و نه پشتیبانی و آپدیت را
لایسنس ولید هست و قابل استفاده و بابت پشتیبانی و آپدیت باید هزینه سالانه پرداخت شود .
سلام و ممنون بابت راهنمایی شما
این کاملا منطقی هست که شما اگر لایسنس دائمی تهیه میکنید میتونید بصورت لایف تایم از آخرین نسخه ای که تا زمان اعتبار پشتیبانی وجود داشته استفاده کنید و اگر بخواید از پشتیبانی و آپدیت استفاده کنید باید پشتیبانی تمدید بشه
فقط یه سئوال میمونه که اگر امکان استفاده از آخرین آپدیت برای کسانی که لایسنس فاقد اعتبار پشتیبانی دارند وجود ندارد چرا امکان دانلود آخرین نسخه و ... در سایت whmcs موجود نیست ؟
مثلا من که لایسنس قدیمی دارم باید از سایت اصلی دانلود و نصب کنم و خطای لایسنس بگیرم
و در حال حاظر که لایسنس لایف تایم ارائه نمیشه . هزینه تمدید پشتیبانی این لایسنس چقدر است ؟
- - - Updated - - -
در صورتی که قابل وریفای باشه و با نسخه ای که از سایت اصلی دانلود بشه مشکلی نداشته باشه که خوبه
ولی الان که امکان آپدیت WHMCS ار داخل پنل مدیریت اضافه شده این لایسنس که پشتیبانی نداره هم آپدیت میشه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)