-
عضو انجمن
ثبت دامنه ir در پنل شما - ۵ ساله : 9.500 تومان - ۱ ساله : 1.900 - تعداد محدود
با سلام و احترام خدمت دوستان و همکاران
به علت تسویه حساب و باقی ماندن مقداری شارژ در پنل ثبت دامنه شرکت با کارگزار قبلی قصد داریم این مقدار شارژ را حراج کنیم و دوستانی که مایل به ثبت دامنه هستند دامنه های ir خود را با هر پسوندی
۵ ساله ۹.۵۰۰ تومان و ۱ ساله ۱.۹۰۰ تومان ثبت کنند.
توجه داشته باشید که دامنه به نام خودتان و در پنل خودتان ثبت میگردد.
در صورتی که با روند تنظیم شناسه های اشنا و ... اشنایی ندارید میتوانید رمز نیک خود را ارسال کنید به هنگام سفارش تا برایتان به رایگان انجام شود.
از طریق لینک زیر وارد سایت شوید و سفارش خود را ثبت کنید.
-
تعداد تشکر ها ازITarashe به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2017 13:06
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه ir در پنل شما - ۵ ساله : 9.500 تومان - ۱ ساله : 1.900 - تعداد محدود

نوشته اصلی توسط
ITarashe
با سلام خدمت شما دوست گرامی
قصد جسارت ندارم ولی بارها نوشتم و گفتم بله

بخدا تمدید هم انجام میدیم
سلام
برای تمدید باید از فسمت افزودن وجه ، وجه را اضافه کنیم و تیکت بزنیم ؟ چون دامنه را که جستجو میکنیم مینویسه متاسفیم, ... قبلا ثبت شده است.
از چندین قسمت امتحان کردم نشد و همین پیغام را داد
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه ir در پنل شما - ۵ ساله : 9.500 تومان - ۱ ساله : 1.900 - تعداد محدود
با سلام
به اندازه ثبت یکساله چند دامنه شارژ دارید ؟
@ashadata
-
-
عضو انجمن
سلام خدمت شما اگر دامنه قبل از رجیستر کردن ف ی ل ت ر باشه چه جوری میتونید از ف ی ل ت ر درش بیاریدش ؟
-
-
عضو انجمن
درخواست تمدید دو دامین تیکت شد
-
-
عضو انجمن
سلام وقت بخیر
تعداد یازده دامنه تیکت شد
-
-
عضو انجمن
سلام
خیلی عالیه !
تعدادی دامنه سفارش داده شد و با موفقیت ثبت کردن
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
-
دامین ثبت کردیم
بسیار سریع با پشتیبانی عالی
سپاس
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashadata
با سلام
به اندازه ثبت یکساله چند دامنه شارژ دارید ؟
@ashadata
متاسفم نمیتونم بگم دقیقش رو
بین 100 تا 200 تا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
برای تمدید باید از فسمت افزودن وجه ، وجه را اضافه کنیم و تیکت بزنیم ؟ چون دامنه را که جستجو میکنیم مینویسه متاسفیم, ... قبلا ثبت شده است.
از چندین قسمت امتحان کردم نشد و همین پیغام را داد
برای تمدید میتونید تیکت کنید اسم دامنه هارو یا بقول خودتون افزودن وجه بزنید
در خدمتتون هستیم
-
تعداد تشکر ها از ITarashe به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دامین های من راحت و سریع تمدید شد. تشکر از جناب حسنی
-
-
سلام، برای من 2 تا دامنه جدید و 6 تا دامنه خیلی سریع تمدید کردند. باتشکر از جناب حسنی
-