می بخشید در حال حاضر حساب باز میکنید؟چه قیمت؟
می بخشید در حال حاضر حساب باز میکنید؟چه قیمت؟
یه سوال دارم ، ما مثلا یه اکانت پی پال ساختیم با آی پی آمریکا شهر شیکاگو ، یک ماه بعد مجبور به تغییر چیز پی ان شدیم رفتیم باز آمریکا ولی شهر مثلا دالاس .
این مشکلی به بار میاره ؟!!
من تاكنون چندين بار با استفاده از VCC اكانت پي پال ساختم و وريفاي كردم. ولي در تمامي دفعات حسابم پس از مدتي كوتاه ليميت شد و پي پال درخواست مدارك كرد. بااينكه از چيز پي ان اختصاصي استفاده مي كردم.
آيا اگر اينبار و با استفاده از vcc هاي شما مبادرت به وريفاي پي پال كنم اين مشكلات برايم پيش نخواهد آمد؟
خوب اشتباه کردید دیگه در استفاده
نکته بسیار حساس اینجا است . (کوکی ) پی پال خیلی زرنگ تر از این حرفا است از روی کوکی میفهمید که شما ایرانی هستید یا خیر یا ای پی عوض شده یا خیر. چیز پی ان و این حرفا فایده ندارد .
وقتی حسابهای با این زحمت میگیرید و میسازید و استفاده منیکنید فقط لازم است
یک vps لینوکس با ماهی 8 یا 10 هزار تومان بگرید یا سالانه 70 هزار تومان یک جا بخرید فقط برای این خرید
در ضمن دقیقا مثل یک بانک رفتار میکنن با مشتری /. خواه قانونی یا غیر قانونی باشد
باید یواش یواش خرید انجام دهید . 10 - 20 دلار- 40 همیطوری تا به بالا و
یک vps لینوکس با ماهی 8 یا 10 هزار تومان بگرید یا سالانه 70 هزار تومان یک جا بخرید فقط برای این خرید
چرا لینوکس؟؟!
لینوکس و محیط گرافیکی نصب میکنید
vnc
وصل میشید
راحت خریدتون انجام میدهید
فرقی هم ندارد پس کمترین هزینه است وگرنه ویندوز حداقل لیسانس 20 هزار تومن WIN2003
ONLY متن باز
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
فرقی نمیکنید بازم بسته خواهد شد .
شما حساب بانکی که میگیرید به نام همان شخص یه جی میل یا هر مدل پست الکترونیکی باز کنید .
سپس عملیات ویرفای با حساب بانکی انجام دهید
حسابی که براتون پول واریز میکنید سعی کنید معتبر باشد
بعد از چندین روز یک خرید کم انجام دهید
کلیه موارد زیر با سرور مجازی . ای پی ثابت انجام شود .
من نمیخوام کار صاحب تاپیک رو خراب کنم و هیچ نظری هم در مورد سرویس ایشون ندارم
ولی این نکته رو بگم که vcc و وریفای شدن کردیت کارد فقط یکی از چندین آیتمی هست که پیپال برای وریفای کردن اکانت شما ازتون میخواد
حتی اگر شما تمامی موارد رو درست انجام بدید و هیچ کار مشکوکی انجام ندید، باز هم پیپال بعد از مدتی اکانت شما رو میبنده و از شما مدارک جدید میخواد
این یک پروسه ی عادی در پیپال هست و برای همه است، حتی خارجی هایی که تمام مدارکشون اصل هست و هیچ مشکلی ندارند هم از این قاعده مستثنی نیستند
پیپال به صورت رندوم این کار رو انجام میده و شک نکنید که یک روز هم نوبت اکانت شما خواهد شد که مورد بازخواست پیپال قرار بگیره
هر چند ممکنه بعضی اوقات چندین ماه هم طول بکشه تا به شما گیر بده
مثلا خود من یک اکانت داشتم که بعد از 1.5 سال لیمیت شد، اکانتهایی هم داشتم که ظرف 24 ساعت لیمیت شدند.
ولی چیزی که مسلمه اینه که هرچقدر کمتر از اکانتتون استفاده کنید و مبالغ پایین رد و بدل کنید کمتر تو چشم پیپال هستین
توصیه من اینه که در ماه حداکثر 2 بار و هر بار حداکثر 50 دلار با پیپالتون پرداخت کنید.
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
بله vcc کجا
حساب بانکی bank usa
کجا
خیلی فرق میکنید درسته ما5 هزار تومان تفاوت گذاشتیم برای این دو مدل
اما لیمت شدن که همان طور فرمودید خودتون بهتر از کمتر توی چشم باشید
ip اختصاصی و بدون تغییر از هر جا که هستید امریکا . اروپا مهم متغییر نبودن ip است .
ما نزدیک 500 دلار در ماه هم خرید داشتیم با همین مدل اکانت ها
حساب بانکی خالی بود و یک خرید بیش از حد انجام دادیم که منجر شد تا حساب بانکی فرضی (مجازی ) چک شود توسط خریدار
سپس ایمیل آمد که حساب وجود ندارد . و لو رفتن مسئله .
این موارد تجربه بسیار زیادی است که خدمت شما عرض دارم میکنم ..
موفق باشید .
طبق تجربه شخصی بنده بعد از مدتی حسابهای همه دوستانی که این کار رو میکنن لیمیت میشه! در ضمن برای حساب بانکی و وریفای کردن هم تا اونجایی که من اطلاع دارم باید نام خانوادگی صاحب حساب با نام خانوادگی حساب بانکی یکی باشه! اگه مثلا name name یکی استفاده کرده و بعد حسابش بسته شده name1 name که حساب بسازه میره زیر ذربین پی پال و قاعدتا بسته میشه. تنها راحی که میتونید بدون مشکل از پی پال استفاده کنید این هست که اکانت نسازید و فقط یه کارت بخرید و از طریق اون کارت بدون ثبت نام پرداخت کنید... .
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)