درود
برنامه قبلا توسط جناب T.Toosi ارائه شده ولی به کم کاستی داشت که مجبور شدم مجدد متناسب با نیاز یکی از دوستانم بنویسم
از نظر کارای تفاوت چندانی نداره فقط چند مورد کوچیک که ذکر میکنم
1: برنامه کل شماره های سایت جستجو میکنه تا به اخر برسه
2: امکان جستجو در محله یا شهر ستان هم هست به این صورت نام مورد نظر وارد میکنید در قسمت "ف یلتر" فقط کاملا باید مطابق سایت شیپور باشه
3: چیزی به نام لایسنس و ... وجود نداره
* اگر تیک گزینه نگهداری اطلاعات لیست زده بشه در جستجو جدید شماره های قبلی پاک نمیشه
*با بسته شدن برنامه کل شماره های لیست پاک میشه
*شماره تکراری به لیست اضافه نمیشه
* گزینه تمام استان ها زیاد کاربرد نداره و لیست کاملی نمیده البته امکان کامل کردنش هست ولی کارای نداره چون بانک شماره همینجوری تو سطح نت هست
* UI برنامه هم زیاد جالب نیست که ببخشید چون کلا UI کار نیستم.
تست من روی ویندوز 10 x64 بوده
مشکلی بود اطلاع بدید.
به روز رسانی 1.0.0.1: 1396/3/30
---------------------------------
به خاطر یه سری مسائل ممکن در زمان دریافت اطلاعات request time out رخ بده و برنامه خطا بده و ...
در نسخه 1.0.0.1 فقط زمان تاخیر بیشتری بین هر دریافت قرار گرفته در حد (20ms ) و 2s برای زمانی که خطا رخ میده و دوباره تلاش میکنه برای برقراری ارتباط و اگر مجدد پاسخی نگیره هشدار میده
* در صورتی که خطا رخ بده در این نسخه و نسخه اولیه میشه تیک "نگهداری اطلاعات لیست" بزنید و دوباره شروع به جستجو کنید در این حالت به مراتب شماره های بیشتری پیدا می کنه
* این اشکال بیشتر به خاطر شبکه و زمان پاسخ سرور مورد نظر به وجود میاد که در اپ رسمی هم این مشکل وجود داره و میتونید چک کنید