صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: راهنمایی در مورد نحوه ورفای کردن اکانت های ارزی با مشخصات ایرانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد نحوه ورفای کردن اکانت های ارزی با مشخصات ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط alirad نمایش پست ها
    دوست عزیز یه چیز دیگه به ذهنم اومد اونم این که اگه پاسپورت نداشته باشین و بخواین ترجمه کارت ملی رو بفرستید باید شماره تماس دارالترجمه رو هم به وبمانی بدید که از طرف وبمانی به دارالترجمه زنگ میزنن و چند تا سوال از اونها میپرسن که یه نفر توی دارالترجمه باید روسی یا انگلیسی بلد باشه که به اونها جواب بده.اگه پاسپورت داشته باشین این مرحله رو نمیخواد و همون اسکن پاسپورت کافیه
    اما در کل بین این همه بانک اینترنتی(....,paypal)فقط 2 تا هستند که میتونید حساب 6 دنگ و با خیال راحت باز کنید webmoney و perfectmoney
    در مورد مقایسه perfectmoney و webmoney روش وریفای پرفکت مانی خیلی راحتتره و به همان مقدار اعتبارش هم کمتره.
    وب مانی به لحاظ امنیت و کیفیت هم رده paypal حساب میشه ولی paypal چون واسه آمریکاست خیلی بیشتر تونسته نفوذ کنه.ولی بازم وب مانی جزو روش های مشهور پرداخت بین المللی هست.
    فرق این دوتا مثل فرق موسسه مالی و اعتباری مولی الوحدین با بانک سپه میمونه.منظورم این نیست که پرفکت پول آدمو میخوره.منظورم اینه که اگه بخواید یه حساب بین الملی معتبر داشته باشید و فردا روز لازم شد به یه شخص دیگه ای شماره حساب بدین اون شخص یه جورایی اعتبار شما رو با اون حساب می سنجه.
    مثلا همون سایت Richmondberks نمیگم کلاهبرداره یا نیست ولی روش پرداخت و دریافت از طریق پرفکت مانی و بیت کوین داره اما paypal و webmoney نداره
    بله من حرف های شما رو کاملا درک میکنم و خودمم در قامت یک وبمستر دوست دارم که از بانک معتبری مثل وبمانی حساب داشته باشم . اما هزینه های انجام این کار واقعا سرسام آور هست ...
    ضمنا در خصوص موردی که عرض کردید هم من بعد از تحقیقات متوجه شدم که اگر از طریق یکی از نمایندگان وبمانی مدارک تحویل داده بشه دیگه به دارالترجمه تماسی گرفته نمیشه که بخوان تایید کن یا ... .در حال حاضر و اینطور که متوجه شدم دو نماینده فعال وبمانی در ایران داریم که در وب سایت وبمانی تاییدیه گرفتن . تا ببینم میشه از طریق اونا کاری انجام داد یا خیر ...
    حالا حسابی مثل PayPal رو از راه دور با ورفای کامل افتتاح میکنن اما هیچ کجا عملیات افتتاح حساب کامل ورفای شده وبمانی رو انجام نمیدن . ظاهرا بهترین راهش مراجعه به نمایندگان این بانک مجازی هست که خود این کار هم باز هزنیه زیادی رو طلب میکنه . ضمنا برای ارتقا سطح حساب کاربری یک شخص از فرمال به پرسنال ، باید مبلغ 51 دلار وبمانی هم در حسابش موجود باشه تا عملیات به خوبی انجام بشه که این هزینه جدای از دیگر هزینه هاست ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    619
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    77 پست

51 دلار وبمانی رو من نشنیدم که باید بشه و من هم موقع ارتقا حسابم 0 بود.
    در مجموع کل هزینه های من (شامل پست,سفارت,...) شد 450 هزار تومن تقریبا.
    من 1 سال پیش افتتاح حساب کردم اون موقع برای نماینده های ایران توی سایت وب مانی نوشته بود" صلاحیت صادر کردن پاسپورت پرسونال و اینشال دارند اما فعلا صادر نمیکنن"اما الان که نگاه کردم برای 2 تا نماینده ایران نوشته که در حال حاضر میتونن صادر کنن اما ی***و نوشته هردو نوع پاسپورتو میتونه ولی اون یکی فقط پرسونال میتونه میتونید یه قیمت ازشون بگیرید فکر کنم ارزون تر دربیاد.قیمت گرفتید اینجا هم بفرمایید ما بدونیم
    https://passport.wmtransfer.com/asp/...cket=undefined

3. تعداد تشکر ها از alirad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alirad نمایش پست ها
    51 دلار وبمانی رو من نشنیدم که باید بشه و من هم موقع ارتقا حسابم 0 بود.
    در مجموع کل هزینه های من (شامل پست,سفارت,...) شد 450 هزار تومن تقریبا.
    من 1 سال پیش افتتاح حساب کردم اون موقع برای نماینده های ایران توی سایت وب مانی نوشته بود" صلاحیت صادر کردن پاسپورت پرسونال و اینشال دارند اما فعلا صادر نمیکنن"اما الان که نگاه کردم برای 2 تا نماینده ایران نوشته که در حال حاضر میتونن صادر کنن اما ی***و نوشته هردو نوع پاسپورتو میتونه ولی اون یکی فقط پرسونال میتونه میتونید یه قیمت ازشون بگیرید فکر کنم ارزون تر دربیاد.قیمت گرفتید اینجا هم بفرمایید ما بدونیم
    بله ، قرار هست فردا برای گرفتن قیمت و پیگیری مراحل انجامش از طریق دو نماینده کشورمون اقدام کنم که نتیجه رو طبعا اینجا قرار میدم . فقط یه مورد اونم اینکه فرق حساب پرسونال و اینیشال چیه ؟ کدومشون بهتر هست و هزینه کدامیک کمتر ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    619
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    77 پست

پرسونال اعتبار بالایی نسبت به اینیشال داره و سقف تراکنش نداره اما اینیشال سقف تراکنش 12000 دلار روزانه و 60000دلار ماهانه داره
    جست جو که الان کردم گویا نماینده های ایران 25 دلار برای صدور اینیشال و 50 دلار برای صدور پرسونال میگیرن
    با این حساب من پارسال حدودا 250 هزار تومن هزینه اضافی تر متقبل شدم.اما خب چاره ای هم نبود چون اون موقع نماینده های ایران اجازه صدور پاسپورت نداشتن

6. تعداد تشکر ها از alirad به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)