ما که سالیانه ۱ میلیون هم درامد نداریم، چند میلیون مالیات باید بدیم؟![]()
ما که سالیانه ۱ میلیون هم درامد نداریم، چند میلیون مالیات باید بدیم؟![]()
دوستدار کتاببلیان
در کل اینا به خاطر پول هست وگرنه تو کار هاستینگ پول سرور ها به زور در میاد چه برسه به درامد 18 میلیونی... و الان شما درامد رو هم پایین بگی اینا خودشون یه چیزی میزارن روش که پول بگیرن خودشم رفته رفته به همه شهرها میرسه از کلان شهرها شروع شده
کاش اونطوری باشه اون موقع باید یه چیزی هم بهمون بدن
دوستان عزیز چه معاف بشید چه نشید هر چه قدر تراکنش داشته باشید شامل ارزش افزوده میشه
صرفا توجه داشته باشید که "داشتن نماد" شما رو به پرداخت مالیات اجبار نمیکنه.
داشتن "کسب و کار" شما رو مجبور به پرداخت مالیات میکنه.
که یک کسب و کار قانونی در اینترنت ایران ، باید نماد داشته باشد...
اگر شما سایتی دارید و نماد ندارید فکر نکنید خبری از پرداخت مالیات نیست... قانونا شما نیز متخلف هستید و فراری مالیاتی حساب میشید!
راه حل؟
تا جایی که من میدونم (تا حدود 6 7 ماه پیش) دریافت مالیات ها در 90% مشاغل و رسته ها ، با خود اظهاری انجام میشد. یعنی شما باید اظهارنامه مالیاتی پر کنی. پر کردن اظهارنامه مالیاتی هم یه سری چیزای خاصی داره که به یک حسابدار حرفه ای بدید براتون انجام بده به راحتی میتونید معاف بشید از مالیات (اگر معافیت به رسته ی شما تعلق بگیره)
در کل آخرین باری که من برای شرکت مسئولیت محدود خدمات کامپیوتری اظهارنامه رد کردم چیزی که به من گفتن اینه:
منی که 50 میلیون سرمایه کردم ، 4 نفر رو هم شرکتم داره نون میده ، آخر سال اگر 1000 تومن سود کرده باشم ، 250 تومنش مال دولته
اما کارگر عزیزی که سرمایش در بهترین حالت یک عدد بیل به قیمت 50 هزار تومن هست ، تا سالیانه 12 میلیون تومان درآمدش معاف از مالیاته :-) این است اقتصاد مقاوتی :-)
خوب دوستان الان در صورت راه اندازی کسب و کار و گرفتن نماد باید منتظر شیم خودشون بیان یا خودمون بریم خودمونو معرفی کنیم ؟
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
از زمانی که نماد اعتماد گرفته میشه اداره مالیات از اون سال اجبار میکنه که باید پرونده ایجاد می شد و اگر خودتون نرید پرونده ایجاد کنید برای هر سال از خودشون جریمه میبرند پس بهتر است برید پرونده تشکلیل بدید دوست بیچاره من 100 ت هم تراکنش نداشت چون اظهار نامه پر نکرده برد 400 ت براش جریمه زدند هر شهر با هر شهر هم فرق داره بر مامور مالیاتی بر اساس سود پرونده ها پرونده ها رو بررسی میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)