-
June 15th, 2017, 21:37
عضو انجمن
پاسخ : سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
پیش بینی تون برای هفته های آتی چیه؟
زمانی که نرخ 2900 بود همه پیش بینی ها این بود که به 3200 میرسه البته خیلی ها پیش بینی یه سقوط رو قبل از 3200 داشتن که درست بود.
من از تحلیل یه سایتی استفاده میکنم که سه روز پیش دقیقا قبل از ریزش سریع چند روزه اعلام کرده بود زمان خروج از ارزهای دیجیتال رسیده. و الان پیش بینی کرده ممکنه تا 2000 یا یه مقدار کمتر برسه ولی به زودی برمیگرده به روزهای خوش. ممکن هم هست که الان شروع بشه.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ashadata
بیت کوین چند وقت بود ریزش خاصی نداشته این ریزشش بود
معلوم نیست کی متوقف بشه ولی وقتی متوقف بشه اگه اطفاقی نیوفته باید مدتی اون قیمت بمونه و بعد کم کم بره بالا باز
اما این ریزش فعلی همه ارزش هارو تحت الشعال قرارداد همه تقریبا 30% طی این چند روز کاهش داشتن
لایت هم از 35 به 25 رسیده
و ....
* همچنین جالبه بدونید ارزش معاملات فقط ارز بیت کوین در 24 ساعت گذشته و قبل اون معمولا 20 برابر کل معاملات بورس ایران بوده

همه کریپتو ها افت شدید داشتن. به نظر من قابل اعتماد ترین ارز همین بیت کوین هست.
از نظر معاملات هم بله در آینده نزدیک به عقیده من و خیلی های دیگه میتونه جای خیلی از ارزهای دیگه در معاملات رو بگیره.
همین الان شما به جای خرید ارز از صرافی و مهاجرت . میتونید بیت کوین خرید کنید و به هر کشوری که رفتید ارز معدلشو در اونجا دریافت کنید.
حدود دو هفته پیش اولین ای تی ام توی بیرمنگهام راه اندازی شد.
من شدیدا آینده خیلی خوبی رو برای بیت کوین میبینم حتی اگه مثل الان ریزش شدید درقیمت داشته باشه
از اینجا میشه فهمید موقه فروختن هست یا خریدن
https://www.investing.com/currencies/btc-usd-technical
- - - Updated - - -
طبق تصویر تحلیل زیر
هر لحظه ممکنه بیت کوین صعود رو شروع کنه ولی احتمال هم وجود داره تا 1800 هم برسه
ویرایش توسط Mehrvarzan : June 15th, 2017 در ساعت 21:51
-
-
June 15th, 2017 21:37
# ADS