صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 38

موضوع: نتیجه اعتماد به درگاه خاص

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

پیش فرض پاسخ : نتیجه اعتماد به درگاه خاص

نقل قول نوشته اصلی توسط natallli نمایش پست ها
    بانک سامان
    درگاه خاص
    اگه نگی هم مشخص هست کدوم درگاه خاص رو میگی داداش
    این دوستمون تقریبا اشاره کردن کدوم درگاهه !

2. تعداد تشکر ها از saeid1346 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

خیلی بعیده؛
    درگاه مدنظر کم معتبر نیست بخاطر اعتبارشم که شده همچین حرکتی نمیزنه.
    احتمالا از سمت دیگه ای هک شدین.

4. تعداد تشکر ها از zafarian به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

از طریق بانک سامان شکایت کردم و ای پی های نفوذ کننده مشخص شده منتظر پیگیری بانک هستم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zafarian نمایش پست ها
    خیلی بعیده؛
    درگاه مدنظر کم معتبر نیست بخاطر اعتبارشم که شده همچین حرکتی نمیزنه.
    احتمالا از سمت دیگه ای هک شدین.
    من اسم از سایت یا کسی نبردم

در انتخاب هاتون دقت کنید و در امنیت پسوردها دقت بیشتر به خودتون هم اعتماد نکنید متاسفانه دوران بدی شده !
    ویرایش توسط dertgtr : May 28th, 2017 در ساعت 11:26
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    سلام

من دیگه پشت دستم رو داغ کنم پسورد اصلی خودم رو در سایت های ایرانی وارد کنم !

حساب بانک سامانم رو در درگاه پرداختی وارد کردم از عصر سه بار به اینترنت بانک من کسی وارد شده ! این حساب بانکی رو فقط و فقط در این درگاه وارد کردم تو نت هم جای دیگه ای وارد نکردم !

می دونید که شماره کاربری بانک سامان از حسابش مشخص میشه پسورد منم که در سایت درگاه مذبور هست از اتفاق با پسورد حساب بانکی ام هم یکی هست

اگر مورد برطرف نشه همین جا عمومی می کنم نام ارائه دهنده درگاه رو !

- - - Updated - - -

با مرکز سامان ارتباط021 6422 تماس گرفتم فردا شکایت می کنم و نام سایت ارائه دهنده درگاه رو هم عمومی می کنم

به ارائه دهنده های درگاه دیگر اعتمادی نیست !
    از طریق بانک سامان شکایت کردم و ای پی های نفوذ کننده مشخص شده منتظر پیگیری بانک هستم

- - - Updated - - -

من اسم از سایت یا کسی نبردم

در انتخاب هاتون دقت کنید و در امنیت پسوردها دقت بیشتر به خودتون هم اعتماد نکنید متاسفانه دوران بدی شده !

درود
    شما اسم از کسی نبردید ولی باعث شدید به همه درگاهها کاربرها بدبین بشن ، به نظر من بهتر بود اول مطمئن میشدید مورد از درگاه واسط بوده و بعد از اون تاپیک میزدید و اسم را هم قرار میدادید تا بقیه هم پشت دست خودشان را داغ کنند به قول شما و دیگه از اونجا درگاه نگیرند ولی الان اومدید تاپیکی زدید و همه را بدبین کردید و خودتان هم میگید اسم نبردم
    صد البته بهتر هست موارد امنیتی رعایت بشه و اصلا بهتر برای ورود به حساب های اصلی بانک ها از توکن (token) های رمزساز که برای هر بار ورود به حساب رمز جدید ایجاد میکنند و رمز چند دقیقه بعد دیگه قابل استفاده نیست استفاده کنید ، خود من با هزینه 25 هزار تومان این مورد را در بانک صادرات تهیه کردم و راحت هستم و هیچ نگرانی هم ندارم
    https://ib.bsi.ir/public-page.ib

این نوع پست زدن که همه را بدبین میکنه و باعث تهمت های ناروا اون هم در این ماه مبارک میشه را اصلا قبول ندارم ولی اطلاع رسانی بعد اطمینان را صد در صد قبول دارم که کس دیگه ای دچار همان مشکل نشه

آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
    کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
    برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
    زان پیش که پر کنند پیمانه ما

7. تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima73 نمایش پست ها
    درود
    شما اسم از کسی نبردید ولی باعث شدید به همه درگاهها کاربرها بدبین بشن ، به نظر من بهتر بود اول مطمئن میشدید مورد از درگاه واسط بوده و بعد از اون تاپیک میزدید و اسم را هم قرار میدادید تا بقیه هم پشت دست خودشان را داغ کنند به قول شما و دیگه از اونجا درگاه نگیرند ولی الان اومدید تاپیکی زدید و همه را بدبین کردید و خودتان هم میگید اسم نبردم
    صد البته بهتر هست موارد امنیتی رعایت بشه و اصلا بهتر برای ورود به حساب های اصلی بانک ها از توکن (token) های رمزساز که برای هر بار ورود به حساب رمز جدید ایجاد میکنند و رمز چند دقیقه بعد دیگه قابل استفاده نیست استفاده کنید ، خود من با هزینه 25 هزار تومان این مورد را در بانک صادرات تهیه کردم و راحت هستم و هیچ نگرانی هم ندارم
    https://ib.bsi.ir/public-page.ib

این نوع پست زدن که همه را بدبین میکنه و باعث تهمت های ناروا اون هم در این ماه مبارک میشه را اصلا قبول ندارم ولی اطلاع رسانی بعد اطمینان را صد در صد قبول دارم که کس دیگه ای دچار همان مشکل نشه
    جمله " من اسم نبردم " رو به دلایل قانونی نوشتم که مورد قانونی برام پیش نیاد
    100 درصد مورد از سایت ارائه دهنده درگاه هست
    تا مشخص شدن نتیجه شکایت اسم نمیشه برد به دلیل قانونی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RealHAM نمایش پست ها
    سلام
    بنده هم فکر نمی‌کنم مشکل از طرف درگاه واسط باشید، در حال حاضر مبتدی‌ترین برنامه نویس‌ها هم رمز کاربر را تکست نگه‌داری یا به صورت رمز نگاری شده نگهداری نمی کند و حتماً هش می کند چه برسد به به درگاه واسط که مد نظر خیلی از دوستان است، ایشان پخته تر از آن هستند که چنین اشتباهی را انجام دهند
    با احترام
    باز اسم نمی برم ولی دو ارائه دهنده درگاه با هم شروع به کار کرده بودند که تعدادی از دوستان با یوزر ( آدرس ایمیل ) و پسورد مشابه در هر دو ثبت نام کردند که بعدا هویدا شد با سوء استفاده از این اطلاعات این دو سایت ارائه دهنده درگاه در سیستم یکدیگر نفوذ کرده اند و یکدیگر را به عمومی کردن کد های سایت همدیگه و ارائه کلون از سایت تهدید می کردند !!!

باز اسم نمی برم !

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

جمله " من اسم نبردم " رو به دلایل قانونی نوشتم که مورد قانونی برام پیش نیاد
    100 درصد مورد از سایت ارائه دهنده درگاه هست
    تا مشخص شدن نتیجه شکایت اسم نمیشه برد به دلیل قانونی

!
    بنده هم میگم اول بررسی و نتیجه میگرفتید بعد میامدید تاپیک میزدید و اسم میبردید نه اینکه مثل سریال های پلیسی باعث بدبینی به همه درگاهها بشید و هر کس اسمی به ذهنش بیاد که آؤه فلان درگاه هست چون مثلا شما گفتید

شماره حساب سامان من در سایت ارائه کننده درگاه ثبت شده . از روی شماره حساب سامان میشه یوزر اینترنت بانک سامان رو فهمید . پسوردی که من در اون سایت به عنوان ورود ثبت کردم با پسورد نت بانک سامان من هم یکی بوده .

نتیجه چی میشه؟

نت بانک سامان من خیلی وقت بود به دلیل عدم استفاده بلوکه بود من فقط و فقط برای اینکه حساب سامانم رو در این ارائه دهنده درگاه ثبت کنم رفتم حساب سامانم رو دوباره فعال کردم به دلیل خاصی که بعدا میگم !

این حساب بانکی ام رو فقط و فقط هم در سایت این ارائه دهنده ثبت کردم هیچ سایت دیگه ای وارد نشده !

خوب نصف کاربرها با دیدن این جمله درگاه خاصی که برای حساب های سامان امکانات اضافه و خوبی را میده به ذهن اونها میاد
    این نوع بگم بگم ها تو جامعه ما فقط هستش و به نظر من اینکه بیاین همه را بدبین کنید و یک سریال پلیسی درست کنید اون هم بدون رسیدن به نتیجه اصلا درست نیست
    شده جریان این تاپیک عین جریان سریال پهلوانان نمیمیرند که هر کس و درگاهی را مقصر میدانه و الان ذهنیت همه نسبت به تمامی درگاهها بد شده در حالی که خیلی از همین ها سالهاست دارند فعالیت درست انجام میدن و مشکلات خیلی از وب مسترها و فروشگاهها را رفع کردند و قرار نیست با اشتباه یکی دیگه به اونها هم بدبین شد
    امیدوارم مدیریت سایت به این موارد دقت داشته باشند و ضمنا اگر درگاهی و یا سایتی تخلف کرد با ارائه مدرک تاپیک ها را حذف نکنند ولی اجازه زده شدن تاپیک های سرگردان را هم ندن
    انشاالله همه هم حواس خودشان را جمع کنند تا مشکلات اینچنینی پیش نیاد و ارائه دهندگان سرویس هم کاری نکنند کارهای نادرست اونها ذهنیت بد عمومی را به وجود بیاره
    برخی کارها باعث شده همه به یک صنف بدبین بشن ، مثلا تو هاست سرویس درست نمیده ، سرور درست نمیده و اورسل میکنه و ... همه به فروشندگان بدبین میشن و فکر میکنند همه تو این کار نادرست هستند اینجا هم مورد مشابه هست

آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
    کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
    برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
    زان پیش که پر کنند پیمانه ما

تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima73 نمایش پست ها
    بنده هم میگم اول بررسی و نتیجه میگرفتید بعد میامدید تاپیک میزدید و اسم میبردید نه اینکه مثل سریال های پلیسی باعث بدبینی به همه درگاهها بشید و هر کس اسمی به ذهنش بیاد که آؤه فلان درگاه هست چون مثلا شما گفتید

خوب نصف کاربرها با دیدن این جمله درگاه خاصی که برای حساب های سامان امکانات اضافه و خوبی را میده به ذهن اونها میاد
    این نوع بگم بگم ها تو جامعه ما فقط هستش و به نظر من اینکه بیاین همه را بدبین کنید و یک سریال پلیسی درست کنید اون هم بدون رسیدن به نتیجه اصلا درست نیست
    شده جریان این تاپیک عین جریان سریال پهلوانان نمیمیرند که هر کس و درگاهی را مقصر میدانه و الان ذهنیت همه نسبت به تمامی درگاهها بد شده در حالی که خیلی از همین ها سالهاست دارند فعالیت درست انجام میدن و مشکلات خیلی از وب مسترها و فروشگاهها را رفع کردند و قرار نیست با اشتباه یکی دیگه به اونها هم بدبین شد
    امیدوارم مدیریت سایت به این موارد دقت داشته باشند و ضمنا اگر درگاهی و یا سایتی تخلف کرد با ارائه مدرک تاپیک ها را حذف نکنند ولی اجازه زده شدن تاپیک های سرگردان را هم ندن
    انشاالله همه هم حواس خودشان را جمع کنند تا مشکلات اینچنینی پیش نیاد و ارائه دهندگان سرویس هم کاری نکنند کارهای نادرست اونها ذهنیت بد عمومی را به وجود بیاره
    برخی کارها باعث شده همه به یک صنف بدبین بشن ، مثلا تو هاست سرویس درست نمیده ، سرور درست نمیده و اورسل میکنه و ... همه به فروشندگان بدبین میشن و فکر میکنند همه تو این کار نادرست هستند اینجا هم مورد مشابه هست
    یعنی صبر می کردم تا زمان نتجیه که ممکنه مدتها طول بکشه از حساب بقیه هم سوء استفاده بشه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

باز اسم نمی برم ولی دو ارائه دهنده درگاه با هم شروع به کار کرده بودند که تعدادی از دوستان با یوزر ( آدرس ایمیل ) و پسورد مشابه در هر دو ثبت نام کردند که بعدا هویدا شد با سوء استفاده از این اطلاعات این دو سایت ارائه دهنده درگاه در سیستم یکدیگر نفوذ کرده اند و یکدیگر را به عمومی کردن کد های سایت همدیگه و ارائه کلون از سایت تهدید می کردند !!!

باز اسم نمی برم !
    شما هی اسم نميبری ولی داری دو تا از درگاهایی که همزمان شروع به کار کردن رو متهم ميکنی
    اسم نميبري ولی با دست اشاره ميکنی
    لطفا مدرکی که دارید رو اراعه بدید
    اشتباه شما بوده که رمزتون رو تو هر سایتی زدید بعد که به مشکل خورديد ديگران رو متهم کردید
    متهم اسلی خود شما هستی

تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط natallli نمایش پست ها
    شما هی اسم نميبری ولی داری دو تا از درگاهایی که همزمان شروع به کار کردن رو متهم ميکنی
    اسم نميبري ولی با دست اشاره ميکنی
    لطفا مدرکی که دارید رو اراعه بدید
    اشتباه شما بوده که رمزتون رو تو هر سایتی زدید بعد که به مشکل خورديد ديگران رو متهم کردید
    متهم اسلی خود شما هستی
    "
    اسلی " به این گونه نگارش نمیشه !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    595
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    97 پست

سلام

من دیگه پشت دستم رو داغ کنم پسورد اصلی خودم رو در سایت های ایرانی وارد کنم !

حساب بانک سامانم رو در درگاه پرداختی وارد کردم از عصر سه بار به اینترنت بانک من کسی وارد شده ! این حساب بانکی رو فقط و فقط در این درگاه وارد کردم تو نت هم جای دیگه ای وارد نکردم !

می دونید که شماره کاربری بانک سامان از حسابش مشخص میشه پسورد منم که در سایت درگاه مذبور هست از اتفاق با پسورد حساب بانکی ام هم یکی هست

اگر مورد برطرف نشه همین جا عمومی می کنم نام ارائه دهنده درگاه رو !

- - - Updated - - -

با مرکز سامان ارتباط021 6422 تماس گرفتم فردا شکایت می کنم و نام سایت ارائه دهنده درگاه رو هم عمومی می کنم

به ارائه دهنده های درگاه دیگر اعتمادی نیست !
    دوست عزیز این مطلب رو داخل انجمن شاپ کیپر هم قرار بده تا دوستان اون انجمن هم اطلاع داشه باشند .
    ویرایش توسط shervin110 : May 28th, 2017 در ساعت 12:43

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)