خیلی بعیده؛
درگاه مدنظر کم معتبر نیست بخاطر اعتبارشم که شده همچین حرکتی نمیزنه.
احتمالا از سمت دیگه ای هک شدین.
ویرایش توسط dertgtr : May 28th, 2017 در ساعت 11:26
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
درود
شما اسم از کسی نبردید ولی باعث شدید به همه درگاهها کاربرها بدبین بشن ، به نظر من بهتر بود اول مطمئن میشدید مورد از درگاه واسط بوده و بعد از اون تاپیک میزدید و اسم را هم قرار میدادید تا بقیه هم پشت دست خودشان را داغ کنند به قول شما و دیگه از اونجا درگاه نگیرند ولی الان اومدید تاپیکی زدید و همه را بدبین کردید و خودتان هم میگید اسم نبردم
صد البته بهتر هست موارد امنیتی رعایت بشه و اصلا بهتر برای ورود به حساب های اصلی بانک ها از توکن (token) های رمزساز که برای هر بار ورود به حساب رمز جدید ایجاد میکنند و رمز چند دقیقه بعد دیگه قابل استفاده نیست استفاده کنید ، خود من با هزینه 25 هزار تومان این مورد را در بانک صادرات تهیه کردم و راحت هستم و هیچ نگرانی هم ندارم
https://ib.bsi.ir/public-page.ib
این نوع پست زدن که همه را بدبین میکنه و باعث تهمت های ناروا اون هم در این ماه مبارک میشه را اصلا قبول ندارم ولی اطلاع رسانی بعد اطمینان را صد در صد قبول دارم که کس دیگه ای دچار همان مشکل نشه
آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
زان پیش که پر کنند پیمانه ما
جمله " من اسم نبردم " رو به دلایل قانونی نوشتم که مورد قانونی برام پیش نیاد
100 درصد مورد از سایت ارائه دهنده درگاه هست
تا مشخص شدن نتیجه شکایت اسم نمیشه برد به دلیل قانونی
- - - Updated - - -
باز اسم نمی برم ولی دو ارائه دهنده درگاه با هم شروع به کار کرده بودند که تعدادی از دوستان با یوزر ( آدرس ایمیل ) و پسورد مشابه در هر دو ثبت نام کردند که بعدا هویدا شد با سوء استفاده از این اطلاعات این دو سایت ارائه دهنده درگاه در سیستم یکدیگر نفوذ کرده اند و یکدیگر را به عمومی کردن کد های سایت همدیگه و ارائه کلون از سایت تهدید می کردند !!!
باز اسم نمی برم !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بنده هم میگم اول بررسی و نتیجه میگرفتید بعد میامدید تاپیک میزدید و اسم میبردید نه اینکه مثل سریال های پلیسی باعث بدبینی به همه درگاهها بشید و هر کس اسمی به ذهنش بیاد که آؤه فلان درگاه هست چون مثلا شما گفتید
خوب نصف کاربرها با دیدن این جمله درگاه خاصی که برای حساب های سامان امکانات اضافه و خوبی را میده به ذهن اونها میاد
این نوع بگم بگم ها تو جامعه ما فقط هستش و به نظر من اینکه بیاین همه را بدبین کنید و یک سریال پلیسی درست کنید اون هم بدون رسیدن به نتیجه اصلا درست نیست
شده جریان این تاپیک عین جریان سریال پهلوانان نمیمیرند که هر کس و درگاهی را مقصر میدانه و الان ذهنیت همه نسبت به تمامی درگاهها بد شده در حالی که خیلی از همین ها سالهاست دارند فعالیت درست انجام میدن و مشکلات خیلی از وب مسترها و فروشگاهها را رفع کردند و قرار نیست با اشتباه یکی دیگه به اونها هم بدبین شد
امیدوارم مدیریت سایت به این موارد دقت داشته باشند و ضمنا اگر درگاهی و یا سایتی تخلف کرد با ارائه مدرک تاپیک ها را حذف نکنند ولی اجازه زده شدن تاپیک های سرگردان را هم ندن
انشاالله همه هم حواس خودشان را جمع کنند تا مشکلات اینچنینی پیش نیاد و ارائه دهندگان سرویس هم کاری نکنند کارهای نادرست اونها ذهنیت بد عمومی را به وجود بیاره
برخی کارها باعث شده همه به یک صنف بدبین بشن ، مثلا تو هاست سرویس درست نمیده ، سرور درست نمیده و اورسل میکنه و ... همه به فروشندگان بدبین میشن و فکر میکنند همه تو این کار نادرست هستند اینجا هم مورد مشابه هست
آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
زان پیش که پر کنند پیمانه ما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)