بله واقعا نیازه که هر کاربر علاوه بر apache به سایر وب سرور ها مسلط باشه
نه لزومی نداره اضافه کاریه
نظری ندارم ....
در انتخاب وب سرورها به غیر قدرتمندی فاکتورهای دیگری مانند سازگاری آنها با سرورهای هاستینگ اشتراکی نیز باید توجه داشته باشید که از نظر سازگاری در حال حاضر فقط 3 مورد توانسته اند تقریبا به شکل زیر موفق باشند :
1- آپاچی
2- لایت اسپید
3- انجین ایکس
و بقیه وبسرورها هم بیشتر برای سرورهای اختصاصی که فقط یک یا چند سایت خاص روی ان قرار دارند کاربرد دارند.
محسن جان امیدوارم که موفق باشید![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ما هم رای دادیم به امید اینکه به زودی کانفینگ و آموزش نصب و ... nginx رو بدی ! ما که 40 تومن نداریم !![]()
البته من وافقم که همه کاربران با وب سرورهایی غیر از آپاچی آشنا بشن اما معتقدم که هر نفر اگر قصد داره که حرفه ای کار کنه فقط باید روی یکیشون تمرکز کنهبله واقعا نیازه که هر کاربر علاوه بر apache به سایر وب سرور ها
داشتن دانش از بقیه جهت افزایش قابلیتها و دریافت حداکثر توان خیلی خوبه اما به شرطی که نخواد توی بیش از یکی تخصص پیدا کنه چون نمیتونه
خیلی عالیه اگر این کار انجام بشه و از شر این وب سرور آپاچی خلاص بشیم و یکمی هم در منابع صرفه جویی بشه ....
بله واقعا نیازه که هر کاربر علاوه بر apache به سایر وب سرور ها مسلط باشه ~ 37 رای
مگه چند نفرر ادلیست داری؟![]()
ولی دوستان انتظار نداشته باشید همه چی رو رایگان به دست بیارید
بالاخره محسن هم آدمیزاد بید .... باید نون بخوره تا زنده بمونه و رفع اشکال کنه![]()
ادد لیست که مهم نیست - مهم اهمیت کاره که هواداراش زیاد شده ....
![]()
آره والا مگر اینکه تو هوای مارو داشته باشی
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
بله آقا امیر درست میگه نظر منم همینه ... همون یه انجمن کلی داشته باشه خیلی بهتره .....
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
حالا بعد از راه اندازی انجمن هزینه ی تبلیغ بالای wht رو به وحید میدم که یه بنر بزنه و یه لینک به تاپیک وب سرور بازا بزنه
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
خوب خدارو شکر و با تشکر از همه ی عزیزان که با نظر من هم عقیده بودند .
ایشالا امشب انجمن مورد نظر راه اندازی میشه و با آرشیوی که تهیه کردم و کمک دوستان بتونیم از مباحث استفاده ی مفیدی کنیم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)