ببینید حدود فکر کنم 2 سال پیش یک اکسپلویتی توی نت پابلیک شد که میتونست سرور های ویندوزی رو از طریق باگ IIS ریست بده .
البته بعدش مایکروسافت یک پچ هم ارائه داد و جلوشو گرفت .
پیشنهاد میکنم سیستم رو آپدیت کنید .
با توجه به این حفره امنیتی جدیدی که توی ویندوز سرور ها پیدا شده و فایل ها رو Encrypt میکنه بهتره با یک آپدیت ،خیالتونو راحت کنید .
سلام.سرورم ویندوزه و ی چت روم فلش روش نصبه.ینفره هر وقت دلش بخواد راحت سرور رو ریسیت میکنه و کل چت من چند ثانیه قطع میشه و هم یوزرا میافتن بیرون
چیکار کنم نتونه این کارو ادامه بده
اینجوری سایتم خراب نمیشه؟کارایی که رو سرور انجام دادم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
در صورتی که سرور ریجیستر شده ، در صورت آپدیت به مشکل نخواهید خورد و نیازی به نصب مجدد لایسنس نیست!
همیشه ، قبل از انجام هر کاری بهتره از دیتاهای مهم بکآپ گیری کنید .
به صورت عادی ، خیلی مشکلی پیش نمیاد ، فقط توجه داشته باشید در زمان آپدیت سرور به هیچ وجه سرور رو خاموش نکنید در صورتی که حتی بیش از 2 ساعت طول کشید ، چون باید فایل های جدید بارگزاری بشن ،
درضمن در صورتی که خیلی وقته آپدیت نشده ، ممکنه 7-8 گیگ بر روی دیتا های اصلی سرور اضافه بشه ، از خالی بودن حدودا 20 گیگ از هارد مطمئن باشید که به مشکل نخورید.
شما ویندوزت قانونی هست ؟ اگر نیست نمیتونی آپدیت کنی چون کرکی که کردی از کار میوفته .
البته با توجه به اینکه این باگ خیلی قدیمی هست و اگر شخص مورد نظر از این باگ استفاده میکنه میتونید آخرین ورژن ویندوز سرور 2008 رو نصب کنید .
اگر دسترسی کافی ندارید به پشتیبان سرور مجازی بگید براتون Windows server 2008 February 2017 رو نصب کنه یا مونت کنه خودتون نصبش کند .
البته قبلش همونطور که واضحه از همه اطلاعاتتون مهم باید بکاپ بگیرید یا از فروشنده سرور تقاضای بک آپ گیری(هزینه) کنید .
بعد بالا امدن سرور هم بهتره یک آنتی ویروس مثلاََ immunet نصب کنید .
اُمیدوارم مشکل حل بشه با این کار .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)