بحث خیلی جالبیه ، مطمئنن از ابزار Google Webmasters که در سایت ادد میشه استفاده نمیکنه
به سه حالت میشه سایت رو تایید کرد در Google Webmasters (اگر درست گفته باشم ) یکی از حالت ها اضافه کردن یک فایل html در هاسته.که از وبمسترم نمیتونه استفاده کنه.
نظر بنده اینه میاد فاصله جستجو کاربر رو روی یک کلمه بررسی میکنه ، مثلا شما جستجو کردید دانلود موزیک ، دو دقیقه بعد میرید دوباره سرچ میزنید دانلود موزیک ، شاید فاصله بین این دو جستجو رو حساب میکنه . البته حدسه فقط !
شاید هم طبق گفته دوستمون ترافیک رو بررسی میکنه که منطقی به نظر میرسه.
تجربه جالب بوده! ممنون
نه از گوگل وبمستر هم به قول شما نمیتونه برای همه سایتها استفاده کنه... فاصله جستجو کاربر هم ایده جالبیه ولی هیچ کدوم از مواردی که شما و دوستان گفتن نمیتونن دقیق عمل کنن. شاید گوگل اصلا با زمان حضور کاربر در یک سایت و تعداد صفحات بازدید شدهی یک سایت توسط یک کاربر بعد از کلیک روی نتایج جستجو, کاری نداشته باشه و بررسیشون نکنه و این فقط حدس بوده باشه!
به نظر من وقتی کاربر روی لینکی توی هر مرورگری در جستجوگر گوگل کلیک می کنه
یک ربات مثل سایر ربات های گوگل فعالیت اون کاربر رو در محیط وب سایت مقصد بررسی می کنه.
البته بنده در این زمینه صاحب نظر نیستم. بنابراین حق می دم مخالف باشید و حق می دم این نظریه اشتباه باشه. اما فکر میکنم انجام چنین کاری از طرف گوگل سخت نباشه.
اتفاقا کار خیلی خوبی کردید نظرتون رو گفتید. در این زمینه خیلی از دوستان با تجربه هم بدون اینکه دلیل قانع کننده ای داشته باشن با اطمینان کامل میگن گوگل این دو مورد رو بررسی میکنه! من هم چون سئوکار نیستم و این رو از خیلی از سئوکارها شنیدم برام سوال پیش اومد که واقعا استدلالشون چی هست...
گوگل یک جستجو گر می باشد و زمان ماندن کاربر در سایت برایش مهم نیست و تنها ملاک گوگل کلمه کلیدی، موضوع فعالیت، زمان انتشار، کیفیت مطلب ، اتورتی و..... کاربر را هدایت می کند.
ولی بر عکس گوگل برای الکسا مهم است و از طریق تولبار اقدام به ثبت زمان می کند و امتیاز به سایت می دهد که تقریبا میشه گفت ارزش خاصی در ایران ندارد.
چرا؟
کاربرانی که تولبار نصب کردن عملا ثبت نام نمی کنند و اطلاعات ورودی به سایت ها ناقص ثبت می شود.
مرد یا زن
میانگین سن کاربر نوجوان یا جوان و...
محل کار یا منزل از دانشگاه یا مدرسه و...![]()
این امکانی که گفتید فقط در پنل گوگل آنالتیکس در دسترس هست.
و از روی فانکشن آمارگیر که روی تمام صفحات سایت اجرا میشود این موضوع رو رهگیری میکند.
و وقتی گوگل مطرحش میکند،یعنی برایش مهم است.
سلام
من اینو در جایی خونده بودم گفتم بد نیست برای شما هم ارسال کنم شاید جواب سوالتون و گرفته باشین "خیلی راحت هست.تمام اطلاعات از طریق دیتاسنتر ثبت دامنه شما بر اساس قوانین بین المللی برای الکسا ارسال می شود و الکسا نیز بر اساس تفاهم نامه خویش با گوگل اطلاعات را برای گوگل ارسال می کند."
موفق و پیروز باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)